Partyflock
 
­ Nederland

Must

gepubliceerd door , op
Wat
Soms besef je ineens dat het best bijzonder is om in zo'n grootse 'Oude Dame' hele mooi feesten te mogen geven. En dan ook wel als enige van de hele wereld. De oudste dansvloer van Nederland zal op vrijdag 30 november weer even van 'ons' zijn. Erop en erover, op een MUST waardige manier.

Waar
De Grote -of Sint Laurenskerk, te Rotterdam

Wanneer
Vrijdag 30 november 2018 bij iedereen in de agenda.

Met wie
In een lang vergeten wereld, vele generaties geleden, kwam er een 'vogel-achtige' vorm tevoorschijn uit de duisternis. Zwevend en fladderend, drijvend en dromend. Verlicht door een heldere gloed van licht droeg deze onontcijferbare vorm een verblindend gouden masker. Zijn lange snavel dook neer als een omgekeerde hoorn van muzikaliteit. Sindsdien heeft de mensheid dit mythische wezen gedoopt met de volgende naam: Claptone.

Zijn toeschouwers betoverd hij met melancholie, ongrijpbare magische en mystische house muziek. Niet voor niks is Claptone een van de meest geboekte artiesten over de hele wereld. Zijn sonische krachten uit de studio brengen hem over de gehele wereld: Tomorrowland, een tournee door Zuid-Amerika, optredens op het befaamde eiland Ibiza in Pacha, Defected in Eden, Glitterbox in Hï en zijn eigen concept 'The Masquerade' in samenwerking met Elrow. Muzikale ondersteuning deze avond van baas Benny Rodrigues, Mia More, MC Roga en meer.

Kaartverkoop & pre-order bottles
Early autumn al lang en breed uitverkocht. Late autumn toegangsbewijzen nu verkrijgbaar via tickets

Private bottles ook vooraf te bestellen: met korting en ijskoud. Mooie smaken van oa Moët & Chandon, Belvedere en Bacardi.

Tijd om een beetje 'herrie' te maken in de kerk. De weersverwachting? Veel weten we niet zeker in het leven, maar 30 november wordt 'onstuimig'.