Partyflock
 

Appic & Partyflock's Q&A met Bass Chaserz

anoniem gepubliceerd op
Voor iedereen is dit een gekke tijd. Dit geldt ook voor Bass Chaserz, toch wordt de tijd goed benut en wordt er hard gewerkt aan de productie van nieuwe dikke tracks. Check het hier in de Q&A met Appic & Partyflock.

Waar werk je momenteel aan?
Hi! Momenteel ben ik vooral druk bezig met het maken van nieuwe muziek. Sta ik in deze periode normaal op festivals in het weekend, nu probeer ik die tijd zo goed mogelijk te benutten aan nieuwe tracks, nieuwe plannen en het hele merk Bass Chaserz.

Heb je een livestream waar alle fans je kunnen volgen?
Ik heb (nog) geen eigen Livestream. Ik ben vooral heel erg actief op Instagram en mijn andere sociale mediakanalen. Tevens ben ik wekelijks wel te vinden via een Livestream van verschillende festivals en andere events. Dit probeer ik zoveel mogelijk te doen. Ik zie dit in deze tijd echt als een soort van 'boeking'. Zo kun je eventuele nieuwe muziek toch nog in de aandacht brengen.

Wat is jouw toppunt van quarantaine verveling?
Haha! Dat is als je op zondagochtend heel vroeg wakker wordt omdat je wederom op zaterdagavond weer nergens heen mocht. Ik vind het echt verschrikkelijk dat je niet met al je vrienden lekker een drankje kan doen op festivals, het terras of waar dan ook! Gekke tijden.

Wat is de grootste fabel die je hebt gehoord over het coronavirus?
Dat het door het 5G netwerk komt. Wat een onzin dat mensen denken dat je daar dat virus van krijgt!

Wat is jouw beste tip om mensen op 1.5 meter afstand te houden?
Stug doorlopen haha, dan gaan ze vanzelf aan de kant :P

Welke track/mixtape maakt je instant blij in deze ongewone tijd?
De We are the Nightbreed Radioshow op Q-dance Radio iedere maand. Ik denk dat we met ons label Nightbreed hiermee echt iets van toegevoegde waarde kunnen brengen in deze festivalloze zomer. Er worden actualiteiten besproken en mensen kunnen Live meepraten over alles.

Welke tips geef je alle thuiszitters die er toch een feestje van willen maken?
Hou vol! Probeer zoveel mogelijk bij te blijven over wat je favoriete artiest aan het doen is. Als we met zijn allen de scene blijven supporten, komen we hier ijzersterk weer uit, daar geloof ik in!

Wat doe jij als eerste als alle maatregelen worden ingetrokken?
Lekker met m'n vrienden een feestje bouwen! En volgas rijden naar de eerste boeking, haha.

Op welke festivals en andere events kunnen we je vinden na 1 September?
Vooralsnog staat als eerste Dance Valley dan op mijn programma mocht dat haalbaar zijn voor de organisatie. Verder heb ik wat boekingen nationaal staan. Het is erg onzeker deze tijd en dat merk je in de boekingen. Ik hoop dat het erg snel voorbij is allemaal…

Heb je een positieve thuis-zit foto die je wilt delen met je fans?


Thanks Bass Chaserz, de sushi ziet er goed uit! Houd Appic goed in de gaten want aankomende donderdag zijn W&W aan de beurt!