Partyflock
 
­ Nederland

Brainpower geeft the Equalizer 2 een internationaal tintje met nieuwe single
Animal Sauvage

gepubliceerd door , op
Brainpower geeft the Equalizer 2 een internationaal tintje met nieuwe single
18 juli 2018
ArtiestBrainpower Site
The Equalizer 2, met Denzel Washington in de hoofdrol, zal deze zomer - naar alle verwachtingen in Hollywood - een van de grootste films worden. De nieuwe muziek die bij deze thriller hoort begint al een eigen leven te leiden. Het onafhankelijke digitale platform The World Song Network brengt een nieuwe single uit van niemand minder dan onze eigen Brainpower, getiteld 'Animal Sauvage'. Met dit nummer neemt de Amsterdamse rapper de luisteraar op filmische wijze mee op een high impact audio-reis. 'Animal Sauvage', waarvan een deel in de film te horen is, is vanaf vandaag officieel uit.

Brainpower's 'Animal Sauvage' is een nummer met Stix (Los Angeles, US), Pitcho (Brussel, België) & Pharoahe Monch (New York, US). Het nummer is een tweetalige Hip Hop track met rock en zelfs techno invloeden.

Jabari Ali, de music supervisor van The Equalizer 2, vindt Brainpower een logische keuze omdat de kracht van de rapper heel goed past bij de dramatiek van de verhaallijn van de film. "Ik respecteer Brainpower's talent als artiest, songwriter en als producer. Dit nummer voegt echt enorm veel toe aan hoe deze film haar verhaal vertelt," zegt Ali. Brainpower is volgens Ali een triple threat. "Brainpower is een pionier op meerdere vlakken en op minimaal drie vakgebieden. Hij heeft ruim 1 miljoen platen verkocht en was niet voor niets de eerste Hip Hop artiest die een MTV Europe Music Award won voor Best Dutch Act."

"Ik voel me vereerd dat ik deel uit mag maken van een grote blockbuster als The Equalizer 2. Zeker omdat ik al mijn leven lang een groot fan ben van Denzel Washington. En Antoine Fuqua (van o.a. Training Day) is een topregisseur," aldus Brainpower. Brainpower maakt voor deze release deel out van het World Song Network (WSN), een onafhankelijk digitaal platform in hartje Los Angeles waar de artiest centraal staat. WSN gebruikt film, televisie en multimediacampagnes om onafhankelijke artiesten als merk te versterken. WSN werkt met verschillende hedendaagse artiesten, maar ook met klassieke iconen en hun nalatenschap, zoals Frank Sinatra en Whitney Houston. WSN heeft reeds honderden liedjes in grote films als The Matrix, The Bodyguard en Men In Black geplaatst. Andere WSN-artiesten zijn Aerosmith, Norah Jones en Ziggy Marley.

In The Equalizer 2, de eerste sequel in zijn carrière, keert Denzel Washington terug in een van zijn bekendste rollen als Robert McCall; de man die keihard gerechtigheid brengt voor degenen die dat het hardst nodig hebben. Hoe ver zal hij gaan als het iemand betreft waar hij echt van houdt? The Equalizer 2 gaat 20 juli wereldwijd in première.



3 opmerkingen

'' Met dit nummer neemt de Amsterdamse rapper de luisteraar op filmische wijze mee op een high impact audio-reis ''

"High impact audio" Yeah Right :D

Dit noem ik High Impact Audio :










Wat een track lekker random wat woorden schreeuwen