Partyflock
 
­ Nederland

Draaimolen Festival overtreft zichzelf weer met ijzersterke line-up

gepubliceerd door , op
Draaimolen Festival
12 maart 2018
Na de overweldigende reacties op de line-up van Draaimolen Festival 2017
werd gedacht dat deze dit jaar niet meer te overtreffen zou zijn. Niets bleek minder waar! Met de invulling van de laatste stage die vandaag bekend is gemaakt is de line-up helemaal compleet. Onder anderen Nina Kraviz, Dixon, Ben UFO, Oscar Mulero, LSD (live), Motor City Drum Ensemble, Larry Heard (live) en Karenn (live) zullen de top van de elektronische muziekscene komen vertegenwoordigen. Eefje de Visser zal op een intieme stage bij het water haar zangkunsten laten samenkomen met betoverende synthesizers. Tel daar nog twee stage hostings door Job Jobse en een stage gehost door de uit Wales afkomstige non-profit organisatie Freerotation bij en het kan niet meer stuk 15 september!

Draaimolen Festival 2018 zal dit jaar voor de allerlaatste keer plaatsvinden op het geliefde 'Charlotte Oord'. Dit betekent dat de bezoekers ook dit jaar weer op muzikaal avontuur kunnen in dit prachtige stukje Tilburgse natuur. De metershoge bomen en spectaculaire stage designs van Iregular, Cinemata, Freerotation, Nikki Hock en Joeri Woudstra met visuals van onder andere Heleen Blanken vormen het magische decor voor deze editie.

Draaimolen Festival is al voor het tweede jaar op rij beloond door
3voor12 VPRO met een plek in de top 50 belangrijkste festivals van Nederland. Met deze ijzersterke line-up en samenwerkingen met verschillende visuele artiesten en beeldende kunstenaars wordt Draaimolen Festival 2018 ongetwijfeld het meest onderscheidende en spraakmakende festival van onder de rivieren!

De organisatie viert dit jaar een 5-jarig jubileum en dat laten ze niet ongemerkt aan hun fans voorbijgaan. Een uitverkocht verjaardagsfeest met een showcase van Nous'Klaer in april en een extra speciale (nog bekend te maken) line-up voor het gratis festival Holy Pink in juli zijn al een traktatie voor de echte liefhebber. Draaimolen Festival wordt de kers op de taart waarmee het festival seizoen wordt afgesloten!

3 opmerkingen

Wel netjes, ken er geen één.
Uitspraak van Tumult op dinsdag 20 maart 2018 om 22:24:
Wel netjes, ken er geen één.


Dan ben je niet echt techno georiënteerd lijkt me. Anders zouden een aantal namen je zeker bekend voor moeten komen.
laatste aanpassing
Uitspraak van Begaaierd op woensdag 21 maart 2018 om 17:25:
▶Uitspraak van Tumult op dinsdag 20 maart 2018 om 22:24:Wel netjes, ken er geen één.
Dan ben je niet echt techno georiënteerd lijkt me. Anders zouden een aantal namen je zeker bekend voor moeten komen.


Niet echt nee, nu ik echt goed kijk BEN UFO en Nina Kraviz. Vind techno wel gave muziek hoor, maar ken niet alles. Dus dit feest lijkt me we leuk ter afwisseling.