Partyflock

gedenksteen Jim en Peter

 

gedenksteen Jim en Peter

Leider: chrizzy29
Toegang: vrij
Privé: nee
Statistieken
62·leden
75·uitnodigingen
pagina laatst gewijzigd op
Hallo allemaal,

De dag na het ongeluk van Jim en Peter zijn we met z’n allen naar de plaats van het ongeluk gegaan. Op het moment dat ik daar wegging heb ik gezegd dat daar iets moet komen om ze te gedenken.

Ik ben ermee aan de slag gegaan en het eerste wat bij me opkwam was een steen. Met dit idee ben ik naar van Dalen natuursteen gegaan om een voorbeeld en een offerte aan te vragen. Na vele telefoontjes en honderden uren ergernis, kwam ik erachter dat van Dalen niet geschikt was om zo’n steen te leveren.

Vervolgens ben ik naar Dominicus gegaan, waar ze me gelijk konden helpen en me na 2 dagen al een voorbeeld gaven: een zwarte granieten steen, waarvan de bovenkant schuin afloopt voor het water, waar de foto’s en de tekst in het wit worden gelasered (zie http://cid-7d5622164ed5fb8d.skydrive.live.com/browse.aspx/J%5E0P?lc=1043.

Tijdens het wachten op de reactie van van Dalen, kwam ik erachter dat er veel mensen waren die het een goed idee vonden dat er een steen kwam, maar het een minder goed idee vonden om het te plaatsen op de plek waar het ongeluk gebeurd is. Daarom hebben ik besloten om toestemming te vragen aan de ouders of deze steen tussen de graven van Jim en Peter mag. Gelukkig vonden ze dit een goed idee en kon ik akkoord geven aan Dominicus om te steen te maken.

Zij zorgden er tevens voor dat de vergunningen geregeld werden en dat de steen op een zaterdagmiddag geplaatst kan worden nadat de graven van Jim en Peter helemaal in orde zijn gemaakt. Dit zal nog voor het einde van dit jaar gebeuren.

De kosten zullen 700 euro bedragen. Tijdens het strandfeest ter ere van Jim en Peter is er al een collecte gehouden. Hiermee is 400 euro opgehaald. Van deze 400 euro zijn 300 euro opgegaan aan de kosten van de drank en muziek van die avond. Dit betekend dat er dus nog 100 euro over is en dat we nog 600 euro nodig hebben voor de steen. Als er 100 mensen 6 euro inleggen, zijn de kosten zijn gedekt.

Als je mee wil doen, stuur dan een e-mail naar gedenksteen-jim-peter@live.nl je adresgegevens en een e.v.t. idee voor ook iets op de plek van het ongeluk te plaatsten. Dan ontvang je een officiële uitnodiging per post.

Omdat ik niet iedereen via Partyflock kan bereiken wil ik jullie vragen om bovenstaande door te geven aan de mensen waarvan jij denkt dat zij ook een bijdrage willen geven en er bij willen zijn als de steen geplaatst wordt.

Graag ontvang ik jullie reactie voor 1 november. (Omdat er nog te veel mensen zijn die deze flock nog niet hebben gelezen en per E-mail hebben gereageerd is deze datum verzet naar 1 december)

Ik heb een verkeerd rekeningnummer door gemail. het rekeningnummer is 3283.72.277

Alvast bedankt.

Greetz Chris

Geen onderwerpen.