Partyflock
 
­ Nederland

Sunsetterz verplaatst naar The Box

gepubliceerd door , op
Nederlands
Engels
Uiteraard is het jullie niet ontgaan dat de burgemeester van Bloemendaal wederom een aantal maatregelen heeft genomen, waaronder het annuleren van een aantal evenementen bij Beachclub Vroeger.

Er is een nieuwe burgemeester die schoon schip met het Bloemendaalse strand maakt en het aantal evenementen wil inperken. Helaas grijpt hij iedere mogelijkheid aan om Vroeger dwars te zitten en lijkt het meer een persoonlijke kwestie te worden dan wat anders.

Het is heel vervelend, maar de organisatie van Beachclub Vroeger lost dit heel goed en professioneel op. Dit betekent dat het evenement van 28 juli wordt verplaatst naar The Box in Amsterdam. De openingstijden zullen worden aangepast naar: 20.00 uur tot 05.00 uur. Om het strandgevoel vast te houden wordt o.a het dak van The Box geopend (met goed weer) en zal de productie en decoratie tot in de puntjes verzorgt zijn. Ieder nadeel heeft weer zijn voordeel, we hebben de line up kunnen uitbreiden met een paar extra kanjers!

Mainstage


Tickets zijn nog steeds voor een symbolisch bedrag van €1,- te verkrijgen via eventgoose.com

Met een geweldige Line-up en Sunsetterz publiek verwachten wij dat het alsnog een fantastische avond & nacht gaat worden!

Belangrijk: Voor dit evenement zijn geen specifieke inkomtijden meer geldig!

1 opmerking