Partyflock
 
Flockonderwerp · 111417
­
Denken jullie ook nog vaak terug aan die goede oude tijd? Missen jullie die speciale vibe nog wel eens? Of krijgen jullie ook weer de kriebels als jullie enkele klassiekers voorbij horen komen zoals: 'Big Orgus', 'Tranceballers', 'Speed Talking' en 'I Feel Like Dancing'? Discotheek Stuivezand zorgt ervoor dat jullie nog een keer terug in de tijd kunnen gaan. Op zaterdag 19 oktober zullen 'The legends of WuustWezel' het o zo geweldige gevoel nog eens terughalen!

2004 Back on the floor - The legends of Wuustwezel
Voor wie nog eens als vanouds wil genieten, van de geweldige oude sfeer, moet bij dit event aanwezig zijn. Voor wie er destijds niet bij is geweest, maar in is voor een feestje met ouderwets beuken op een ultieme mix van platen die de afgelopen dertien jaar velen hebben doen bewegen, is dit feest eveneens een must.

Het ultieme recept voor deze unieke sfeer kan je maar op één manier krijgen. Hiervoor heeft men de grondleggers van de meest legendarische club uit België, Bjorno en Dark-E, de taak gegeven om met z'n tweeën de gehele avond plaats te nemen achter de decks. Net als vanouds.

Back to the days where it all begun
De ultieme mix voor een avondje gek doen op de zogenaamde Belgische beats van toen. Vanaf 22.00 uur tot in de vroege uurtjes zullen deze heren alle klassiekers van A tot Z draaien. Dit is een avond waarvan je geen minuut mag missen.

Tickets
Houd er rekening mee dat er geen voorverkoop is. De entree is €10 en vol=vol. Op tijd erbij zijn is dus de boodschap oftewel: be on time if you hate a line!

Win
Tevens kun je kans maken op en gastenlijstplaats. Kijk hiervoor snel op deze pagina:
https://partyflock.nl/contest/20226:2004_Back_on_the_floor_winactie

Heart for Hard
Voor degenen die er deze avond zelf niet bij kunnen zijn of voor degene waarbij deze avond een totale black-out zal zijn, is er een oplossing: Tijdens deze avond kun je live meeluisteren met de vorderingen van het feest! Heart for Hard zal de volledige avond uitzenden op www.h4h.fm. Ook zullen achteraf alle livesets terug te luisteren zijn. Als je van de show wilt genieten ben je er natuurlijk bij!

Parkeren
Discotheek Stuivezand is goed bereikbaar en heeft een grote parking waar je gemakkelijk kunt parkeren.

Voor overige informatie kunt je terecht op www.Stuivezand.nl