Partyflock
 
­ Nederland

Nomads Festival bereikt hun Thuishaven
The Winter Oasis

gepubliceerd door , op
Nomads Festival
17 september 2018
De Amsterdamse Tribe strijkt neer op het meest
sprookjesachtige terrein van Amsterdam.

Het populaire Nomads Festival, bekend om hun palmbomen, zachte zand en ronddwalende kamelen tijdens de zomeredities, maakt op 22 december een uniek winters uitstapje naar een van de meest gewilde locaties van 2018: het Thuishaven terrein. Ideaal om de kenmerkende zomerse sferen ook in december neer te kunnen zetten, ingevuld door zachte kleuren, een bohemien aankleding en warme muziekstijlen. De muzikale invulling is verspreid over wel vijf (!) verschillende podia, waarbij een unieke hommage gegeven wordt aan de muzikale geschiedenis van het rondreizende festival.

Sommige optredende artiesten draaide al aan het prille begin van Nomads Festival in 2013 (toen nog op Dok2013), anderen op 30 juni van dit jaar voor maar liefst 10.000 bezoekers. The Winter Oasis zal hierdoor ook een hereniging van bevriende dj's en organisatoren worden, een kerst-reünie op iets grotere schaal. Ferro, die de closing set van de afgelopen editie voor zijn rekening nam, zal met zijn kenmerkende VBX sound wederom zijn opwachting maken. Aux tha Masterfader draait een all-day Italo Disco set in het Thuishaven café en Phreaks of Visions zal een unieke en exclusieve liveset draaien in de bekende Slapfunk stijl. Van begin tot eind wordt het een feest voor de breed ingestelde muziekliefhebber, van acid tot techno en van disco tot house.

Zowel in de gigantische loods, de mysterieuze circustent, het altijd bomvolle café als in de hernieuwde oase zijn de area's fijn verwarmd, precies goed voor alle bezoekers om zich in rondtrekkende sferen te wanen. Verwacht Contact Samuel Taselaar / info@nomadsfestival.nl waterpijpen, vuurkorven, zonnebrillen, jurkjes en misschien zelfs wel een bloot voetje hier en daar. Na afloop van het festival is er uiteraard nog een aansluitende afterparty in de loods, die tot 04:00 de ware winter-fanaten een passend slotakkoord zal bezorgen.

Voor alle bezoekers die niet kunnen wachten tot 22 december, onthoud altijd; "Your vibe attracts your tribe".