Partyflock
 
­ Nederland

Welcome To The Future presenteert line-up 2010

gepubliceerd door , op
Op zaterdag 7 augustus, het muzikale hoogtepunt van de zomer, organiseert WTTF voor de vierde maal het Welcome to the Future-festival in natuurgebied het Het Twiske. De ingredienten: zon, natuur, een kleurrijk gezelschap en natuurlijk de allerbeste muziek.

In voorgaande edities bewees Welcome to the Future zich al als het meest avontuurlijke en gezelligste festival van de Nederlandse zomer met een cutting edge line up van de nieuwste techno, house, tech-house en minimal. En ook dit jaar presenteert het festival een uitgebalanceerd programma met het beste dat de Nederlandse scene te bieden heeft naast een fraaie reeks internationale acts. Wat te denken van: Marco Carola, Martinez, Monika Kruse, Chris Liebing, Cari Lekebusch, Pan-Pot, Paco Osuna, Italoboyz, DJ Sneak en live-acts Paul Ritch, Agnes en Stimming. Stuk voor stuk namen die zich het afgelopen jaar in ons land bewezen met daverende sets, waarbij het dak er af ging. Met uitzondering van Chris Liebing, die al schitterde op de eerste editie en Agnes, een van de hoogtepunten van vorig jaar, zijn het ook allemaal artiesten die hun debuut maken op het festival.

Natuurlijk biedt WTTF ook in 2010 weer een podium aan een groot aantal sterren van eigen bodem. Zoals de Amsterdamse pioniers 2000 and One en Shinedoe, die het programma op de main afsluiten met een exclusieve back to back-set. Eveneens op het hoofdpodium een aantal andere ambassadeurs van de Dutch techno en house: Joris Voorn, Michel de Hey, Madskillz en het onovertroffen dj-duo Lauhaus & Boris Werner. Technoheld Marco Carola en de Duitse Amazone Monika Kruse maken het programma op de main compleet.

In de techno-area, waar Chris Liebing voorafgegaan door Cari Lekebusch afsluit en Secret Cinema (vorig jaar de verrassing van het festival) natuurlijk weer van de partij is, wordt het nog spannend wie er met de publieksprijs naar huis gaat. Want ook de Franse techno-held Paul Ritch, Juan Sanchez (internationaal doorgebroken met releases op labels als Great Stuff), Anton Pieëte en Sandrien zijn momenteel in topvorm.

De circus-tent onderscheidt zich elk jaar door een feestelijke sfeer en stevig rockende sets. Succes gegarandeerd met deze line up, waarbij De Man Zonder Schaduw wordt omringd door twee van de grootste knallers van dit moment, Pan-Pot en Paco Osuna. En dat alles op een podium met verder ook louter favorieten: unders, Olivier Weiter, de onovertroffen Italoboyz en Bla Bla-voorman Daniel Sanchez.

De future-stage, altijd een van de gezelligste podia van het festival, bekent dit jaar duidelijk kleur en richt zich uitsluitend op de groovy house een stijl die in ons land mede is groot gemaakt door de artiesten op dit podium. Zoals San Proper en Tom Trago, Tom Ruijg, William Kouam Djoko, Julien Chaptal en internationale acts Agnes en Martinez (Moon Harbour). De afsluitende set komt van de grootmeester en pionier van de originele house-sound, de Amerikaanse dj Sneak, die het afgelopen jaar werd ontdekt door de nieuwste house-generatie en weer helemaal terug is.

De bruisende Nederlandse scene, die sinds de eerste Welcome to the future uit 2007 alleen maar aan kracht heeft gewonnen, komt op WTTF 2010 niet alleen aan bod op het vijfde backyard-podium (waar de Hamburgse live-act Stimming onderdak heeft gevonden) maar ook op het nieuwe zesde podium (NEW SCHOOL), met vertegenwoordigers van de nieuwste house- en technogeneratie. Hier staan de local heroes die hun sporen hebben verdiend in clubs als Studio 80, Poema en Catwalk en op feesten als 24 Hour Party People, Voidd, Bar 27, Bla Bla, WKND, Babylon, Dekmantel, Linke Soep en GZG. Een kleine greep: Wouter de Moor, Presetone, Gideon Bouwens, Joey Daniel, Jan van Kampen, Johanna Mercker en Jason Lanox.

Zijn jullie er klaar voor? Zie hier het volledige programma van Welcome to the Future 2010.

TWEE-IN-EEN
Wil je alvast in de festival-vibe komen? Voorafgaand aan 7 augustus vinden er nog drie WTTF-edities plaats in Studio 80 in Amsterdam, met vele artiesten die ook op het festival staan. WTTF biedt de eerste 500 tickets kopers een gratis kaartje naar een van deze drie clubfeesten. Een absolute win-win situatie dus. Let op: zaterdag 24 april gaat de kaartverkoop van start vanaf 10.00 uur, via WTTF.nl en www.ID-T.com. Kaarten zijn ook te koop bij Primera, check www.primera.nl voor de voorverkoopadressen.

Liefde voor muziek, liefde voor het leven, liefde voor de wereld.

9 opmerkingen

Supersterke Technoline-up!

Ben erg benieuwd naar dit feestje!
laatste aanpassing
 
Pffff wat een steengoeie line-up, toch weet ik nog niet cker
of dit het of Dance Valley gaat worden...
Toch maar even overslaan dit jaar.
Artiest {SHOWLIST artist 62105, 11259}
Uitspraak van Ndrangeta op donderdag 22 april 2010 om 17:20:
Alweer?

:lol:
Uitspraak van verwijderd op donderdag 22 april 2010 om 15:15:
Pffff wat een steengoeie line-up, toch weet ik nog niet cker
of dit het of Dance Valley gaat worden...

Wendy! Bedankt voor het plaatsen van de reactie die ik ook wilde plaatsen!
 
Line up: (L)
 
Uitspraak van verwijderd op donderdag 22 april 2010 om 15:15:
Pffff wat een steengoeie line-up, toch weet ik nog niet cker
of dit het of Dance Valley gaat worden...

Ik denk dat ik blij mag zijn dat ik op vakantie ben, dan hoef ik ook geen keus te maken :)
Maar aan de andere kant, nu moet ik ze allebei missen :(
hou meer van het harde werk, maar dit wordt wel wat!