Partyflock
 

Appic & Partyflock Q&A met Nicky Romero

anoniem gepubliceerd op
afbeelding Appic & Partyflock Q&A met Nicky Romero
ArtiestNicky Romero Site
Ook Nicky Romero zit thuis en kan geen toffe setjes meer draaien voor een volle zaal. Toch zit Nicky niet stil. Werkend aan nieuwe platen komt hij de dag door. Ook is zijn Protocol Radio nog steeds up & running en streamt hij met bekende artiesten in 'Follow The Protocol'. We stelden hem de volgende vragen:

Waar werk je momenteel aan?
Op het moment werken we aan veel nieuwe muziek, zo kunnen we in deze periode toch van iets negatiefs wat positiefs maken. Zo hopen we goed voorbereid te zijn op het moment dat we weer mogen optreden.

Heb je een livestream waar alle fans je kunnen volgen?
We streamen elke week Protocol Radio live uit vanuit de studios. Ook hebben we in deze bijzondere tijden 'Follow The Protocol' gelanceerd. Een interactieve live- uitzending met veel artiesten en professionals uit de scene. Zo hebben we al wat mooi gesprekken mogen voeren met Martin Garrix, Afrojack & Dimitri Vegas.

Wat is jouw toppunt van quarantaine verveling?
Verveling tijdens deze situatie is er weinig, wel spendeer ik veel tijd op Twitch waar ik met verschillende pro-gamers Call Of Duty Warzonespeel. Ook vind ik het erg heel fijn om even een blokje om te lopen of een goede gym-sessie thuis te hebben.

Wat is de grootste fabel die je hebt gehoord over het coronavirus?
Dat het virus alleen schadelijk is voor oudere mensen. Ken genoeg jonge vitale mensen om mij heen die geraakt zijn door het virus. Pas goed op, is het niet voor jezelf dan wel voor de mensen om je heen.

Wat is jouw beste tip om mensen op 1.5 meter afstand te houden?
Zoek de drukte niet op, ga niet met nieuwe mensen om en zorg, als het echt niet anders kan, voor voldoende ruimte. Liever een halve meter te veel dan net krap aan 1,5 meter. Better safe than sorry!

Welke tips geef je alle thuiszitters die er toch een feestje van willen maken?
Zorg dat je een vaste dagroutine creëert voor jezelf. Sta net zo vroeg op als je normaal doet, kleed je zoals normaal en zorg dat je af en toe een frisse neus haalt. Voorkom dat je in een ander leefpatroon valt, anders is het weer lastig daaruit te komen mocht de situatie over zijn.

Wat doe jij als eerst als alle maatregelen worden ingetrokken?
Lekker uiteten met vrienden en familie die ik niet heb kunnen zien tijdens deze lock-down.

Op welke festivals en andere events kunnen we je vinden na 1 september?
Het is natuurlijk de vraag of het tegen de tijd weer mogelijk is om op te treden. Laten we hopen op het beste.

Thanks Nicky Romero! Laten we hopen dat je snel weer mooie shows kan weggeven voor volle zalen. Benieuwd naar het volgende interview? Houd aankomende dinsdag in de gaten want next-up is Mr. Polska