Partyflock
 

Appic & Partyflock's Q&A met Jebroer

anoniem gepubliceerd op
afbeelding Appic & Partyflock's Q&A met Jebroer
ArtiestJebroer
Ook Jebroer moet binnen blijven, geen shows, geen volle zalen, helemaal niks. Toch is hij bezig en werkt hij aan zijn nieuwe projecten. Check hoe Jebroer zijn tijd spendeert in de crisis. We stelden hem de volgende vragen:

Waar werk je momenteel aan?
Ik ben de puntjes op de i aan het zetten van mijn #ZesSechsSix project. Dit zijn 3 albums die bij elkaar 18 tracks tellen. Zes in het NL, Sechs in het Duits en Six in het Engels. Begin mei komt mijn single 'Naar De Hel' uit en verder ben ik dagelijks in de studio aan het werken aan internationale samenwerkingen waar ik nog niet veel over bekend over kan maken. :)

Heb je een livestream waar alle fans je kunnen volgen?
Ik ga af en toe live op instagram @­jebroer. Laatst een 'van toen naar nu' sessie gedaan met Polska. 3 uur lang gepraat over onze NouveauRiche tijd, gezondheid & veel oude herinneringen.

Wat is jouw toppunt van quarantaine verveling?
Op een vrijdagavond op de bank zappen op de televisie in plaats van in de auto, het vliegtuig of een hotel voor een show.

Wat is de grootste fabel die je hebt gehoord over het coronavirus?
Dat het komt omdat iemand een vleermuis heeft gegeten ofzo.

Wat is jouw beste tip om mensen op 1.5 meter afstand te houden?
Blijf lekker thuis als je bij de risicogroep hoort. Laat je niet gek maken.

Welke track/mixtape maakt je instant blij in deze ongewone tijd?
Tory Lanez- Chixtape 5, future- March Madness, Alles van Tupac.


Welke tips geef je alle thuiszitters die er toch een feestje van willen maken?
Je moet in deze tijden creatief zijn. Ga iets doen waar je misschien nooit de tijd voor had. Of luister gewoon mijn muziek de hele dag. Altijd feest.

Wat doe jij als eerst als alle maatregelen worden ingetrokken?
Ik hoop dat ik meteen weer shows kan doen. Buiten het geld wat ik misloop, mis ik het optreden heel erg. Ik maak echt muziek om op te treden. Ik leef daarvoor.

Op welke festivals en andere events kunnen we je vinden na 1 september?
Ligt er echt aan wanneer we weer aan de slag kunnen. Ik mis op dit moment zoals het er nu naar uitziet rond de 80 shows t/m 1 Sept. Waaronder Airbeat1, Tomorrowland, Parookaville en mijn hele zomertour. Keek erg uit naar dit festivalseizoen. Ook naar de kleinere shows. Maar alles gebeurt met een reden. Laten we hopen dat er snel een eind komt aan deze bullshit. Dan kunnen we samen weer het leven vieren.

Thanks, Jebroer! Laten we hopen dat de crisis niet meer lang gaat duren zodat jij de zalen weer af kan breken. Benieuwd naar het volgende interview? Houd aankomende dinsdag in de gaten want next-up is Outsiders.