Partyflock
 
Flockonderwerp · 111449
­ Nederland
Artiest {SHOWLIST artist 32336, 83550}
Word er echt knettergek van thuis en bij vrienden draai ik goed, en foutloos, maar op feesten sta ik als een houte klaas achter de draaitafels, en maak ik fouten die ik anders niet zal maken.
Hier een paar tips van me:
1. lig er vaak aan hoe je dag/werkweek geweest is, probeer er zo relaxed bij te staan en zelfverzekerd je weet wat je kan dus waarom zou je eventueel gespannen moeten zijn.
2. Zorg dat de monitoren rond oor hoogte staan staan ze op de grond kan je er altijd op een kruk of der gelijke zetten en zorg dat ze net iets boven het zaal geluid staan.
3.Kan de nummers goed die je draai scheelt vaak ook al een hoop.

Vaak luisterd het publiek jammer genoeg alleen naar de nummers. Kan aantal dj s die alle overgangen kut gaan en het publiek top vinden alleen vanwege de nummers die ze draaien en zo is het ook anders om als er zo strak gemixd word als het maar kan maar niet de nummers draaien die ze willen horen ben je ook snel al een kut dj in hun ogen.
je kan super goed draaien waar maar je je in godsnaam druk over.
toch ben ik vaak niet de Rik die ik thuis of bij vrienden ben. Maar Mike heeft wel gelijk, als je hoofd niet leeg is gaat het draaien ook niet heel erg goed,

Ik heb nu eigenlijk na een maand opeens problemen. Thuis ging het kut, daarna bij Mike thuis kwam ik er niet in, daarna in het teejater dat het slecht ging, :-) komt wel weer daar niet van, maar het blijft vervelend.
heb ook tijd geleden ff een maand lang dip gehad met draaien
niks van gemerkt :)
heb ook wel eens dat ik er thuis niks van bak sta ik op een feest weer wel gewoon perfect gaat
haha ja maar dat is niet erg, op een feest moet het perfeckt zijn. Maar goed, gewoon blijven oefenen, zorgen dat mijn hoofd weer leeg komt, en gewoon verder knallen.