Partyflock

Curated by Nymfo

 

Curated by Nymfo

gepubliceerd op
Paradiso presenteert op 14 januari een nieuw drum & bass concept. Onder de noemer 'Curated By' wordt een beroemde dj/producer gevraagd zijn favoriete line-up te selecteren. De eer is aan Nymfo om de eerste editie vorm te geven.

Hij heeft een selectie gemaakt van artiesten die dicht bij hem staan, zowel op muzikaal als persoonlijk vlak. Klute bood Nymfo op zijn label 'Commercial Suicide' de kans zich als producer te bewijzen, Icicle was zijn kompaan in de Eindhovense drum & bass scene, Ivy Lab is met hun 'halftime' muziek een grote inspiratiebron en de jonge Signal is dé belofte voor de toekomst. Icicle brengt een speciale liveset ten gehore waar hij vocaal bijgestaan wordt door SP:MC. 'Curated by Nymfo' wordt een bijzondere en persoonlijke avond waarin het gehele spectrum van het genre voorbijkomt. In aanloop naar het feest heeft Nymfo van iedere artiest een favoriete track geselecteerd.


Ivy Lab - Twenty Questions
Nymfo: "Ik ben een groot fan van Ivy Lab. Met hun halftime muziek hebben ze heilige huisjes omver geworpen. Echt te gek hoe zij drum & bass , dubstep en hip hop combineren tot een nieuw genre. IK heb desalniettemin een drum & bass track uitgekozen. Deze tune heeft zoveel vibe, dat je hem na de hardste en dikste hit draait en nog steeds los gaat!"Icicle - Dreadnaught
Nymfo: "Gewoon zijn vetste track ooit, punt! Icicle en ik gaan al heel ver terug. We hebben elkaar in Eindhoven ontmoet en hebben veel samengewerkt. Zowel op producties als met onze feesten in de Effenaar. Ik ben heel trots dat we in Paradiso de Nederlandse primeur hebben van zijn liveshow. 'Dreadnaught' is zijn vetste track ooit. Ik heb hem door de jaren heen grijsgedraaid!"


Klute - Hell Hath No Fury
Nymfo: "Klute is naast een goede vriend ook mijn mentor. Op zijn label 'Commercial Suicide' heb ik mijn album 'Characters uitgebracht. Als ik aan Klute denk, dan denk ik aan dit nummer. Geniaal!"Signal - No control
Nymfo: "Ik blijf me verbazen over Signal. Zo jong en al zo goed! Dit was het eerste nummer wat ik van hem hoorde. Een minimale track, maar tegelijkertijd klinkt het zo massaal op een goede PA."