Partyflock
 
­ Nederland

Oranjebloesem brengt het beste van techno, house en live muziek naar Olympisch Stadion

gepubliceerd door , op
Oranjebloesem
18 januari 2019
Op 27 april vindt de zesde editie van Oranjebloesem plaats.

Het grootste underground Koningsdag-festival van Nederland verhuist dit jaar naar het Olympisch Stadion in Amsterdam. Dat belooft een gouden feest met historische lading. Met een biertje in de hand dansen naar de pijpen van de Vlaamse technoprinses Charlotte de Witte, Stephan Bodzin of Hunee en dat is nog maar een tipje van de sluier.

Géén dagjesmensen, wél een underground line-up met moois uit binnen- en buitenland. Hèt alternatief op Koningsdag kent ook dit jaar weer een brede selectie van helden. Vier verschillende podia in en om de nieuwe monumentale locatie: het Olympisch Stadion uit 1928. En we mogen bovendien iets langer doorgaan dan vorig jaar.

Op de main stage in het stadion wordt flink uitgepakt met onder meer de Duitse technoheld Stephan Bodzin en Jennifer Cardini. De house-liefhebber wordt in het zonnetje gezet op het plein met bewezen klasse van eigen bodem; Tom Trago, Dekmantel Soundsystem en Young Marco trekken hier de kar. Op de techno stage valt ook genoeg te bewonderen met ondermeer Charlotte de Witte, DVS1en Mirella Kroes.

Live muziek vind je langs de kade met de twaalf koppen tellende blaasbazen van Gallowstreet en Jungle By Night; de Amsterdamse band die bekend staat om het mixen van diverse stijlen. Van afrobeat tot rock, de 9-koppige band krijgt het voor elkaar. De live stage wordt afgesloten door De Sluwe Vos.

Oranjebloesem is al drie jaar op rij uitverkocht en trekt publiek uit heel het land.

Tickets gaan 7 februari om 12.00 uur in de verkoop. Schrijf je op oranjebloesem.com/tickets in op Early Birds.

Line-up per stage