Partyflock
 
­ Nederland

Tweede editie van Koekwaus Festival belooft nu al succes te worden

gepubliceerd door , op
Na een prachtige eerste editie van koekwaus festival, is het marginaalste feest van Limburg terug voor een tweede editie. De weide van Hennemeeuwis is Sint-huibrechts-Lille zal 13 oktober een dag omgetoverd worden tot een plaats waar marginaal zijn niet mag, maar moet.

Met een 900tal bezoekers in juni voor de eerste editie liet de organisatie al snel weten dat er een tweede editie op komst was. Zaterdag 13 oktober zal het festival al starten in de middag, dit geeft de kans om meer acts in te plannen. De middag zal gevuld worden door de mannen van Radio Topkaas. Deze bende zet al jaren de Petit Bazar van Pukkelpop in vuur en vlam, en zijn daarom ook iconen geworden van dit apart stukje op het festival.

De aanwezigen zullen niet alleen kunnen genieten van hun foute muziek maar mogen ook meedoen met al de verschillende activiteiten die de groep met zich meebrengt. De interactie met het publiek zorgt ervoor dat er niet enkel iets te luisteren is in de middag, maar ook zeker verschillenden dingen te zien.De rest van het programma wordt opgevuld door tal van Dj's. Tony de Ruyter speelt op Koekwaus onder zijn marginale alias 'Tony Schavuiter'. Als grote bekende van de streek kon deze niet zomaar ontbreken op het affiche. Het jongste duo op de line-up bestaat uit 'Schlager & Bezopen'. Ze wonnen vorig jaar de Dj-contest van Kamping Kitsch Holland en hebben zo al ervaringen opgedaan op gelijkaardige festivals.Mr. Pee, Mike Litoris, Dj Rikkert en Harry's Soundsystem mogen na vorig jaar ook weer aanwezig zijn op deze editie.

Op nog een maand te gaan voor het festival zijn er al meer dan de helft van de online ticketverkoop de deur uit. De organisatie raadt daarom ook iedereen aan om niet te lang te wachten, het zou wel eens kunnen uitverkopen.De hardtickets liggen vanaf 4 september in de verkooppunten. Voor meer informatie kan je terecht op de facebook pagina van koekwaus festival.