Partyflock
 

Appic & Partyflock's Q&A met Lost Frequencies

anoniem gepubliceerd op
In deze coronatijd is het ook voor jullie favoriete artiesten een andere tijd: Lost Frequencies is hierop geen uitzondering. Toch is hij druk bezig met het remixen en produceren van nieuwe platen. Je checkt het in Lost Frequencies' Q&A met Appic & Partyflock:

Waar werk je momenteel aan?
Ik ben momenteel een hoop nieuwe muziek aan het produceren en heb ook nog leuke remix requests aangenomen die binnenkwamen van andere artiesten! Jullie kunnen van mij binnenkort een hoop muziek verwachten!

Heb je een livestream waar alle fans je kunnen volgen?
Ik doe af en toe een livestream op Instagram, waar ik dan heel gemakkelijk vragen kan beantwoorden of gewoon een DJ-set draaien.

Wat is jouw toppunt van quarantaine verveling?
Momenteel nog niet gehad. Ik moet wel zeggen dat ik geniet van het thuis zijn. Is niet zo vaak gebeurd in de laatste 5 jaren!

Wat is de grootste fabel die je hebt gehoord over het coronavirus?
Dat het boven 20 graden niet zou kunnen overleven.

Wat is jouw beste tip om mensen op 1.5 meter afstand te houden?
Geen haast hebben. Als je haast hebt, vergeet je soms dat zulke dingen belangrijk zijn. Voor jezelf, of voor de ander!

Welke track/mixtape maakt je instant blij in deze ongewone tijd?
Een DJ-set dat NETSKY onlangs draaide op YouTube. Voor zijn terugkomst naar zijn roots toe, want hij heeft een nieuwe deal getekend met "hospital records", zijn eerste label waar hij zijn eerste DnB tracks op releasede!Welke tips geef je alle thuiszitters die er toch een feestje van willen maken?
Ik denk, een setje van Tomorrowland bekijken zet wel altijd een sfeer neer! Anders kunnen ze naar mijn liveshow kijken die ik in Brussels speelde een paar maanden geleden. Alles staat online, gratis!

Wat doe jij als eerste als alle maatregelen worden ingetrokken?
Dan ga ik lekker genieten van een session "wakeboard" in Antwerpen!

Op welke festivals en andere events kunnen we je vinden zodra deze weer doorgaan?
Zou ik heel graag willen zeggen! Veel mensen zetten alles "on hold" momenteel omdat ze niet weten hoe alles verder gaat groeien spijtig genoeg, maar ook begrijpelijk natuurlijk!

Heb je een positieve thuis-zit foto die je wilt delen met je fans?
Zeker! Ik genoot vorige zondag van een lekkere gin op mijn terras, toen de zon nog lekker scheen!Thanks Lost Frequencies!! Houd Appic goed in de gaten want aankomende dinsdag is Dr. Peacock aan de beurt!