Partyflock
 
Flockonderwerp · 99483
­
Georganiseerd door Underground House Movement,Confusion Events en A.­l.­e.­x.­ Events

Zaterdag 29 augustus 2009
14:00 - 08:00
Turbinenhalle
Oberhausen
Duitsland


Muziekstijlen
classics, darkcore, early hardcore, early rave, hardcore, industrial hardcore, oldschool, speedcore, terror

Prijzen:
Voorverkoop: € 33 ,-
VIP: € 70 ,-

Kaarten
Voorverkoop start op zaterdag 16 mei 2009.
Kaarten zullen verkrijgbaar zijn bij Ticketonline , via Paylogic, via FNAC, De confusion Events Website, UHM Website, en Alex Events Website.

Minimumleeftijd
16

Lineup:
­
­
­
­
­
­
­
­
NIEUWS &­ INFO
Earthquake — in & outdoor hardcore festival

De naam Earthquake heeft al een hele historie in de hardcorescene. Natuurlijk is het allemaal in Nederland begonnen een aantal gabber generaties terug. Na een lange pauze is in 2005 de draad weer opgepakt. Met als gevolg dat het concept ook internationaal geïntroduceerd is met zeer succesvolle edities in Belgie en Duitsland. In Duitsland zal dan ook sinds 2006 ieder jaar een editie plaats vinden. Waarbij de indoor editie in de locatie Turbinenhalle Oberhausen in het jaar 2007 menigeen onder ons zal zijn bijgebleven.


Dit was namelijk de datum dat er voor het eerst sinds lange tijd weer een hardcore evenement plaats vond in deze harde en beruchte locatie! Sinds die tijd is de locatie weer volop in beeld en zijn er regelmatig top evenementen georganiseerd.
Nu in 2009 zal het concept Earthquake voor de 2e keer terug keren naar deze locatie en zal het gelijk haar debuut maken als hardcore festival! Maar liefst 18 uur non stop zullen er in 8 areas zowel indoor als outdoor alle hardcore stijlen geprogrammeerd worden.
Het idee van een In & Outdoor festival bestond al langer en was zelfs al eens eerder door de organisatie UHM in Duitsland gepresenteerd. Destijds in het voormalige Tarm Centre te Frechen waar het concept Raving Nightmare in de zomer van 2005 met succes dienst deed voor deze speciale gelegenheid.

Earthquake – the in &­ outdoor hardcore festival.­
Voor deze gelegenheid zal UHM het evenement samen met de organisaties Confusion events en ALEX events presenteren. De deuren zullen om 14uur openen en vervolgens pas de dag erna om 08uur in de ochtend sluiten! Het is voor het eerst in de geschiedenis en dus uniek dat er zo’n lange rave in deze stijlen georganiseerd zal worden. De gehele parkeerplaats rondom de Turbinenhalle zal worden ingezet voor deze productie en met 3 buitenstages en 5 indoorstages zullen er dus in totaal 8 stages worden geprogrammeerd.

Presale &­ Tickets
De Line up en verdere informatie rondom dit evenement zal op 16 Mei bekend worden gemaakt en dan zal ook de voorverkoop wereldwijd starten via de bekende portals. In Duitsland via de CTS/Eventim verkooppunten en Partytickets.de, in Nederland via de Ticketonline verkooppunten waaronder de Free Record Shop, alle Primera verkooppunten en via Paylogic en in Belgie via FNAC verkooppunten.
Een ticket zal slechts Euro 33,00 (ex fee) kosten.

VIP tickets
Er zullen ook een beperkt aantal VIP tickets beschikbaar zijn voor dit spektakel op 29 augustus 2009.
Met een VIP ticket heb je toegang tot het outdoor VIP deck en het indoor VIP Deck, ontvang je een full colour T shirt en een megaposter en kan je onbeperkt gebruik maken van het food en fruitbuffet op de VIP decks. Daarnaast ontvangt iedere VIP bij aankomst gratis 4 consumptiemunten. Tevens kan je het terrein via een aparte ingang betreden.
Deze VIP Tickets zullen Euro 70,- (ex fee) kosten en zijn uitsluitend verkrijgbaar als
E- Ticket via de www.u-h-m.com of in Duitsland via de Eventim/Cts verkooppunten en een aantal vaste verkooppunten.

Edit;De parkeerplaatsen van de turbinehallen zelf zullen nu niet beschikbaar zijn, wel zullen er voldoende andere parkeerplaatsen beschikbaar worden gesteld.­ Meer informatie hierover zal later verschijnen
laatste aanpassing