Partyflock

Not Going Home viert elke zondag feest in Nova Amsterdam

 

Not Going Home viert elke zondag feest in Nova Amsterdam

published anonymously on
Uitgaan op de zondagavond in de hoofdstad is weer hot dankzij de nieuwe wekelijkse club-avond Not Going Home. Het idee achter Not Going Home is simpel, genieten van lekkere Hiphop en R&B in een intieme setting in hartje Amsterdam. De Amsterdamse boutique-club Nova bij het Leidseplein is sinds juli het decor voor deze leuke avond die garant staat voor toekomstige herinneringen die de weg naar huis doen vergeten.

Wat ooit begon als een echt huiskamerfeestje is nu uitgegroeid tot een wekelijkse club avond. Bij binnenkomst voelt Not Going Home aan als een gezellige woonkamer die je direct doet besluiten dit feestje nooit meer te verlaten. Kwalitatieve muziek staat bij Not Going Home hoog in het vaandel en wordt wekelijks geserveerd door een klein legertje 'on rotation' dj's. Aanstaande zondag kun je de volgende artiesten verwachten:

Not Going Home biedt speciale Table Booth arrangementen voor verjaardagen of groepen van 6-8 of 10-12 personen. Na het dansen kan je je heerlijk terugtrekken in de royale tafel booth's voor een drankje. Deze booth's zijn te reserveren via: table@notgoinghome.nl

Boutique-club Nova is gevestigd in de Korte Leidsedwarsstraat 16. Sinds haar opening deze zomer is midden in het centrum van Amsterdam bij het Leidseplein een intieme ruimte omgetoverd tot een levendige hangout voor lokaal en internationaal publiek. Met banken die de dansvloer omcirkelen, uniek interieur, een nieuwe all-round beleving grijpt deze gezellige ruimte meteen je aandacht.

Entree: 10 euro