Partyflock
 
­ Nederland

Morgen

gepubliceerd door , op
Morgen
14 augustus 2018
Morgen komt nog één keer terug deze zomer en de datum kan massaal in de agenda worden geschreven: op zaterdag 15 september opnieuw een zonnige en zomerse editie aan de Zevenhuizerplas. Vertrouwd bij Beachclub 7, dé beach hotspot van de regio Rotterdam en Zevenhuizen. Een ambiance met een intieme sfeer die we creëren op deze unieke plek aan het water met het zand tussen je tenen! Zo is het altijd een goede Morgen bij ons.

Line-up
Om af te sluiten met een regelrechte knaller hebben we dit keer de Rotterdamse eindbaas en held Benny Rodrigues in onze 'cabin of wood' achter de Pioneers! Benny zet ieder weekend menig festival in vuur en vlam met zijn DJ kunsten en waanzinnige sets. Leuk detail om te weten is dat Benny ook nog eens zelf aangegeven heeft ons 'zomerseizoen' graag af te sluiten, hij draait dus van 22.00 tot 23.00 - afsluiten met een klapper! Verder staan onze residents van dit zomerseizoen Leroy Styles, Chris Rox en Jasper Clash met MC Roga op het programma met ieder wat langere DJ sets: heerlijk zeg!

Tickets
Alle 'vroege vogel' tickets zijn inmiddels gevlogen, dat wil zeggen ronduit uitverkocht tot de laatste stapel. De reguliere tickets zijn nu verkrijgbaar en kosten 15 euro (ex fee) per stuk. Je kunt je tickets online bestellen via MORGENevents.nl

Beachclub 7
Beachclub 7 wordt door Morgen opnieuw klaargestoomd tot een echt strandfeest met een strand, het water, de ambiance, een koel briesje, lekkere dranken en cocktails, BBQ met heerlijke burgers, de sfeer, de beste dj's en natuurlijk mag jij dan ook niet ontbreken.

Upgrade
Verder kunnen we nog verklappen dat we dit keer, na het succes van de vorige keer, opnieuw de beschikking hebben over een speciale Bombay Gin Tonic bar. Ook zullen we extra toiletvoorzieningen plaatsen en zullen we de barren ook weer wat ruimer opzetten. Lekker!

De deuren van Beachclub 7 openen om 16.00 uur en het feest zal doorgaan tot 23.00 uur.

Tot Morgen! Tot zaterdag 15 september!