Partyflock
 
Flockonderwerp · 102492
­
Steve “The Darkraver” Sweet, wat is er eigenlijk niet over deze man geschreven? Eigenlijk heeft Steve het allemaal wel eens beleefd, herbeleefd en het daarna allemaal nog eens niet al te dunnetjes overgedaan. Van gigs in de kleinste clubs tot de allergrootste festivals en events, en alles er tussenin, op vrijwel elk continent; de scene kent absoluut geen geheimen meer voor deze entertainer. Met zijn meest recente muzikale hoogtepunt, een magistraal optreden tijdens Lowlands 2009, vers in de broekzak rijst dus de vraag: what’s next? Het antwoord op deze vraag: een gloednieuw event met de allesomvattende titel “In Bed With The Darkraver”.

Zijn drank- en vrouwengebruik zijn onwaarschijnlijk bekend, evenals zijn black-outs op de stranden van Lloret de Mar, zijn retro hit “Komt-ie Dan He” is wellicht een fase in zijn leven geweest waar hij liever niet aan herinnerd wil worden, maar wat hem ook naar ongekende successen heeft doen laten stijgen, zijn term “Hakkuh” is legendarisch waarmee Steve smoel gaf aan een muzikale cultuur. Hij stond aan de wieg van zowel de geboorte van de hardcore en, na de zware dip eind jaren negentig, de hardcore wederopstanding. Ondertussen is Steve op een leeftijd gekomen dat hij je vader had kunnen zijn. Sterker nog, misschien is hij het wel.

Met een bomvolle agenda haalt Steve het nog lang niet in z’n hoofd om zijn koptelefoon in de vuilnisbak te gooien. Steve heeft grootse plannen voor 2010: een nieuwe studio, nieuwe producties en verassende samenwerkingen, en dus zijn eigen evenement In Bed With The Darkraver, Steve’s persoonlijke muzikale speeltuin waarin twintig enerverende jaren harde stijlen de revue zullen passeren. In Bed With The Darkraver zal haar debuut gaan beleven in de Matrixx op zaterdag 23 januari 2010 en wat locatie betreft is dit een schot in de roos. Niet alleen beschikt de onlangs geheel verbouwde Matrixx over het beste geluidssysteem van Nederland, een hydraulische DJ booth en gigantische LED schermen rondom voor de nodige visuals, ook het schaars geklede entertainment en de decoratie zal ruim baan krijgen op het uit de kluiten gewassen podium, dat zich achter de booth bevindt.

Denk erotiek, denk Playboy, denk Hugh Hefner met champagne, lingerie, geil maar niet hoerig, baroque en Moulin Rouge met een extra scherp randje, met Steve als de spil in het geheel. Tegen een achtergrond die de bezoeker een blik gunt in de slaapkamer van Steve, zal hij van de eerste tot de laatste plaat in de booth te vinden zijn waar hij met een sublieme line up van collega artiesten / vrienden de nacht zal gaan rocken in back-to-back, en zelfs back-to-back-to-back sets.

De ticketverkoop is reeds begonnen, tickets kosten € 18,- ex fee in de voorverkoop en zijn o.a. verkrijgbaar online via www.matrixx.nl en www.paylogic.nl. Koop je een kaartje aan de deur van de Matrixx, dan kan je met Steve in bed kruipen voor € 23,-.
Hmmm tja ik weet echt niet of ik hierheen ga!
Ik heb echt een beetje een afkeer tegen darkraver. Early kan hij goed draaien en zijn laatste setje op Brainshock was ook goed, maar heb me ook heeel vaak aan m staan ergeren!
We zien tegen die tijd dan wel weer ;)
Zie ik tegen die tijd wel weer, is pas volgend jaar ;)
 
Ben er zeker bij, Steve :respect:
Uitspraak van verwijderd op vrijdag 20 november 2009 om 12:40:
Ben er zeker bij, Steve
hehe dat is sneller dan je denkt :p
en we zitten in 2010 :cheer:
Dit mogen ze nou vaker doen!!!
behalve dat half uurtje toen die pingel dj dr was.­ wat een ellende zeg
 
Uitspraak van Sjennet :cheer: op maandag 25 januari 2010 om 13:32:
Dat was echt een dik feest :cheer:

Uitspraak van Snuuteke op maandag 25 januari 2010 om 19:34:
Dit mogen ze nou vaker doen!!!
Klopt was zeker dik feestje... hoop bekende... veel bier en gezelligheid :P
was lekker in bed ja :P