Partyflock
 
Wat is een contactsectie en hoe werkt het?
Al onze admins zijn vrijwilligers en omdat er zo veel leden zijn, is het moeilijk om alle veranderingen aan de site in de gaten te houden. Daarom vragen wij leden een handje te helpen. Als je constateert dat een van je medeleden een overtreding van het beleid begaat kun je dat melden via de contactsectie:

  1. Je ziet een overtreding van het beleid.
  2. Je klikt op om hier melding van te maken.
  3. In het daaropvolgende scherm geef je zo precies mogelijk aan wat je constatering is.
  4. Een medewerker krijgt dan jouw bericht te zien en bepaalt wat er aan gedaan kan/moet worden. Er verschijnt een cijfer bij contact. Dit cijfer geeft het aantal openstaande contactberichten weer.
  5. Deze medewerker gaat ermee aan de slag en als je bericht verwerkt is wordt dit aangegeven in de contactsectie. Op moment dat je bericht verwerkt is verdwijnt het cijfer bij contact. Om te kijken wat de actie is geweest moet je opnieuw even naar ‘contact’ en op je bericht klikken.
  6. ls je bericht naar tevredenheid verwerkt is klik je op het kruisje achter het bericht en wordt deze naar het archief verplaatst.
  7. Als er een aanvullende vraag staat beantwoord je die zodat de beheerder verder kan werken.

Nog even een praktische tip: klik altijd op het envelopje op de plaats waar de overtreding is begaan. Dus als het een beledigend forumbericht betreft ga dan niet eerst naar het profiel van de belediger, maar klik op het envelopje in de rechterhoek van het forumbericht zelf.
pagina laatst gewijzigd op