Partyflock
 
Future Urban Legends (flyer)
Future Urban Legends WIN
Saturday 20 October 2018
De tweede editie van Future Urban Legends vindt plaats op zaterdag 20 oktober in AFAS Live! De line-up is bijna compleet.
Rotterdam is een nachtclub rijker (image)
Het nachtleven van Rotterdam sluit met de komst van The Suicide Club (TSC) steeds meer aan bij dat van New York, Londen en Berlijn.
SDE (flyer)
SDE
Friday 28 September 2018
Op vrijdag 28 september 2018 zal alweer de vijfde editie van het Schiedam Dance Event plaatsvinden.
Soenda (flyer)
Soenda
Saturday 6 October 2018
After 10 years and launching several festivals in Utrecht, it's time to spread our wings! For once this year we will take over the nightlife in Eindhoven, expect the best techno, light shows and visuals.
Grandmaster Flash (flyer)
Op vrijdag 14 december staat dj-legende Grandmaster Flash in Bibelot. De uit Amerika afkomstige grootvader van het scratchen brengt hiphop geschiedenis naar Dordt.
Rough & Chique (flyer)
Start 2019 met een big bang tijdens de eerste editie van Rough & Chique in The Box Amsterdam op 31 december.
Sziget Festival (flyer)
Sziget pakt het gelijk groots aan voor de 2019-editie. Het multiculturele muziekfestival bevestigt de komst van n van de grootste popsterren van het moment: Ed Sheeran.
White Moon (flyer)
Na een mooie, warme zomer wordt het weer tijd voor een spectaculaire editie van White Moon in de mooie club The Box! 17 November gaat weer legendarisch worden! White Moon zal van begin tot eind een groot spektakel worden met de lekkerste muziek, mooie decoratie, intieme areas, gave shows, luxe vip-decks & spectaculaire led- & lasershows!
Resonate (flyer)
Resonate is een gloednieuw Hardcore Classics-evenement, dat terug zal blikken op de hardcore klassiekers uit 2005 tot 2011.
Hasta La Fista (flyer)
Zaterdag 29 september is het tijd om nog een keer zowel binnen als buiten te genieten van Dok Amsterdam!
The Grapevyne (flyer)
The Grapevyne 90's & 00's RNB & HipHop 5 Yr anniversary' 'This is how we do it'!
GirlsLoveDJs is Back (flyer)
GirlsLoveDJs is BACK
Saturday 29 September 2018
Op zaterdag 29 september maakt het bekende concept GirlsLoveDJs zijn comeback!
La Grande Finale (flyer)
Bye Bye Blijburg
Friday 28 September 2018
Met een daverend meerdaags festival (inclusief camping) valt in het laatste weekend van september definitief het doek voor Blijburg.
San Holo verrast met album1 (image)
Deze week verschijnt album1 van San Holo. Met het materiaal op zijn debuutalbum zoekt de artiest de diepte op die hij in traditionele EDM niet meer kan vinden.
Koekwaus Festival (flyer)
Na een prachtige eerste editie van koekwaus festival, is het marginaalste feest van Limburg terug voor een tweede editie.
Rock Hennemeeuwis (flyer)
Rock Hennemeeuwis WIN
Friday 12 October 2018
Rock Hennemeeuwis pakt uit op eerste editie met Rowwen Hze.* 12 oktober vindt er een splinternieuw festival plaats in Neerpelt. Onder de naam Rock Hennemeeuwis zullen ze een avond aanbieden met live-muziek en after-Dj.
Sunsetterz XXL (flyer)
Sunsetterz keert terug voor nog een onvergetelijke editie, op 22 december neemt Markus Schulz Trance-muziekliefhebbers mee op een ongekende muzikale reis in Amsterdam.
Toffler  Joris Voorn (flyer)
Op vrijdag 23 november zal voor de derde keer het Toffler indoor Festival plaatsvinden in de onderzeebootloods.
Audio Obscura (flyer)
De Loft op de 16e verdieping van de A'DAM Toren in Amsterdam en Audio Obscura zijn sinds de eerste editie een gouden combinatie.
Cocktail Fest (flyer)
De roze loper wordt letterlijk en figuurlijk uitgerold tijdens Rotterdam Pride. Vier dagen lang staat de stad in het teken van inclusiviteit en diversiteit met tal van activiteiten en feesten van 27 tot 30 september 2018.
Crazyland (flyer)
Crazy Wonderland Aftermovie
Saturday 3 November 2018
Iedereen is nog aan het nagenieten van Crazy Wonderland Festival afgelopen 1 september. En wat een feest was het. We hadden veel geluk met het weer. Maar ook zaten alle showelementen van het feest goed in elkaar. Veel mensen die al bekend waren maar ook veel nieuwe mensen die hun ogen uit hebben gekeken.