Partyflock
 

Beachclub Vroeger

op de kaart
Vroeger
11 november 2018
AdresZeeweg 83
2051 EC
Bloemendaal aan zee
Nederland Nederland
Telefoon+31 23 5737770
Linksfacebookpageinstagramxyoutube
Concept

Informatie

Beachclub Vroeger is een prachtige strandlocatie aan de kust van Bloemendaal aan Zee. Beachclub Vroeger is gelegen aan het altijd zo populaire strand, maar vormt ook een indrukwekkende verschijning langs de kust.

Overdag is Beachclub Vroeger een indrukwekkende lounge plek waar jong en oud kunnen genieten van een verkoelend drankje of een heerlijk hapje. In Beachclub Vroeger worden heerlijke pizza's en nacho's geserveerd. Onze Nacho's komen rechtstreeks uit een traditionele steenoven. Deze steenoven is gemaakt van stenen die in een klein hol vierkant zijn gemetseld met bovenaan een schoorsteen en vooraan een klepje.
Boek een overnachting in of in de buurt van Vroeger via Booking.com.

Uitgaansagenda Vroeger

Laatste feest was op zaterdag 21 september 2019: Sunsetterz
Elders
Laatste feest was op zaterdag 22 december 2018: Sunsetterz, The BOX, Amsterdam
Nieuws
Het strandseizoen loopt ten einde en het populaire Trance & House concept Sunsetterz zegt de zomer vaarwel met een grand finale op het strand van Bloemendaal.
Met een heerlijke zomer vol met de leukste feestjes en festivals in het vooruitzicht als Untold, Dance Valley, Nature One, Mysteryland en Electronic Family (om er maar een paar te noemen) zijn zij nog altijd één van de meest succesvolle Trance Artiesten wereldwijd! De agenda van Marco V en Johan Gielen staat deze zomer weer ram vol.
De Grand Opening in maart was een enorm succes, muziek van top niveau, de hoge opkomst en het gezellige en gevarieerde publiek zorgde voor een fantastische start van het seizoen. 2
Het populaire Trance & House concept Sunsetterz is terug met een knallende line-up van Nationale & Internationale artiesten. Op 16 maart is Beachclub Vroeger & Later aan zee het decor van een spectaculaire opening van het zomerseizoen!
Eén van de grootste Nederlandse Trance helden aller tijden komt wederom naar Beachclub Vroeger met zijn concept 'Johan Gielen Trance Classics Worldtour'. 11
Met nog ongeveer één week te gaan, zijn de voorbereidingen in volle gang!
Na een turbulent maar ook geweldig zomerseizoen willen we iedereen bedanken voor alle support en geweldige edities van voorjaar/ zomer 2018!
Waar heel Europa over praat, gaat gebeuren aan het strand van Bloemendaal aan Zee! Wij laten je kennis maken met Kizomba! Bij deze garanderen wij jullie, dat stil staan geen optie is en al helemaal niet op Urban Kiz beats!
Zondag 25 maart is het weer tijd voor Flawless XXL beach edition op het strand van Bloemendaal!
Een van de grootste Nederlandse Trance helden aller tijden komt wederom naar Beachclub Vroeger met zijn concept 'Johan Gielen Trance Classics Worldtour'.
De Line-Up voor Johan Gielen Trance Classics Worldtour op 31 maart 2018 is bekend!
Maak je klaar voor hét urban / eclectic event op het strand! Flawless maakt deze zomer haar debuut op het strand in één van de mooiste strandclubs van Nederland: Beachclub Vroeger (Bloemendaal aan Zee).
Luminosity Beach Festival en Beachclub Fuel / Beachclub Vroeger vieren deze zomer samen hun tienjarig bestaan met een groots 4-daags festivalweekend op 22, 23, 24 en 25 juni 2017. In tien jaar tijd hebben vele mensen en dj's een onvergetelijke tijd gehad tijdens meerdere evenementen op deze verschillende magische locaties. 3
Beachclub Vroeger aan het Bloemendaalse strand sluit aanstaande vrijdag op last van de gemeente voor twee weekenden. Voor een feest in het strandpaviljoen afgelopen zondag waren volgens de gemeente 3,5 duizend kaarten meer verkocht dan was toegestaan. De aangrenzende strandtent Fuel, waar het feest ook deels plaatsvond, mag open blijven, maar heeft wel een waarschuwing gekregen. Waarnemend burgemeester Bernt Schneiders: 'Beachclub Vroeger treft de zwaarste sanctie omdat zij eerder al gewaarschuwd waren na overlast.' 3
Als er een dak op zou zitten, dan zou het er niet af gaan. Het zou de ruimte ingeschoten worden.
Sweets
4 mei 2017
Na de uitverkochte editie van 2016 met o.a. Broederliefde, SFB, Jonna Fraser, Sbmg, Freddy Moreira en vele anderen gaan we op Zondag 28 Mei 2017 geschiedenis schrijven met het allergrootste Beachfestival ooit.
Sinds de eerste editie in 2009 groeide HardClassics uit tot een begrip. De oude garde hardstylers en de jonkies die willen proeven aan de hardstyle van toen, gaan goed samen tijdens de memorabele HC edities. 2
Het strandseizoen gaat weer van start. De tijd van sneeuw, ijs en hagel ligt gelukkig achter ons, het is nu tijd voor zand, zee en bovenal zon. Op donderdag 22 t/m zondag 25 juni keert Luminosity Beach Festival terug op het schitterende strand van Bloemendaal aan Zee bij Beachclub Fuel en Beachclub Vroeger.
Start je festivalseizoen in stijl met de Johan Gielen Trance classics World Tour! Tijdens paasweekend op zaterdag 15 april strijkt Gielen neer in Bloemendaal en is Beach Club Vroeger.
Zoals een paar weken geleden aangekondigd, zal Trance Nation in het weekend van 23 en 24 september het zomerseizoen knallend afsluiten in Beachclub Vroeger te Bloemendaal. De organisatie heeft hiervoor een line-up van wereldformaat weten te strikken. Trance Nation en Beachclub Vroeger laten niks aan het toeval over om er voor te zorgen dat dit weekend niks minder dan legendarisch zal worden. Het enige wat jij moet doen, is zorgen dat je erbij bent!
Op zondag 28 augustus 2016 is het tijd om 'Round & Round' te gaan in Beachclub Vroeger. Op deze zomerse dag is het namelijk tijd voor #itsDyna on the Beach! De weersvoorspellingen zijn super en dat betekent dat het een veelbelovende zondag zal worden!
Op vrijdag 23- en zaterdag 24 september is Beachclub Vroeger gewoonweg the place to be voor trance liefhebbers. Trance Nation strijkt dit weekend speciaal voor de seizoens afsluiter neer in Bloemendaal om je te verwennen met alleen de beste trance klassiekers. Twee dagen volop genieten van alle tracks die je eigenlijk vergeten was, maar o zo lekker zijn. Op de zaterdag pure trance klappers en op vrijdag de hardere hits. Het spreekt bijna voor zich dat de organisatie weer zorg heft gedragen voor een internationale line-up om van te smullen. 1
Vroeger was alles beter, stap daarom in de muzikale tijdmachine voor de 'trip down memorylane' vanaf de Hollandse costa bij Bloemendaal aan Zee. Omcirkel zaterdag 17 september met een dikke marker in je agenda en blok deze datum voor de Beachbop reünie.
Met Luminosity nog in het achterhoofd is het strand van Nederland alweer klaar voor een nieuw, spectaculair trance-festival. Voor het eerst brengt Markus Schulz zijn geliefde Coldharbour Night naar Europa voor een eerste Europees outdoor beach festival. 2
In samenwerking met Dresscode.nl gaat Partyflock iedere maand op zoek naar de leukste feesten met een bijzondere dresscode. Ook in juli staan er een reeks fantastische feesten op de agenda, waarbij een opvallende outfit zeker niet mag ontbreken.
Op zondag 26 juni keert Sweets weer terug naar het strand met de allergrootste line-up die je maar kan bedenken. Ja, je leest het goed, niemand minder dan absolute superster DJ Chuckie komt het strand helemaal op zijn kop zetten.
Stap in de muzikale tijdmachine en beleef de gouden hardstyle jaren opnieuw tijdens Hardclassics on the Beach 2016. Na vijf uitverkochte edities gaat Hardclassics on the Beach groeien! Naast de Hardclassics main area 1998/2006 komt er een Reminder Back in Time stage bij met hardstyle classics van 2006 tot 2011 en een retro stage waar je kunt genieten van house, trance, harddance tot hardhouse classics en freestyle
Op vrijdag 24 t/m zondag 26 juni keert Luminosity Beach Festival terug op het schitterende strand van Bloemendaal aan Zee bij Beachclub Fuel en Beachclub Vroeger. Wederom zullen in drie area's de vonken er vanaf spatten. Met namen als Paul van Dyk, Markus Schulz, John O'Callaghan en Eddie Halliwell kun je ervan uitgaan dat dit weer een editie wordt die de boeken in zal gaan! 10
Donderdag avond 5 mei heeft Markus Schulz in zijn wekelijkse Global Dj Broadcast radioshow de aankondiging gedaan: na uitverkochte indoor-edities in Amerika, Canada en Europa strijkt het succesconcept neer in Nederland! Beachclub Vroeger in Bloemendaal aan Zee heeft de eer om het allereerste Europese outdoor-event van Coldharbour Recordings in Nederland te houden. 1
Zondag 13 september is het wederom aan! Het is dan weer tijd voor Soixante Neuf The Bday Beach Edition in Beachclub Vroeger! En niet zomaar een editie, want Soixante Neuf viert haar dertiende verjaardag in de maand september!
Aanstaande zaterdag is het zover! De 10-Year Anniversary van Decisions! Tien van de allermooiste jaren vol leuke feesten komen samen bij Beachclub Vroeger. De verwachting is goed, met wat wolkjes, veel zon, weinig wind en een aangename 23 graden, dus perfect weer voor een heerlijk feest op het strand! 8
Met talrijke zomerse feesten en kleurrijke outdoor festivals op de agenda is augustus dé maand om naar uit te kijken. In samenwerking met Amber Schutte van Dresscode.nl zet Partyflock de leukste feesten met een bijzondere dresscode op een rij, speciaal voor de feestgangers die van een verkleedpartij houden.
Zondag 16 augustus is Beachclub Vroeger aan het Bloemendaalse strand het decor van het meest sarcastische en opwindendste feest van 't land: Ex Porn Star, de Pool Party editie. Begin dus nu alvast met je sexy badkleding uit te zoeken, aan je kleurtje te werken en je billen klaar te maken om mee te schudden, want.. Chicky the Hitmachine heeft voor ons het lekkerste entertainment, de vetste dj's en de nodige verrassingen geregeld, maar dan natter.
Op vrijdag 7 augustus organiseert Luc Belaire de eerste editie van de Luc Belaire borrel, met als kick‐off een zomerse strandborrel in Bloemendaal aan Zee. Het Franse merk tovert van 16:00 – 24:00 uur Beachclub Vroeger om tot een exclusief borrel-walhalla waar je absoluut bij wil zijn!
Na een heerlijk festival kijkt iedereen al uit naar 25 juli voor het volgende super buitenfeest op het strand bij Bloemendaal. Over 6 weken zal Full Moon's White Moon on the Beach in de mooie en grote Beachclub Vroeger uitpakken met indrukwekkende decors met ingebouwde watervallen en fonteinen, meerminnen, special acts en natuurlijk een selectie aan geweldige DJ's. Tot maandag 15 juni kun je nog met maar liefst 20 euro korting gebruik maken van de Super Early Bird actie!
Wat is er nou lekkerder dan samen met al je vrienden, vriendinnen en favoriete DJ's een heerlijk strandfeest mee te maken midden in de zomer? Op zaterdag 20 juni kun je dit meemaken, als de bekende danceclub Eindelijk Weer uit Almere samen met jullie naar het strand gaat en Beachclub Vroeger in Bloemendaal aan Zee op zijn kop gaat zetten. Maar liefst 14 DJ's gaan ervoor zorgen dat dit jou ultieme beachparty wordt. 1
Finally Blue Marlin Ibiza comes to the Netherlands on Sunday the 7th of June with a spectacular line up & the entertainment team straight from Ibiza. Beachclub Vroeger opens its door starting from 16.00 hours till 23.55 hours. 1
De voorverkoop van het inmiddels bekendste early hardstyle concept van Nederland Hardclassics on the beach 2015 gaat als een trein laat de organisatie weten via hun Facebookpagina. Met meer dan 75% aan verkochte tickets gaat deze, net als de vijf voorgaande edities, weer uitverkocht. 5
Zaterdag 25 juli zal het Bloemendaalse strand weer het toneel zijn voor een heerlijke zomerse outdoor editie. In Vroeger zal White Moon on the Beach spectaculair uitpakken met geweldige watervallen, fonteinen en alles wat je rond een strandfeest kunt verwachten. Niets is teveel! 1
Over ruim een week is het zover: de kick-off voor het tienjarig jubileum van Decisions maakt jouw weekend op zaterdag 30 mei tot een toppertje. Decisions is er natuurlijk al hard mee bezig en zal er deze Marcanti Reunion-edition voor zorgen dat je alle mooie oude tijden opnieuw beleeft in de mooie Beachclub Vroeger. 16
Bloemendaal maakt zich klaar voor de Freestyle Maniacs showcase bij Beachclub Vroeger. Verdeeld over twee area's gaat het zaterdag helemaal los. Helaas werken de weergoden niet altijd mee en heeft de organisatie besloten met de wisselvallige voorspellingen geen risico te nemen. Hierdoor zal een groot gedeelte van de locatie geheel overdekt zijn zodat er maximaal doorgebeukt en gefeest kan worden.
Op zondag 17 mei maakt Soixante Neuf haar debuut op het strand in Beachclub Vroeger. Voor deze XXL editie worden krachten gebundeld met heavyhitter THRWBCK om nog meer memorabele herinneringen te creëren. Met live optredens van Broederliefde, Jayh Jawson en Gio en een line-up waar je gerust 'u' tegen kunt zeggen. Deze twee topconcepten bundelen hun krachten om het publiek daadwerkelijk te geven wat zij willen: een kwalitatief ijzersterke editie waar je nog dagen over aan het napraten bent.
Deze zomer viert Decisions haar tienjarig jubileum met niet één, maar liefst twee mooie strandfeesten in Bloemendaal aan Zee. Eentje midden in de zomer op 15 augustus, maar het begint deze zomer op zaterdag 30 mei bij Beachclub Vroeger met The Marcanti Reunion. Terug naar de roots waar het voor Decisions allemaal is begonnen en zij al die leuke mensen hebben ontmoet die de toen nog verse Decisions feesten ontdekten en nooit meer weg zijn gegaan. 4
De donkere dagen zijn bijna voorbij, de vogeltjes beginnen weer te fluiten en het vetste indoor festival van Nederland verplaatst zich van binnen naar buiten! Zet 12 april in je agenda, want dan is het weer tijd voor Obsessionz na de uitverkochte Christmas Edition in Amsterdam Studio's opent deze lente Beachclub Vroeger haar deuren voor Obsessionz. Met twee area's kun je dubbel genieten gevarieerde muziek en van de keiharde line-up.
Op 11 juli zal het strand van Bloemendaal weer bezet zijn door duizenden hardstyleliefhebbers van over de hele wereld. Al deze ravers hebben één ding gemeen, ze aanbidden de early hardstyle sound. Ook deze editie zal er naast de dikke buitenstage weer een tweede area zijn die ingericht wordt als freestyle area. 9
Zaterdag 9 mei zal vanaf het strand van Bloemendaal Freestyle Maniacs showcase - Beatz of pleasure de grote opening hardere stijlen voor het zomer/strandseizoen plaatsvinden. De leden van de Freestyle Maniacs hebben voor deze editie weer een aantal collega's uitgenodigd en gaan er voor zorgen dat het zand tussen je teenslippers weggebeukt wordt en de temperatuur tot het kookpunt stijgt. Onder anderen the The Darkraver, Bass-D, Pavo, Panic, Waverider en vele andere komen langs en zullen er voor zorgen dat er een tsunami aan dikke beats Bloemendaal doet overspoelen. 3
The most anticipated event of the year! Op eerste paasdag, Zondag 5 april, met o.a. Benny Rodrigues, Shermanology & Mitchell Niemeyer. Op deze prachtige datum zal er een knallende Pasen Editie van Rocksteady in Bloemendaal plaatsvinden. Voor deze Pasen editie gaat Rocksteady naar het strand: Beachclub Vroeger.
De dagen worden steeds langer en we gaan richting het voorjaar! De opening van Nederlands grootste en beste Beachclub is aanstaande. De reacties zijn alweer overweldigend en veel mensen hebben al een december of januari ticket gekocht!
Voordat je het weet, is het dan dus alweer 22 maart en dan zal het strandseizoen geopend worden met een gigantische knal! Net als bij de closing staat Mr. Dyna himself weer aan het roer van de line-up die hij persoonlijk geselecteerd heeft. Uiteraard met een extra lange set van de meester zelf!
Niemand wil denken aan het einde van de zomer, maar voordat je het weet is het weer zover. Eerlijk is eerlijk tot nu toe is het wel de beste zomer sinds jaren en hebben we veel van de zon kunnen genieten. Uiteraard is het nog niet afgelopen en al helemaal niet in Beachclub Vroeger! Tot 28 september is het elk weekend feest en kun je doordeweeks heerlijk relaxen in de grootste Beachclub van Europa. Op 28 september loopt het dan toch echt op zijn eind en is het tijd voor de legendarische 'Official Grand Closing'.
Aankomende zaterdag is het dan eindelijk zover, het aftellen is begonnen ! Vanaf Beachclub Vroeger op Bloemendaal, gaan we met z'n alle los met een biertje in de hand en omringd door vrienden, is deze closing van de hardere stijlen een feit. Weg met de dagelijkse sleur waar we allemaal weer aan moeten wennen na een top vakantie!
Hardstyle, Hardcore en Freestyle liefhebbers. Zaterdag 6 september zal geheel in hardere stijl de zomer worden afgesloten op Bloemendaal aan zee. Deze speciale hardere closing party voor de hardere stijlen wordt gehost door Freestyle Maniacs. Beachclub Vroeger te Bloemendaal zal voor één dag geen beach maar de "Beatz of Pleasure" zijn.
Zie en spreek jij je vrienden nog wel net zo vaak als vroeger of ga je net zoals toen nog wel eens met die hele groep naar een leuk feest? Mede door het digitale tijdperk gaan de sociale contacten over social media en om te weten hoe het met jou gaat wordt je online gevolgd. Hoe zou het zijn om met al je vrienden eens een lekker avondje te kunnen feesten. Free2party wil daar een steentje aan bij dragen om jullie in real live weer bij elkaar te brengen en daarom komen ze met de volgende unieke actie! 3
En daar gaan we dan! Iedereen die van een geweldig strandfeest houdt is inmiddels al dik aan het aftellen, want aanstaande zaterdag ga je naar Decisions on the Beach! Een keur van de lekkerste dj's in de dikste beachparty-club van Nederland. Tijd voor Bloemendaal aan Zee, tijd voor Beachclub Vroeger, tijd voor Decisions! Het mooiste feest met een oosterse knipoog op de westerse stranden van de Noord Hollandse kust. 25
Op zondag 27 juli 2014 stond Bloemendaal aan Zee in het teken van de eerste editie van Sexed Up Ghostriders! Meer dan 3000 'Ghostriders' zijn getuige geweest van een onvergetelijke avond. Een avond waarbij Dyna en zijn team de Ghostriders hebben verwend met een spectaculaire show. Heb jij de eerste editie van de Sexed Up 'Ghostriders' on the beach moeten missen? Wees dan niet getreurd, want de Ghostriders zullen nog een keer op het strand van Bloemendaal te bewonderen zijn..
Op zondag 10 augustus strijkt Elegance neer in haar zomerse thuisbasis Beachclub Vroeger, waarmee het Bloemendaalse strand opnieuw rijkelijk belegd wordt met al haar luxueuze nightlife-ingrediënten.
Beachclub Vroeger zit momenteel nog midden in een heerlijk strandseizoen en naast het superweer zijn er al vele leuke feesten geweest en gaan er nog vele komen! Uiteraard komt er aan alles een eind, maar gelukkig is het nog ver voordat het seizoen 2014 weer wordt afgesloten. Toch moet 'The Official Grand Closing' van Beachclub Vroeger weer bekend worden gemaakt en bij deze doen ze dat.
Met de zomer in aantocht vormt het strand een perfect toneel voor de opwachting van muzikale Dutchies. Pak zelf de hoofdrol en geniet op zondag 20 juli mee van smaakvolle EDM ingrediënten. Baan een weg richting jouw spot op de dansvloer van Beachclub Vroeger en laat je hier op zomerse wijze in extase brengen door alles wat Get Dutched voor jou in petto heeft.
Tegendraads en eigenwijs nemen Dyna en zijn team jou op zondag 27 juli mee op de eerste editie van het meest besproken concept van dit moment: Sexed Up 'Ghostriders'. Na uitverkochte edities in Rotterdam, Eindhoven, Harderwijk, Breda en Kerkrade is het tijd om Bloemendaal kennis te laten maken met de Ghostriders! 1
Alle fans in de startblokken, want het aftellen is begonnen voor Hardclassics on the Beach 2014, het hardste en leukste feest van het jaar aan het mooiste strand van de Hollandse costa. Zaterdag 12 juli wordt Bloemendaal aan Zee vrolijk overspoelt met een paar duizend enthousiaste, hossende partyfreaks die samen waanzinnig gaan genieten van de echte hardstyle van het eerste uur! 4
Na het overweldigende succes van de tweede @ the Beach editie vorig jaar wordt het nu hartje zomer tijd voor een derde superfeest in Beachclub Vroeger. Zaterdag 16 augustus is het zover en kun je weer genieten van zon, strand, zee, supermuziek en een geweldig feest! 1
Bloemendaal aan zee, maakt zich inmiddels klaar voor de jaarlijkse Hardclassics editie! De fanatieke Hardclassics fans, treffen ook hun voorbereidingen en kijken halsreikend uit naar aankomende 12 juli. Met nog een kleine twee weken te gaan, heeft Free2party inmiddels bevestigd dat de 2014 editie van Hardclassics on the Beach bijna is uitverkocht net als de afgelopen drie voorgaande jaren. 6
Voetballers, kunstenaars, hockeysters, acteurs en deejays. Ons kleine kikkerlandje waant zich terecht trots met vele helden op diverse vlakken! En als we nog verder inzoomen op de muzikale hoek, zien we hoe de Nederlandse deejays als ware iconen op internationale grote events prijken en dat 'onze' artiesten toch maar mooi genoteerd zijn op elke EDM hitlijst die de global revue passeert. En dat verdient een één-tweetje. Get Dutched: gathering fanatics to celebrate the music!
Speciaal voor deze zomerse Hardclassics editie is er een nieuw Hardclassics-anthem ontsproten uit het brein van niemand minder dan Derb, samen met een oude bekende: Brooklyn Bounce! Jouw helden doken met veel plezier de studio in om nu de wereld kennis te laten maken met een beestachtige, splinternieuwe track met die échte en ó zo heerlijke early-sound. Bekijk, luister en geniet... 16
Nope is Dope, het concept dat geen intro meer nodig heeft. Op zondag 29 juni 2014 ga jij uit je dak op de lekkerste zomerbeats met de beste acts. Het belooft nu al een dag te worden dat de geschiedenisboeken in zal gaan, be there!
Na de legendarische editie van Baco&Bitches in de Maassilo werd er gelijk gekeken naar een vervolg op de nieuwste en gekste sensatie in uitgaansland. Het was al snel duidelijk.ijskoude baco's en loeihete bitches horen op het strand! Uiteraard is Beachclub Vroeger in Bloemendaal dan de beste locatie die er bestaat! 2
It's Showtime
10 mei 2014
Heb jij ook al die zomervibe te pakken? Heb je nog maar een paar keer genoten van de beste deejays van Nederland op Bloemendaal? Zet 18 mei dan alvast in je agenda want dan heeft Showtime het ultieme strandfeest voor jou!
Een eerbetoon voor alle muzikale helden van Nederlandse bodem! 'We' maken dikke beats, keiharde remixes en dat gaat niet onopgemerkt voorbij. Nederlandse deejays prijken hoog op de hitlijsten en dat moet gevierd worden!
Anyday Events keert 27 april alweer terug op het Bloemendaalse strand met hun traditionele oranje strandfeest: Kings on the Beach! De voorgaande edities waren beiden afgeladen vol en legendarische optredens van artiesten als Nicky Romero, Quintino, Shermanology en vele anderen staan nog vers in het geheugen! Dit jaar kun je ook weer verwachten dat Beachclub Vroeger omgetoverd zal worden tot een oranje paleis vol met een koninklijke selectie aan artiesten!
De verkoop gaat van start! Vanaf vrijdag kunnen jullie eindelijk die felbegeerde tickets bestellen voor het ultieme beach festival, Hardclassics on the beach 2014, op 12 juli. Na de twee uitverkochte edities van 2012 en 2013, zorgt Free2party, de organisatie van deze inmiddels traditionele succesvolle harde beachparty, met veel plezier en liefde dat er straks weer een waanzinnig, bomvol, uitverkocht festival staat. Zorg dat je erbij bent en regel je tickets op tijd! 5
De kaartverkoop van '2014 The Official Grand Opening Beachclub Vroeger' gaat keihard en dat is niet voor niets! De grootste en beste beachclub van Europa is de plaats waar je moet zijn! Vanuit Beachclub Vroeger zullen weer veel mensen vaak de zon in de zee zien wegzakken tijdens een knallend event!
Free2party is druk bezig met het plannen van haar evenementen voor aankomend jaar. Na al enkele data bekend te hebben gemaakt voor Freestyle Maniacs en Hardcore Classics, maken zij ook bekend dat het paradepaardje van de deze organisatie, Hardclassics on the beach, plaats zal vinden op zaterdag 12 juli. Wederom bij Beachclub Vroeger op Bloemendaal aan Zee. Voor de vroege vogels start de ticket verkoop op 16 februari met een speciale early bird actie. 10
Het is januari en de feestdagen zijn weer voorbij. De mensen zijn nog niet echt met de zomer bezig, maar hij is nabij! Voordat je het weet begint het strandseizoen weer en dat wordt traditioneel afgetrapt in Beachclub Vroeger aan het Bloemendaalse strand! De opening van Vroeger is een begrip geworden in Nederland en elk jaar is het de garantie voor een afgeladen feest waar de trend voor het lange strandseizoen wordt gezet! 2
Aan al het goede komt een eind, maar je kan het ook overdrijven! Aanstaande zondag, 29 september 2013, gaat Beachclub Vroeger samen met Anyday Events en SexedUp het seizoen afsluiten zoals je dit alleen op Ibiza ziet! Waar je ook vandaan komt, zondag moet je op het strand van Bloemendaal zijn! 1
Zondag 29 september is het moment waarop we eigenlijk geen van allen zitten te wachten. Want dan is het alweer tijd voor het allerlaatste feest in Bloemendaal! Het strandseizoen is na dit evenement definitief afgelopen in Bloemendal en is het weer wachten tot 16 maart 2014 voordat het weer losbarst in de beste en grootste Beachclub van Nederland.
Nope is Dope
4 september 2013
Deze zomer was, ondanks het wisselvallige weer, toch verdomd lekker. Dat is niet zo gek, want het Bloemendaalse strand was, net als voorgaande jaren, het decor van 4 te gekke edities van Nope Is Dope On The Beach. 1
We moeten er allemaal nog niet aan denken en het is nog even weg maar de Grand Closing van Beachclub Vroeger komt er weer aan. Het is gelukkig pas 29 september, maar aangezien alles erop wijst dat dit de grootste happening van het jaar gaat worden in Bloemendaal kan het niet anders dat je er nu op gewezen wordt.
Bootycall poolparty
14 augustus 2013
Leg je slippertjes, hippe hemdjes en te strakke truitjes maar aan de kant want op 18 augustus is je 'ass' het hipste wat je bezit. Twerk, hump en bounce jezelf richting het strand om deel uit te maken van de sensatie die 'Bootycall' heet. 1
Op zondag 8 september a.s. keert Funkadelic voor de tweede keer dit seizoen terug op de grootste Beachclub van Nederland 'Beachclub Vroeger' te Bloemendaal! In deze megadrukke closingmaand van de Bloemendaalse stranden zal Funkadelic weer alles uit de kast halen om er een onvergetelijke dag van te maken.
En daar gaan we dan! Iedereen die van een geweldig strandfeest houdt is inmiddels al dik aan het aftellen, want aanstaande zaterdag ga je naar Decisions on the Beach! Een keur van de lekkerste dj's in de dikste beachparty-club van Nederland. 18
Op zaterdag 28 september 2013 zal Hypnotize at the Beach samen met de locatie het seizoen afsluiten en ijzersterk voor de dag komen met een heerlijke lijst aan artiesten, lounge corners, zomerse temperaturen en uiteraard prachtig decor met een topsfeer. 2
Zondag 11 augustus is het zover. Dan is tussen 14.00 en 23.00 uur Beachclub Vroeger in Bloemendaal aan Zee het podium voor de SLAM!Beachbreak. Naast de heerlijke zomerse temperaturen van de afgelopen tijd, is ook de line-up om het warm van te krijgen. Niemand minder dan het 17-jarige Nederlandse DJ-talent Martin Garrix – bekend van zijn hit 'Animals' – en Mr. Polska zijn toegevoegd aan de indrukwekkende line-up. 1
Uit metingen van het KNMI blijkt dat Nederland zich alweer kan opmaken voor de volgende hittegolf. De oorzaak hiervan zijn de zogenaamde hardstyle/hardcore-stromingen die zich samenvoegen met de hogedrukgebieden bestaand uit early rave, oldschool en jump vanuit Zuid Europa. Deze combinatie vormt samen een hard, heet en sexy drukgebied ook wel bekend als het Freestyle Maniacs fenomeen. 15
Free2party bedankt al haar bezoekers voor de afgelopen vijf jaar. Zonder jullie geen Free2party, Hardclassics en Freestyle Maniacs! Check hier de aftermovie van Hardclassics on the beach 2013. 14
Na de uitgaande waarschuwing en bijbehorende opschaling naar 'code rood' i.v.m een voorspelde reverse-tsunami, welke het strand van Bloemendaal zaterdag 13 juli jongstleden teisterde, kan de populaire Noord-Hollandse badplaats zich alweer opmaken voor een volgende krachtmeting met moeder natuur. 13
Het is eindelijk zomer in Nederland, aankomende zaterdag vanaf 13:00 uur is het strand van Beachclub Vroeger de plek voor duizenden liefhebbers van de hardere stijlen. Rwee stages, 26 artiesten en een kolkende stampende massa in sexy bikini's, bermuda's, ingesmeerd met factor 10, heel veel zon en dikke bassen. Met deze formule zal Hardclassics on the beach 2013 de reverse-tsunami veroorzaken die voorspeld is. 15
Bloemendaal, 28-6-2013. Het gemeentebestuur van Bloemendaal aan Zee kondigt via dit bericht aan op te schalen naar Code rood. Oceanologen en weerkundigen voorspellen een reusachtige tsunami, welke volgens berekeningen zaterdag 13 juli in de omgeving van de populaire Noord-Hollandse badplaats aan land zal komen. 12
Zaterdag barst in Beachclub Vroeger dan eindelijk het 15-jarig jubileum van Salinas los en gezien de kaartverkoop kijken veel mensen er al net zo naar uit als de organisatie! Met de Chica's de Salinas in topshape, een waanzinnige line-up aan artiesten en de populairste beachclub van Nederland belooft het weer een onvergetelijke dag te worden. Zorg dat je één van de laatste entreetickets bemachtigt voordat dit leuke evenement helemaal uitverkocht is! 3
Overal waar ze neerstrijken zetten ze de tent op zijn kop en maken er een feestelijk spektakel van. Wie dan? Decisions natuurlijk! Al jarenlang de meest spraakmakende feesten op toplocaties waar iedereen naar uitkijkt. Na het overweldigende succes van de eerste @ the Beach editie vorig jaar wordt het nu hartje zomer tijd voor een tweede superfeest in Beachclub Vroeger. 12
Na hun briljante optreden van februari op Hardclassics in The Sand, vond de organisatie Free2party dat Deepack zeker bij het vijfjarig jubileum van de strandeditie moest zijn. Dit jaar zullen zij de closing act zijn van Hardclassics on the beach 2013, dat zeker een afsluiter wordt zoals het hoort. 9
Op zondag 30 juni wordt het Bloemendaalse strand in de Elegance watten gelegd met een grootse strand editie en strijkt het concept neer in de locatiewinnaar van de Nighlife Awards 2012: Beachclub Vroeger! Nip van de nachtelijke strandcultuur met een sparkling wine in je hand, geniet onbeschaamd van rauwe sets en leg elegantie onder een glimmende loep. Rijkelijk gesierd met een aankleding die de adem beneemt en met entertainment waar je eervol U tegen zegt, word jij vanaf 14:00 uur warm onthaald met alle facetten die bij Luxury Nightlife horen.
Op zaterdag 22 juni opent Beachclub Vroeger haar deuren voor Club Ibiza. De eerste editie van en super in- en outdoor beachparty voor echte danceliefhebbers en Ibiza-fans. Naast een waanzinnige (inter)nationale line-up met o.a Boy George GB, Marc Vedo GB, StoneBridge SE, ROOG en Dennis van der Geest, trakteert LoveDeluxx je ook nog eens op te gekke VJ's, dansers, live entertainment en geweldige special effects. 5
Zaterdag 20 juli zal de geschiedenis in gaan als de dag dat Headhunterz een super exclusief optreden gaf in de grootste Beachclub van Europa. Dat je deze dag dus in Beachclub Vroeger moet zijn is een duidelijk verhaal. De eerste 500 kaarten zullen als earlybird verkocht worden voor maar €10 via onder meer koop tickets, wees er snel bij! 22
Beachclub Vroeger zaterdag 13 juli 2013, de dag waarop waarschijnlijk bij iedere sneaker store de slingers weer tevoorschijn worden gehaald, de handjes van de boekhouders de lucht in gaan, de eerste polonaise voorzichtig al wordt ingezet en de kassa-lades nog eens extra gesmeerd worden, om er zeker van te zijn dat deze editie, net als de vier voorgaande jaren, ook weer zorgt voor zeer verrotte maandagen. 15
Deze zomer zal Bloemendaal aan Zee meer schudden dan ooit tevoren nadat Free2party met Hardclassics on the Beach haar vijfjarig jubileum viert op 13 juli, komt er ook een volledig harder Freestyle evenement naar het populairste strand van Nederland. Beachclub Vroeger ontvangt op zondag 4 augustus Freestyle Maniacs Midsummer Beachball. 5
Iedereen is inmiddels wel toe aan de zomer, met in het vooruitzicht: zon, zee, strand en natuurlijk de beste feestjes! SLAM! viert de start van het seizoen met het populaire strandfeest SLAM!Beachbreak. Dit jaar in een reeks van drie evenementen, waarvan twee kleinere edities en één grote finale. 1
Aanstaande zondag is het dan eindelijk zover, op eerste Pinksterdag: dan barst het spektakel in Beachclub Vroeger op Bloemendaal weer helemaal los. Flirterz zal de tent afbreken met de beste dj's, de mooiste mensen uit heel Nederland, sensuele danseressen en nog heel veel meer! 4
At my House
13 mei 2013
Laat je betoveren in een wereld met de meest kleurrijke fantasieën en spring samen met de organisatie in een rollercoaster waarbij je blijft zweven in een constante en opzwepende vibe. Jij vraagt je vast af, hoe dan?! 6
Showtime
9 mei 2013
Heb jij ook al die zomervibe te pakken? Heb je nog maar een paar keer genoten van de beste deejays van Nederland op Bloemendaal? Zet 16 juni dan alvast in je agenda, want dan heeft Showtime het ultieme strandfeest voor jou! 1
Het leukste strandfeest van het jaar en voor het zesde keer op rij. Dit hoog aangeschreven dance-concept komt op zaterdag 18 mei 2013 weer naar Beachclub Vroeger in Bloemendaal. Touch at the Sea is een zeer populair jaarlijks terugkerend beach event. 3
Na het overweldigende Paas-succes presenteert Ex Porn Star weer een nieuwe editie in de lijn van haar succes reeks. Want op zondag 9 juni trekt de Ex Porn Star karavaan wederom langs het Bloemendaalse strand voor een wel héél legendarische editie. 1
Omdat een set van BIGGI overal garant staat voor een groot feest, is het een logisch gevolg dat er een avond rond hem zou komen. Deze zondag is de kick off van 'Be Bigger' tijdens de 'Kings on the Beach' editie van NopeisDope in Bloemendaal. Net als BIGGI kun jij alles aan: your bigger than that! Urban, eclectic en house zullen de klok slaan en BIGGI komt niet alleen. 1
Aankomende Zaterdag 27 april gaan om 13:00uur de deuren open voor één van Nederlands grootste trance beachparty's op Nederlands populairste beachclub Vroeger te Bloemendaal aan Zee. Met wederom een spetterende internationale line-up, een prachtig en sfeervol thema zal deze editie ook een evenement worden die je zeer zeker niet mag missen als echte diehard trance fan. Hierbij doet de organisatie dan ook de timetable releasen. 8
aar heel Nederland afwacht tot de 30ste april viert NopeisDope op 28 april al de kroning van Willem Alexander. Kings on the Beach zal dus de geschiedenis in gaan als het eerste Koningsfeest van Nederland en dit gebeurt natuurlijk niet zomaar. Met artiesten als Quintino, Lucien Foort, Skitzofrenix, Tony Junior, Marc Benjamin en de Italiaanse grootheden Bisbetic zet NopeisDope een line-up neer die van koninklijk niveau is. 2
Na een geweldige start van 2013, zal Flirterz zondag 19 mei (eerste Pinksterdag) niet één stad, maar twee steden op zijn kop zetten. Ze beginnen 15 uur op Bloemendaal in Beachclub Vroeger tot middernacht, vervolgens gaan ze naar Amsterdam in The Sand! In The Sand beginnen 't 22 uur en ga je keihard door tot 5 uur! 1
Elegance
10 april 2013
Op zondag 30 juni wordt het Bloemendaalse strand in de Elegance watten gelegd met een grootse strand editie en strijkt het concept neer in de locatiewinnaar van de Nighlife Awards 2012: Beachclub Vroeger! Nip van de nachtelijke strandcultuur met een sparkling wine in je hand, geniet onbeschaamd van rauwe sets en leg elegantie onder een glimmende loep.
Het aftellen is begonnen.. Nog een paar dagen voordat jij bij Beachclub Vroeger kan genieten van het heerlijke zonnetje tijdens een knallende editie van At my House! Volgens de laatste weerberichten stijgen de temperaturen aankomend weekend tot wel 20 graden. 17
Op donderdag 9 mei is het Hemelvaartsdag en begint bijna iedereen aan één van die lange vrije weekenden die het voorjaar rijk is. EYE4Dance en The Magic Show zorgen dit jaar dat de hardstyle en raw hardstyle naar de zee komen. Uiteraard is er geen betere plek hiervoor dan het strand in Bloemendaal, dat niet voor niets het Nederlandse Ibiza wordt genoemd. 6
Het leukste strandfeest van het jaar en voor het zesde keer op rij. Dit hoog aangeschreven dance-concept komt op zaterdag 18 mei 2013 weer naar Beachclub Vroeger in Bloemendaal. Touch at the Sea is een zeer populair jaarlijks terugkerend Beach Event. 6
Hardclassics on the beach zal net als voorgaande edities de Noord-Hollandse Costa weer flink rocken. Free2party is er wederom in geslaagd een hoogwaardige line-up samen te stellen om deze editie weer ouderwets los te gaan. 16
Eindelijk is het zover, deze zondag 17 maart opent de grootste Beachclub van Europa weer haar deuren. Iedereen zit hier al maanden op te wachten en eindelijk is het zover. Ook dit jaar is er weer vastgehouden aan de traditie en trapt NopeisDope samen met Beachclub Vroeger het seizoen af in locatie die wederom is bekroond met de Nightlife award voor beste Beachclub. 1
De strandpaviljoens zijn alweer in sneltreinvaart opgebouwd om de eerste gasten te ontvangen, de openingsfeesten worden aangekondigd en de eerste zonnestralen zijn gespot! Het kriebelt weer om languit op het strand te genieten van de zomer en de zon, in goed gezelschap, waarbij het glas wordt geheven in het licht van de ondergaande en opkomende zon..... 4
Salinas dé beachhappening van het jaar komt dit jaar weer terug naar Beachclub Vroeger. Met de opzwepende muziek van residents Miss Melody en Abel Ramos, en de DJ's Jose de Mara (Privilege Ibiza) en Michael Mendoza al vastgelegd laat het zien een feest van hoge kwaliteit te zijn! Lees snel verder hoe jij kans kunt maken op VIP-tickets, een CD én een meet & greet met een internationale dj! 5
Na een zinderende indoor-editie van Hardclassics in februari kunnen de liefhebbers zich opmaken voor de zomer! Beachclub Vroeger viert dit jaar het vijfjarig bestaan van Hardclassics on the Beach. Free2party, de organisatie achter de fenomenale Hardclassics evenementen, is alweer maanden bezig om er zaterdag 13 juli weer een onvergetelijke editie van te maken. 4
De zeer succesvolle editie 'Subway XL4' is nog maar net achter de rug en de volgende Subway staat alweer voor de deur. Subway verwisselt de donkere hallen van de Maassilo in voor het zonnige strand van Bloemendaal en zal neerstrijken in Beachclub Vroeger voor de eerste officiële Subway beachparty! 1
Funkadelic
18 februari 2013
Op zondag 7 april staat er een speciale editie van Funkadelic op het programma. Met 'Funky at the beach festival' maakt Funkadelic haar debuut op the place to be iedere lente/zomer opnieuw: de Bloemendaalse stranden!
Zondag 31 maart staat Ex Porn Star voor je klaar met de enige echte strand-opening van 2013. Want op deze dag presenteert het XPS circus aan jullie: The Easter Bunny Beach Mansion! Onze eigen Chicky Hefner introduceert tijdens de lekkere paasdag zijn 'backstage love cave'. 1
Official Grand Opening
7 februari 2013
Inmiddels begint iedereen steeds meer zin te krijgen in de zomer en mensen kunnen ook niet wachten tot de beste Beachclub van Nederland zijn deuren weer opent. 17 maart gaat het dan eindelijk gebeuren, Beachclub Vroeger trapt samen met NopeisDope het strandseizoen van 2013 af in Bloemendaal. 4
Het koude winter weer helemaal zat? Is het voor jou weer tijd om de eerste zonnestralen mee te pakken? En heb je ook zo'n zin om die warme donkere discotheken achter je te laten en los te gaan op de lekkerste house beats van verschillende top-dj's? Doe dat dan zaterdag 14 april op het Bloemendaalse strand met At my House, house zoals het hoort! 1
Van een echte winter kunnen we niet spreken! Toch wordt, nadat de feestdagen voorbij zijn, het verlangen naar de zon daar niet minder om. Er is echter één plek in Nederland waar de zon altijd schijnt en dat is in Beachclub Vroeger. 3
Ook in 2013 zal Hypnotize zich van zijn beste kant laten zien met maar liefst twee outdoor edities op hetzelfde geweldige strand en bij alweer uitgeroepen tot beste beachclub van Nederland Beachclub Vroeger, een locatie die perfect aansluit op de hoge kwaliteitseisen van Hypnotize. De eerste editie zal plaatsvinden op zaterdag 27 april met een editie die geheel in het teken zal staan van Queensday met dus zoals gewend van Hypnotize bijpassend decor en vele andere thema-elementen. 5
Beachclub Vroeger laat het einde van de zomer niet zomaar voorbij gaan. Ze hebben de handen ineen geslagen met Anyday Events om samen op zondag 23 september een gigantische Closingparty te geven die nog tot maart 2013 zal blijven doordenderen. 1
Aanstaande zondag 9 september wordt het maar liefst 25 graden! De bikini's en zonnebrillen kunnen uit de kast, want Mysterious on the Beach 'Grand Summer Season Closing' vindt plaats bij Beachclub Vroeger in Bloemendaal. Het wordt een ware invasie van alle mysterieuze mensen in Nederland! 4
Aan alle goede dingen komt een eind,dus ook aan de zomer van 2012 en NopeisDope zal dit in Beachclub Vroeger volledig in stijl afsluiten. Dat NopeisDope dit serieus neemt kun je gelijk al aan de line-up zien. 2
Aankomend weekend tikt het kwik de 20 graden aan en laat de zon zich geregeld zien langs de Nederlandse kust. De perfecte omstandigheden voor een feestje! SLAM!FM is klaar om de zomer uitbundig af te sluiten. Aanstaande zaterdag - 1 september - tussen 14.00 en 23.00 uur opent Beachclub Vroeger in Bloemendaal haar deuren voor het vetste strandfeest van de zomer: SLAM!FM Beachbreak part 2. 4
At My House
28 augustus 2012
Ben jij wel toe aan een lekker strandfeest waar niks moet en alles mag? Dat kan! Aanstaande zondag bij Beachclub Vroeger is het namelijk tijd voor At My House! Met een levensgroot zwembad, entertainment waar je u tegen zegt, unieke decoratie en artiesten als Sidney Samson, Ruben Vitalis, Randy Katana en Vato Gonzalez gaat het gegarandeerd los op At My House in Bloemendaal. 14
Op zondag 9 september 2012 vindt de nieuwe editie plaats van Mysterious bij Beachclub Vroeger in Bloemendaal. Het wordt een ware invasie van alle mysterieuze mensen in Nederland! 2
En daar gaan ze dan! Iedereen die van een geweldig strandfeest houdt is inmiddels al dik aan het aftellen, want aanstaande zaterdag ga je naar Decisions on the Beach! Een keur van de lekkerste dj's in de dikste beachparty-club van Nederland. Tijd voor Bloemendaal aan Zee, tijd voor Beachclub Vroeger, tijd voor Decisions! 49
Trek zondag 19 augustus je stoute badslippers aan en zorg dat, wat er ook gebeurt, je in ieder geval niet de laatste Ex Porn Star-editie van dit seizoen op het Bloemendaalse strand mist... 2
Met nog een paar dagen te gaan en dan kan het feest losbarsten op 14 juli bij Beachclub Vroeger in Bloemendaal aan Zee. Duizenden liefhebbers van early rave, hardstyle en oldschool maken zich op voor de snoeiharde beats van Luna, Pavo, Dr. Rude, Thera en vele anderen. Hardclassics on the Beach heeft dit jaar twee area's. 18
Dat de zomer magisch is vergeet je altijd gedurende de wintermaanden maar als het dan zover is dan weet je het weer! Na drie uitverkochte edities in Beachclub Vroeger in het voorjaar brengt Nopeisdope zondag 22 juli een ultieme ode aan de zomer. 2
'Decisions, Decisions... moeten we gaan?' Nou, als je dit feest mist, mis je toch wel één van de hoogtepunten van deze zomer! Decisions @ the Beach gaat op 18 augustus Beachclub Vroeger in Bloemendaal compleet op zijn kop zetten. En dat is de organisatie wel toevertrouwd, na al die jaren boordevol met de lekkerste, leukste en dikste feesten. 43
De zomer is officieel begonnen en zaterdag 14 juli is Beachclub Vroeger in Bloemendaal aan Zee de plaats waar je moet zijn voor een nieuwe editie van Hardclassics on the Beach! Met maar liefst twee area's, topdj's uit binnen- en buitenland en een afterparty laat de organisatie Free2party zien dat ze één ding willen: een goed feest neerzetten waar nog lang over gesproken wordt. 21
De afgelopen dagen begon het weer er eindelijk op te lijken! Zo wil At My House het op komende 2 september graag zien. Het zonnetje hoog in de strak blauwe lucht, af en toe een fris briesje om een beetje af te koelen want deze editie van At My House wordt een van de heetste feesten van deze zomer! 1
Sexy on the Beach
28 juni 2012
'Ja ja ja, we zijn te lang weggeweest!' Om een lang verhaal kort te maken, jullie lieve berichtjes, smeekbedes, slipjes, flessen drank, e-mailtjes, social media feeds hebben geholpen om Sexy Events te doen besluiten om nog een keer terug te komen 'on the beach'. Uiteindelijk heeft Anyday Events overtuigd om samen een dikke editie van Sexy on the Beach te organiseren. 3
Line up Flirterz
24 juni 2012
Na de succesvolle 1e editie van Flirterz 'on the beach' is de 2e editie onvermijdelijk. Duizenden partyanimals beleefden hun ultieme Taste of Summer bij de hotspot aan het Bloemendaalse strand. 1
Op zondag 24 juni 2012 vindt de nieuwe editie plaats van Mysterious, deze keer is de locatie Beachclub Vroeger in Bloemendaal. Het wordt een ware invasie van alle mysterieuze mensen in Nederland!
Beachclub Vroeger wordt op 23 juni omgetoverd tot een zomers paradijs. Er zal een geweldig sprookjesachtig decor worden gebouwd als een tropische oase met mooi watereffecten, een spectaculaire waterval, rotsen, zeemeerminnen, palmbomen, bloemen en nog veel meer verrassingen! 6
De zomer is weer in volle gang. Terwijl de meeste mensen door de weeks rusten in de zon en genieten van de warmte is Future of House weer hard bezig met de voorbereidingen van het volgende spektakel: Een nieuwe editie van Prestige! 1
Na het succes volle 1e editie van Flirterz "on the beach" in beachclub Vroeger op Bloemendaal is de 2e editie onvermijdelijk. Flirterz "on the beach" komt op zondag 5 augustus weer terug om Bloemendaal wederom op zijn grondvesten te laten trillen in de grootste Beachclub van europa Beachclub Vroeger. 1
Heb jij het voornemen om in de zomer van 2012 een heerlijke dag te beleven op een van de mooiste en drukst bezochte stranden van Nederland? Heb jij zin om te genieten van de lekkerste beats die jou worden voorgeschoteld op het meest vrouw vriendelijke concept van Nederland? Als dat zo is, dan ben JIJ op zondag 29 juli 2012 op de nummer 1 Beachclub van Nederland aan het juiste adres! Op deze zomerse dag is het namelijk tijd voor.
HardClassics on the beach. Super gezellig, sfeervol en met stip één van de beste hardere dance events aan de Nederlandse kust pakt dit jaar extra flink uit. Naast de artiesten die vanaf de Hardclassics stage de show gaan stelen zoals Luna, Pavo Thera en o.a Scot Project met hardstyle klassiekers, zal area 2 (Freestyle Maniacs) helemaal in het teken staan van de Freestyle met helden als Kidd Kaos, Dr. Rude en nog vele anderen. 16
Het zomer gevoel begint nu toch al aardig te kriebelen nu de eerste warme zonnestralen het land hebben bereikt. Het is weer tijd voor zon, zee, strand, heerlijke muziek en top entertainment! Op zondag 2 september hebben DanceVilla Entertainment en Ruben Vitalis hun handen dan ook in elkaar geslagen voor de eerste outdoor editie van At My House 3
Stel je voor, het luxe jacht waar je op zat is gezonken. Je drijft al urenlang in de zee en terwijl je vecht voor je leven zie je ineens door alle golven heen een eiland... 2
Hypnotize at the Beach 2012 wordt nog groter. Dit keer heeft de organisatie gekozen voor de nummer één beachclub van Nederland 'Beachclub Vroeger' te Bloemendaal aan Zee. Ook hier zullen twee area's uit elkaar springen met topartiesten en twee geheel eigen thema's met de bijbehorende effecten. 10
Nu de zomer eindelijk begonnen lijkt te zijn, wordt het uiteraard weer tijd voor een flink strandfeest.Free2party maakt zich inmiddels op voor de jaarlijkse editie van Hardclassics on the Beach. Vergeleken met de afgelopen jaren komt er wel een verandering... 36
Op zondag 24 juni 2012 vindt de nieuwe editie plaats van Mysterious, deze keer is de locatie Beachclub Vroeger in Bloemendaal. Het wordt een ware invasie van alle mysterieuze mensen in Nederland! 4
Op zaterdag 23 juni gaat de tweede editie van Full Moon on the beach los op één van de meest populaire strandtenten op het moment: Beachclub Vroeger! Onder de Partyflockleden zal de organisatie twee vliegtickets naar Ibiza verloten! 1
27 Mei is het Eerste Pinksterdag en zal Beachclub Vroeger het bruisend geheel zijn van de volgende editie van Nopeisdope. Net als de eerste twee keren kun je een volle bak verwachten en zullen grootheden als Lucien Foort, Billy the Kit, D-Rashid en nog veel meer. 1
Het leukste strandfeest van het jaar en voor de vijfde keer op rij. Dit hoog aangeschreven dance-concept komt op zaterdag 26 mei 2012 weer naar Beachclub Vroeger in Bloemendaal. Touch at the Sea is een zeer populair jaarlijks terugkerend Beach Event. 6
Na nog maar net bekomen te zijn van de laatste, geweldige editie van Full Moon in The Sand, staat de volgende topeditie alweer te trappelen. Dit keer nemen The White Night & Nachtboetiek intrek in de mooiste beachclub van Bloemendaal; Beachclub Vroeger. Ook dit keer wordt er weer alles uit de kast gehaald om voorgaande editie te overtreffen. 3
Zondag om 14.00 uur zal het Nopeisdope spektakel los barsten in de beste Beachclub van Nederland. 'Queens on the Beach' belooft nu al één van de hoogtepunten op de Nederlandse stranden te worden van 2012. De weersverwachtingen zijn top en dat de temperatuur zal stijgen in Beachclub Vroeger staat al lang vast. 3
Ex Porn Star
23 april 2012
Zondag 3 juni vindt de tweede Ex Porn Star-editie op het strand plaats, traditiegetrouw keert het piraten thema terug op het Bloemendaalse strand... 2
Full Moon was afgelopen zaterdag een spectaculair mooi feest! Iedereen is nog aan het nagenieten van al het moois en van de unieke echte Full Moon sfeer. De volgende Full Moon in The Sand staat gepland op 17 november, maar voor de fans die echt niet kunnen wachten heeft Full Moon een spectaculaire beach editie gepland op zaterdag 23 juni op Beachclub Vroeger. 2
Op zondag 6 mei 2012 vindt de nieuwe editie van Love Generation plaats in Beachclub Vroeger in Bloemendaal. En wat voor een editie!? Love Generation viert haar tweejarige bestaan! Al twee seizoenen zet het concept de beachclub op zijn kop en hebben grote artiesten als Laidback Luke, Don Diablo, Benny Rodrigues, Hardwell, Shermanology en Quintino de revue gepasseerd. 2
Nog vier dagen totdat Beachclub Vroeger los gaat met Hardwell, Funkerman, Dannic, Dyro en JoeySuki tijdens Hardwell zijn eigen labelmiddag/avond. Zondag 15 april staat alles in het teken van Hardwell's eigen platenlabel Revealed. 2
Op zaterdag 21 april zorgt WeMusic Company, bekend van Red Carpet, er met Wethouse at the Beach voor dat jullie vanaf 14.00 uur los kunnen gaan op keiharde beats! 3
Nopeisdope XL 'cause size does matter' heeft afgelopen 10 maart de Maassilo op haar grondvesten doen schudden. Voor aanvang van het evenement was de bijzondere locatie in Rotterdam al volledig uitverkocht en zodra de deuren opengingen stroomde het publiek snel binnen voor wat later bleek een nacht die iedereen lang bij zal blijven.
De eerste muzikale zonnestralen staan al aan de hemel en heel langzaam beginnen de vogeltjes alweer wat 'beats' te fluiten. Bij de zomer horen uiteraard drie elementen. Nee, niet zon, zee en strand, maar een festival, perfecte dj's en een toplocatie! Op 15 april 2012 zijn al deze elementen aanwezig bij Beach Club Vroeger te Bloemendaal. 1
Afgelopen zondag hebben duizenden mensen samen met Beachclub Vroeger en Nopeisdope het strandseizoen ingeluid tijdens een spetterend feest. In een uitverkocht huis draaiden Quintino, Ralvero, Irwan, Suyano, Billy the Kit, Bisbetic en alle andere artiesten het Bloemendaalse publiek naar een andere planeet. 4
Zon, zee, strand, mooie mensen en heerlijke muziek! Op zondag 20 mei gaat het dan eindelijk gebeuren. Na succesvolle indoorlocaties debuteert Flirterz nu op het strand van Bloemendaal in de grootste en populairste beachclub van ons land: Beachclub Vroeger!
Over ruim 3 weken is het alweer tijd voor de eerste Ex Porn Star strand editie: Ex Porn Star In the Navy – The Grand Opening... 2
Eindelijk is het zover. Beachclub Vroeger en Nopeisdope gaan deze zondag met een knalfeest het strandseizoen van 2012 openen. Zoals je gewend bent, vind je een in de Nope en Dope area een selectie van de beste artiesten. Check nu de trailer en begrijp gelijk weer waarom je er bij moet zijn 18 maart!
Zondag 15 april staat Beachclub Vroeger in Bloemendaal geheel in het teken van 'Hardwell presents Revealed'. Labeleigenaar en superster DJ Hardwell draait zelf een unieke drie uur durende set tijdens zijn eigen label event. Hardwell heeft eigenhandig de overige artiesten geselecteerd die, totdat hij start aan zijn waanzinnige 3 uur durende set, het al tot een kookpunt moeten brengen.
Terwijl de zonnestralen langzaam maar zeker ons lage landje opwarmen, maakt Prestige zich op voor een spraakmakend spektakel. Op zondag 1 april wordt alles uit de spreekwoordelijke kast getrokken om er een waardig Prestige Beach Event van te maken; het is namelijk weer tijd voor zon en champagne aan het Bloemendaalse strand!
Met trots kan Flirterz bekend maken dat Benny Rodrigues zijn opwachting zal maken op Flirterz 'on the beach' 20 mei in Beachclub Vroeger. Voor slechts €10 kan jij jouw early bird ticket bemachtigen op www.flirterz.com?utm_source=2xpr&utm_medium=partyflock! De verkoop van de early bird tickets is reeds van start gegaan, dus wacht niet en wees gegarandeerd van een beach-spektakel voor maar €10. 2
Tijdens de Nightlife award van afgelopen jaar gebeurde wat iedereen eigenlijk al wist, Beachclub Vroeger werd uitgeroepen tot de beste Beachclub van Nederland. Het altijd maar blijven vernieuwen in de schitterende locatie aan het Bloemendaalse strand is iets waar Vroeger om bekend staat. Het uitgaanspubliek voelt zich altijd veilig en thuis in de grootste Beachclub van Nederland en daarom kan ook niemand wachten tot het seizoen weer begint. 4
Ex Porn Star in the navy
15 februari 2012
Op zondag 8 april rekruteert de Nederlandse Marine in samenwerking met Ex Porn Star nieuwe cadetten op Beachclub Vroeger, aan het zonovergoten Bloemendaalse strand... 1
Het leukste strandfeest van het jaar en voor het vijfde keer op rij. Dit hoog aangeschreven dance-concept komt op zaterdag 26 mei 2012 weer naar Beachclub Vroeger in Bloemendaal. 5
Flirterz on the Beach
30 januari 2012
Flirterz, een woord dat op verschillende vlakken kan worden toegepast. Een begrip dat onmisbaar is in de Nederlandse Club scene. Iedereen verlangt ernaar om te flirten tijdens het uitgaan. 2
'True' is het officiële anthem van 'Red Carpet at the beach' en is gemaakt door Wolffman ft Melanie Eden. Wat tevens het debuut is van de 21-jarige zangeres Melanie Eden. In november 2011 stuurde Melanie een zelf opgenomen demo naar WeMusic Company welke resulteerde in een samenwerking met resident DJ Wolffman.
Zondag 18 maart is het eindelijk weer zover. Dan is het strandseizoen in Beachclub Vroeger weer geopend! De leukste helft van het jaar wordt knallend ingeluid door een spetterende Beachclub Vroeger vs Nopeisdope party! 1
Op zondag 25 maart openen wereldwijd vele hippe strandtenten hun deuren voor het nieuwe strandseizoen. Ook jij kan er bij zijn in de nummer één strandlocatie van Nederland Beachclub Vroeger tijdens de '2012 Grand-Opening Red Carpet at the Beach'. 4
De jubilerende club Escape in Amsterdam en uitgaanscentrum Time Out in Gemert zijn de grote winnaars van de Nightlife Awards 2011. Zij ontvingen de landelijke awards voor respectievelijk de populairste club en de populairste megaclub van Nederland. De Après Skihut uit Rotterdam ging met de award voor populairste danscafé van Nederland naar huis. De eerste landelijke award voor de populairste beachclub werd uitgereikt aan Beachclub Vroeger in Bloemendaal. 9
Deze zondag is echt je allerlaatste kans om een concept feest op het strand van Bloemendaal mee te maken. Nopeisdope sluit dan een heerlijke zomer af met een gigantisch knalfeest. Uiteraard is er veel over het weer te doen geweest maar Nopeisdope heeft hier eigenlijk geen last van gehad. 3
Zondag 18 september sluit Nopeisdope een fantastisch zomerseizoen af. Buiten de zeer geslaagde Summertour in het buitenland is de tijd nu ook aangebroken om Nopeisdope at the beach voor 2011 af te sluiten. Dit zullen we niet stilletjes en ongemerkt voorbij laten gaan maar na een lang zomerseizoen met alleen maar succesvolle en drukke edities in de welbekende Beachclub Vroeger, zal Nopeisdope deze keer extra uitpakken met een knaller van een party. 3
Deze zomer was, ondanks het belabberde weer, toch verdomd lekker. Dat is niet zo gek, want het Bloemendaalse strand was, net als voorgaande jaren, het decor van vijf te gekke edities van Sexy On The Beach. Op 4 september is het tijd voor de Grand Closing Edition van Sexy on the Beach. Waar anders kan dit beter plaatsvinden dan in onze homebase aan de Nederlandse kust, Beachclub Vroeger in Bloemendaal.
Dat dit geen zomer genoemd mag worden is inmiddels wel duidelijk. Dit is de natste maand juli ooit! Maar gelukkig hoeft dat voor jullie geen verschil te maken, want natuurlijk gaan Dance VibeZZ & Miss Melody Productions er voor zorgen dat, hoe het weer ook is, jullie hoog en droog staan tijdens dit feestweekend! 4
Het zal zondag 24 juli een drukke bedoening worden in Bloemendaal. Het populaire I AM concept daalt neer in Beachclub Vroeger en trekt een compleet mediacircus naar de hotspot! Naast het feit dat Dutch House Department die dag de videoclip gaat opnemen voor haar eerste single verscheen onlangs in de pers dat een groot internationaal modellenbureau bezig is met een Nederlandse reality serie. Nu blijkt dat zondag 24 juli de voltallige cast van dit bureau met een grote filmcrew opnames komt maken op I AM Billy the Kit & Dutch Dance Department! Dat wordt genieten! 3
Na twee succesvolle edities op Beachclub Vroeger is het alweer tijd voor het laatste strandfeest, de flamboyante zeerover Jack Sparrow en zijn ondeugende meerminnen keren nog één keer terug voor de Ex Porn Star Closing Party. Moe van alle feesten en festivals? Maak dan je borsten nog maar één keer goed nat, want zondag 7 augustus ben jij gewoon te vinden op Beachclub Vroeger... 2
Het leukste strandfeest van het jaar komt er weer aan. Touch at the Sea 2011 is een zeer populair jaarlijks terugkerend Beach Event op zaterdag 9 juli voor de 4e keer naar Beachclub Vroeger in Bloemendaal. Het is nu de beste tijd om te bestellen want je maakt nu nog kans op de Ibiza Catamaran tickets of tickets voor Matinee Amsterdam. 5
Love Generation Festival viert dan namelijk haar 1 jarig bestaan in Beachclub Vroeger, Bloemendaal! En voor deze speciale editie heeft de organisatie 1 van de allerbeste dj's van de wereld uitgenodigd: Laidback Luke!
Er schijnen allerlei verschillende opleidingen te zijn voor meteorologen. Best zware opleidingen ook nog, waar je echt heel veel moet leren over het correct voorspellen van het weer. Waar de Nederlandse weermannen en vrouwen precies hun opleiding hebben genoten kan niet met zekerheid gezegd worden, maar dat ze waarschijnlijk hun diploma op Curaçao hebben gehaald lijkt een serieuze optie, want wat zaten ze ernaast afgelopen weekend. Het zou namelijk vreselijk slecht worden, regen, koud, wind, noem maar op. Ook voor aankomend weekend liegen de voorspellingen er niet om, maar dit keer doet men er beter aan de officiële voorspellingen maar voor lief te nemen. Doe liever een zonnedansje om de goden gunstig te stemmen en ga massaal naar Beachclub Vroeger voor "I am Hardwell". Want weer of geen weer, de zon gaat keihard schijnen tijdens dit nieuwe concept van Dance VibeZZ. 2
Zondag 19 juni kunnen de Duitse toeristen hun spulletjes pakken. Deze zondag, met de nadruk op zon, neemt de Nederlandse dance scene het strand van Bloemendaal namelijk over. 1
Bijna is het zover, nog geen twee weken en dan gaat Full Moon on the beach helemaal los! Beachclub Vroeger wordt 18 juni omgetoverd tot een zomers Thais paradijs, alleen hier ga je het echte Full Moon gevoel beleven, want deze editie staat geheel in teken van water en vuur. 12
Op zondag 12 juni gaat het weer gebeuren, Sexy Mother Fucker gaat het strand weer overnemen in de vernieuwde Beach Club Vroeger, hier kun je terecht voor de derde editie van totaal zes! Dus nog drie te gaan! Op deze dag wordt BC Vroeger de plek om heerlijk te genieten van de gezonde zeelucht, de warme zonnestralen en de lekkerste drankjes met natuurlijk de beste DJ's waar Sexy Mother Fucker bekend om staat. Sexy on the Beach zal ditmaal in het teken staan van de up coming events van Sexy Mother Fucker in het buitenland! De Springbreak Lloret preparty zal een kans zijn voor mensen om alvast een voorproefje te krijgen van de party's die overzees zullen plaatsvinden.
Op zondag 5 juni zal de 'Grand opening' van Funkit on the Beach plaats gaan vinden in de grootste en populairste beachclub van ons land: Beachclub Vroeger! Funkit is het nieuwste concept van Third Floor de organisatie achter onder andere Beatloverz en Love Generation. 6
Op 18 juni organiseren The White Night en Nachtboetiek het meest ultieme Full Moon on the beach party! In één van de meest populaire strandtenten van het moment, Beachclub Vroeger, kun je genieten van zon, zee en zand! Een Full Moon op het strand met een spectaculair waterthema en shows die je doen verbazen! 23
Aanstaande zondag 29 mei is het eindelijk weer tijd voor Nopeisdope in Beachclub Vroeger. Na twee uitverkochte edities weet iedereen precies waar ze deze zondag moeten zijn voor een feestje. Beachclub Vroeger is en blijft de nummer één strandlocatie van Nederland en hoe de omstandigheden ook zijn: met de grote verwarmde tent zit je altijd goed! 1
Touch at the Sea
23 mei 2011
Het leukste strandfeest van het jaar en voor het vierde jaar op rij. Dit hoog aangeschreven danceconcept komt op zaterdag 9 juli weer naar Beachclub Vroeger in Bloemendaal. Touch at the Sea is een zeer populair jaarlijks terugkerend Beach Event. Uit alle hoeken van Nederland, België en Duitsland komen er bezoekers op af vanwege de sfeer, de muziek en het opvallend leuke en mooie mensen gehalte. Touch at the Sea 2011 gaat weer een spetterend feest worden met golven van ritmische beats en met veel grote namen om van te smullen. 11
Love Generation pakt uit in Beachclub Vroeger Bloemendaal. Op 22 mei is Love Generation weer terug in Beachclub Vroeger waar het vorig jaar allemaal begon. Het nieuwe concept van de organisatie achter onder andere het populaire concept Beatloverz heeft afgelopen jaar al veel bezoekers een onvergetelijke avond bezorgt en zal dit aankomende zondag 22 mei wederom gaan doen in de grootste en populairste beachclub van ons land Beachclub Vroeger! 3
18 Juni organiseren The White Night & Nachtboetiek een Full Moon op het strand! En niet zomaar één, met een spectaculair waterthema waar weer vele shows, special effects en waterworld acts je avond gaan vullen. Met dit betoverende strandfeest geniet je van de zon, zee en zand! En wat is geen beter decor voor een Full Moon Party dan één van de populairste strandtenten van het moment..Beachclub Vroeger! 7
Het zijn van die hele vervelende dingen; wel een ultra luxe jacht hebben van een paar ton, maar geen idee hebben waar naar toe te varen. Of nog erger; tijdens je zoektocht naar vertier hopeloos vast komen te zitten in zo'n krap Hollands sluisje. Doelloos cruisen met je Lamborghini en na 3 rondjes Wassenaar weer verveeld naar huis rijden kan ook heel traumatisch zijn. Verzekeraars en bankiers met rsi klachten van het geld tellen die nergens even kunnen relaxen, Ex Porn Star vind het een schande en leeft intens mee met al die verveelde jetsetters... 6
Zet de datum zondag 28 augustus alvast vetgedrukt in je party agenda want Beachclub Vroeger viert haar officiële 5 jarig bestaan op het welbekende strand van Bloemendaal! 2
Het was een warme, maar vooral een mooie en muzikale dag. BC Vroeger stond in vuur en vlam bij de 'Grand opening' van Sexy on the Beach Sexy Mother Fucker. Op 8 mei zijn ze terug met een 'Latin in the House editie'. BC Vroeger zal dan worden omgetoverd in de Latin style. Denk hierbij aan tropisch en exotisch. 1
Beloftes zijn er om verbroken te worden en dit is nu al de zoveelste keer dat Star Beach dat doet. De 1000 early bird tickets die Star Beach beschikbaar stelde voor 7 euro met zo'n gigantische line up en ook nog eens bij 1 van de beste beachclubs van Nederland ging eigenlijk al een beetje te ver. Maar het nieuws dat Star Beach nu brengt gaat nog verder 11
Ex Porn Star zet deze zomer koers naar een nieuw fruitig en zonovergoten bountystrand, Beachclub Vroeger om precies te zijn. 4
Lekker op je luie zondag naar Bloemendaal met je beste vriendinnen en vrienden... Heerlijk in het zand, je slippertjes uit en zippend van je drankje.. Damn.. life is good! 4
De zon schijnt al dagen en iedereen haalt opgelucht adem dat de lange winter achter ons ligt. Waar we allemaal zo naar verlangd hebben is deze zondag eindelijk een feit: Nopeisdope trapt het strandseizoen af met een knallende editie in Beachclub Vroeger. 2
Heel Nederland kan niet wachten tot het strand seizoen weer van start gaat, iedereen verlangt naar de warmte en de hete zon. Nog heel even geduld, nog maar een paar weken.. Dan is het weer tijd om flink op te warmen en te ontdooien van onze koude winter in Nederland. Zon of geen zon, hete temperaturen of niet, regen of wind, met het nieuwe strandseizoen van Beachclub Vroeger in Bloemendaal wordt het deze zomer gegarandeerd Hot. Hier wordt namelijk op zondag 10 april 2011 'Sexy Mother Fucker' de Grand Opening van Sexy on the Beach heel spectaculair. 4
Zondag 27 maart zal Nopeisdope op spectaculaire wijze het strandseizoen in Bloemendaal aftrappen met een openingfeest in Beachclub Vroeger. Iedereen verlangt weer naar die heerlijke strandfeesten en het beloofd dan ook een lekkere zondag te worden! 5
Grijze regenwolken trekken voorbij als Dance Republic zich vast opmaakt voor een nieuw strandseizoen. Wanneer de zon weer doorbreekt en Bloemendaal haar poorten opent, staat de organisatie klaar met een meer dan spectaculair programma. Op zondag 3 april de aftrap in Beachclub Vroeger met de 'Grand Première' van Classified. 2
Nopeisdope heeft dit jaar de eer het zomerseizoen in Bloemendaals mooiste Beachclub af te mogen sluiten. Dit doen ze zoals gebruikelijk geheel in “Nopeisdope” stijl. Een verschrikkelijk dope line up, een dik decor en met supervet entertainment! 2
Nog een paar nachtjes slapen en alle trancefans kunnen zaterdag 28 augustus los op het Bloemendaalse strand (Beachclub Vroeger) tijdens Sunset Edition. Van 13.00 uur tot 01.00 uur kun je genieten van twee verschillende areas waarop vele nationale en internationale topartiesten staan geprogrammeerd. 9
Sunset Edition
19 augustus 2010
Zoals beloofd houdt DPG Events jullie op de hoogte van de wetenswaardigheden rondom hun eerste editie van Sunset Edition, welk bejubelend strandfeest nu al zeer hoog aangeschreven staat. De weersvoorspellingen liegen er niet om; het ziet er positief uit! Het belooft een heel mooi evenement te worden. 19
Seasons ready to rumble
14 augustus 2010
21 augustus is het eindelijk zover, dan gaat Seasons “The Summer Edition” helemaal los op de zomerse party hotspot van Nederland. Het belooft een hele speciale editie te gaan worden. Zeker als de zon schijnt, zal niks ons tegen houden om er een geweldig feest van te maken in Beachclub Vroeger gevestigd aan het strand van Bloemendaal. 2
Na twee uiterst succesvolle edities van Love generation festival in de grootste Beach Club van Europa, Beachclub Vroeger, komt de laatste editie voor dit strandseizoen al weer in zicht. Op 22 augustus sluit Love generation festival het strandseizoen af en gaat de organisatie de voorbereidingen beginnen voor de indoor versie op tweede kerstdag in de Maassilo Rotterdam. 1
Ook dit seizoen zal de award voor ‘Nederlands hottest Beachclub' vast en zeker weer naar BC Vroeger gaan. Vele duizenden bezoekers beleefden alweer hun ultieme Taste of Summer bij de hotspot aan het Bloemendaalse strand Maar om niets aan het toeval over te laten pakken ze nog maar eens groots uit. De altijd gezellige en relaxte sfeer maakt Beachclub Vroeger tot een bijzondere locatie waar je als bezoeker graag weer terug komt. 6
De afgelopen weken hebben we over het weer niet te klagen, wat een top zomer tot nu toe! Heerlijk tropisch in eigen land, voetjes in het zand, op de achtergrond typische strand geluiden van de zeemeeuwen en de golven waardoor je die ultieme “taste of summer” krijgt. Natuurlijk smaakt dat naar meer! Komende zondag, 01 augustus, vindt alweer de laatste strand-editie van Salinas on Tour 2010 plaats en ook dit keer belooft het weer een zomer happening van formaat te worden. 15
Wat is voor jou het ultieme zomergevoel? Dat is de vraag die de organisatie achter Seasons, Spirit2dance, centraal heeft gesteld voor de aankomende zomer editie. Seasons Summer edition is hierop ons antwoord. 6
Het leukste strandfeest van het jaar en voor het derde jaar op rij: Touch @ the Sea, The feel-good Beachparty of the Year, komt op zaterdag 24 juli weer naar Beachclub Vroeger in Bloemendaal. Dit keer op veler verzoek op zaterdag, zodat iedereen er een lekker strandweekend van kan maken. Touch @ the Sea is een zeer populair jaarlijks terugkerend Beach Event. Uit alle hoeken van Nederland, België en Duitsland komen er bezoekers uit verschillende stromingen op dit feest af vanwege de sfeer, de muziek en het opvallend leuke en mooie mensen gehalte. En voor wie de Touchfeesten nog niet kent: Touch @ the Sea is in 2007 verkozen tot meest vernieuwend concept van het jaar en blijft zich ook weer steeds vernieuwen. Touch @ the Sea 2010 is een spetterend feest met golven van ritmische beats met veel grote namen om van te smullen. 10
Er komt deze geweldige zomer nog één knallende editie van Salinas on Tour, want jouw zomer van 2010 is niet compleet zonder nog één keer die ultieme ‘Salinas Vibe’ te beleven! Lees snel verder! 37
Zet het in je agenda want het Love Generation Festival komt op zondag 18 juli keihard terug op het strand van Bloemendaal in Beach Club Vroeger. Na de uitverkochte editie op zondag 23 mei hebben al meer dan 4000 bezoekers kennis gemaakt met het nieuwe concept van de organisatie die achter o.a. Beatloverz, Samsobeats en Yours Truly The Flexican zit. Ook voor de editie op zondag 18 juli heeft de organisatie kosten noch moeite gespaard om er weer een happening van te maken. 4
Zondag 11 juli wordt een bijzondere dag in de geschiedenis van Nederland. Met een flinke portie chauvinisme weet iedereen dat het Nederlands Elftal deze dag het wereldkampioenschap wint. Maar daarnaast dit het ook het moment waarin de cats en de pussy's van Sexy Mother Fucker tegenover elkaar staan. Deze finale mag je absoluut niet missen, want er wordt op het scherpst van de snede gestreden. 1
Sunset Edition
18 juni 2010
Er gaat een buzz door heel Nederland! Op 28 augustus 2010 staat Beachclub Vroeger uit haar voegen te trillen tijdens het event Sunset Edition, georganiseerd door DPG Events. 12
…om jou op 27 juni met een stralende glimlach te verwelkomen bij Salinas on Tour! En 27 juni komt zeker snel dichtbij en het belooft wederom een enorm festijn te worden daar bij Beachclub Vroeger! 24
Op zondag 6juni gaat het weer gebeuren, Sexy Mother Fucker gaat het strand weer overnemen in de vernieuwde Beach Club Vroeger, hier kun je terecht voor de derde editie van totaal zes! Dus nog drie te gaan! Op deze dag wordt BC Vroeger de plek om heerlijk te genieten van de gezonde zeelucht, de warme zonnestralen en de lekkerste drankjes met natuurlijk de beste DJ's waar Sexy Mother Fucker bekend om staat. 1
Na aankomende zondag is het nog maar twee weken wachten eb dan ga je los bij Dance Vibezz. De eerste editie van dit gloednieuwe partyconcept vieren ze in zomerse sferen in Nederlands populairste Beachclub Vroeger. 18
Stel je eens voor, dat je met je voeten in het warme zand staat, midden zomer, zonnetje erbij, drankje in je hand en allemaal vrolijke mensen om je heen. Zon, zee, strand en heerlijke sounds van top dj's op één van de zomer hotspots in Nederland. Alles en iedereen is vrolijk en hebben 1 ding gemeen en dat is feesten, feesten en nog meer feesten. Hoe warm dit zomer seizoen ook wordt… Zaterdag 21 augustus kan je al vast dikgedrukt in je agenda zetten als 1 van de heetste zomerdagen ooit, want dan staat Seasons “The Summer edition” in Beachclub Vroeger. 3
Het is bijna zover, we hebben er al een beetje aan mogen proeven…. de eerste echte zomerdag hebben we al ervaren. Lekker op de strandstoel met je voeten in het zand en een koud drankje binnen handbereik. Genietend van de vrolijke mensen om je heen. De warme stralen van de zon hebben je lichaam al gestreeld...Maar op 27 juni begint jouw fantastische zomer van 2010 pas echt! 41
Aankomende zondag is het dan eindelijk zover. In het pinksterweekend staat namelijk De Grand opening van het Love Generation Festival op Bloemendaal, het nummer 1 partystrand van Nederland gepland.
Sunset Edition
10 mei 2010
Op 28 augustus 2010 zal DPG Events zichzelf in de dancescene presenteren bij Beachclub Vroeger in Bloemendaal. DPG Events heet jullie dan ook allemaal welkom en nodigt jullie van harte uit bij: Sunset edition, the beachparty of 2010! 12
Op zondag 23 mei is het zover want dan strijkt het Love Generation Festival neer op het strand van Bloemendaal in de grootste beachclub van Europa Beachclub Vroeger. De organisatie achter een van de meest succesvolle dance-concepten “ Beatloverz” is dan ook trots om het nieuwste concept te lanceren op zo' n mooie locatie. 1
Op zondag 16 mei is het dan eindelijk zover. JLD Events nederlands nieuwste dance en evenementen organisatie geeft haar eerste feest Sunset op het strand van Bloemendaal. En in niet zomaar een beachclub maar natuurlijk bij Beachclub Vroeger de grootste Beachclub van Europa met een capaciteit van rond de 5500 man goed geluid en natuurlijk ook mooie licht shows. 2
The Boulevard
12 maart 2010
Are you ready for Miami beach? Do you wanna feel the summer vibe? We do!!! 5 december was de laatste editie van The Boulevard. Na vele mailtjes, krabbels en aanvragen op andere manieren komen wij terug op zondag 11 april in club Vroeger te Bloemendaal. Dus verruil je Uggs en winterjas voor een sexy zomeroutfitje en show your moves! The Boulevard begon met een eerste editie in het Amsterdam Fashion Center.
Salinas on Tour
26 februari 2010
Voeg je mooiste zomerherinneringen samen met de lekkerste Summer Beach Festival sound die je kent in de mooiste en grootste Beach Club van Nederland, Vroeger in Bloemendaal en je hebt een superfeest: Salinas on Tour. 31
Als je het nog niet wist, heb je waarschijnlijk de laatste tijd onder een steen geleefd. We brengen je echter graag nogmaals het geweldige nieuws! Zondag 30 augustus vindt het spetterende slotfeest van Salinas on Tour met Marco V plaats bij Vroeger in Bloemendaal! Lees snel verder! 24
Het is bijna zover, het einde van de zomer van 2009 nadert en de zwembroeken, bikini’s en zonnebrillen kunnen alweer bijna de kast in. Maar niet voordat Salinas on Tour met een knallend slotfeest afscheid neemt van deze zomer met niemand minder dan Marco V! 32
Op zaterdag 15 augustus 2009 wordt voor het eerst in Nederland een groot familie dance-event onder de naam 'In Touch with your Children' georganiseerd. Hierbij worden voor het eerst kinderen toegelaten waar ze met hun ouders en bekende dj's kunnen gaan dansen op house en trancemuziek. Normaliter zijn dance-events enkel toegankelijk voor bezoekers vanaf 18 jaar. Dit feest is alleen toegankelijk voor ouders met kinderen. Er komt een speciaal afgesloten 'Arena', waar het met kinderen goed en veilig vertoeven is. 'Ooit bestaat nog steeds, maar dan dit keer bij op het strand bij Vroeger in Bloemendaal aan Zee, want de kinderen zijn de baas' aldus Touch Events van Touch Events. De dansscène brengt voor ouders veel plezier en onderzoek toont aan dat ouders dat graag willen delen hun kinderen, maar dat is bij dance-events nooit mogelijk. 83
Op 23 augustus doet Hed Kandi voor de laatste keer deze zomer het Nederlandse strand aan tijdens Hed Kandi’s Beach House op BC Vroeger. Alles zal uit de kast worden getrokken om de zomer Hed Kandi waardig af te sluiten met de allerbeste classy club sounds, internationale Hed Kandi dj's, uplifting live musicians, Heavenly Kandi Girls en natuurlijk Hed Kandi decor en effects. Maar het allerbelangrijkste is de unieke vrolijke Hed Kandi vibe. 2
Over enkele dagen is het zover, Hard Classics on the Beach. De grootste classics beach rave van 2009 bij Vroeger, te Bloemendaal zal dan te boek gaan als de reünie van dit jaar. 7
Kinderen maken het verschil in deze wereld. De house/trance wereld brengt voor veel mensen heel veel plezier en veel ouders willen dat graag een keer delen met hun kinderen. Die gelegenheid doet zich nooit voor in verband met aanvangstijden, leeftijdsgrenzen en andere bijverschijnselen wat bij dance-events hoort. Op zaterdag 15 augustus 2009 is daarom de start van het nieuwe concept van Touch Events: In Touch with your Children. Ouders kunnen samen met hun kinderen op 'hun' muziek en met zoveel mogelijk andere kinderen dansen op het strand. Er komt een speciaal afgesloten 'Arena', waar het met kinderen goed en veilig vertoeven is. 'Ooit' bestaat nog steeds, maar dan dit keer op de prachtige locatie van Beachclub Vroeger in Bloemendaal aan Zee. Muziek wat ons verbindt, maar ook wat onze kinderen zo blij maakt en dat kan nu eindelijk met heel veel andere kinderen en ouders, vrienden of familie worden gedeeld. 9
Met een succesvolle Salinas on Tour reeds in de pocket, haalt de organisatie alles uit de kast om ook Salinas on Tour op 30 augustus tot een groot success te maken. Zo is bijvoorbeeld niemand minder dan Marco V uitgenodigd om de boel op zijn kop te komen zetten en kun jij hier bij zijn voor de krankzinnig lage prijs van € 8,75! Lees snel verder. 43
Nog maar een kleine maand en dan doet beach club Vroeger op het strand van Bloemendaal zijn naam eer aan. Met Hard classics on the beach verdeeld over verschillende area’s zal het op zaterdag 1 augustus weer tijd zijn voor de beste House klassiekers van de meer dan 20 jarige house geschiedenis. 21
Een van meest succesvolle Hed Kandi compilaties is Beach House. Een compilatie die bruist van de zon, warmte, stijl en plezier. Hed Kandi doet deze zomer twee keer het strand van Bloemendaal aan. Op 19 juli wordt Beach Club Vroeger voor de eerste keer omgetoverd tot Hed Kandi’s Beach House. Dichter bij Ibiza in Nederland zal je niet komen. Maar liefst vier Hed Kandi internationale residents draaien van 16.00 tot 23.00 non-stop de allerbeste Hed Kandi disco vibes, twisted grooves en Ibiza classics. 2
Sexy Mother Fucker
27 juni 2009
It’s time for some Sex(y ) on the Beach! Zondag 12 juli 2009 is het weer heet…. Sexy Mother Fucker is klaar voor de zomer! De afgelopen edities waren heerlijke strand feesten met veel zon, Sexy people en de lekkerste tunes, door de beste DJ’s van dit moment. Zondag 12 juli duikt Sex(y ) on the Beach de zomer in en op deze datum kunnen we tropische temperaturen verwachten! Voor een groot feest met alles erop en eraan is Vroeger bij uitstek de perfecte lokatie, binnen lekker in de club en buiten lekker in het zand. Een feest wat eigenlijk niemand mag missen. 1
Op zondag 5 juli is het dan zover. Beatloverz het grootste Dance-concept van Zuid-Holland komt naar het strand van Bloemendaal. Niet zomaar het strand van Bloemendaal maar Vroeger wat met zijn capaciteit van bijna 6000 bezoekers de grootste Beachclub van Europa is. 6
Salinas on Tour
25 juni 2009
Elf jaar geleden begonnen is Salinas on Tour tegenwoordig uitgegroeid tot een van de meest populaire strandfeesten. Salinas on Tour staat aan de vooravond van de eerste editie van 2009. Opnieuw worden duizenden party-people verwacht op het Bloemendaalse strand voor de biggest beachparty ooit! 26
Na een bruisende start van deze zomer met het Hard Classics festival komt er een vervolg. Jullie kunnen je vast warm maken voor een speciale editie die nog beter zal worden dan 6 juni 2009. Net als op de vorige editie waarin de jonge en oude generatie goed samen gingen en er weer een sfeer was zoals in de jaren van de Summer of love. 13
Touch @ the Sea
19 juni 2009
Aanstaande zondag, 21 juni 2009 gaat de good-feeling beachparty om 14.00 uur weer groots losbarsten bij Beachclub Vroeger in Bloemendaal aan Zee. Deze super locatie zal voor 1 dag weer een wereld vol met verrassingen, bijzondere en creatieve ontmoetingen zijn. 4
Op zondag 21 juni 2009 zal op een geweldige unieke locatie een exclusief en uniek feest worden georganiseerd. Op de grootste beachlocatie in Europa, Beachclub Vroeger in Bloemendaal aan Zee komt weer een wereld vol met verrassingen, bijzondere en creatieve ontmoetingen. Het publiek zal getrakteerd worden op een zeer krachtige line-up van 's lands top DJ's en snel stijgende up-coming sterren. 12
Partyorganisatie Salinas on Tour, onlangs nog bekroond met een award voor hun creatieve kaartverkoopactie, heeft voor grote commotie gezorgd bij de gemeente Bloemendaal. 26
Als het Strandfeest is afgelopen, is de party nog niet voorbij! 20 years House Classics Festival Bloemendaal! 3
Het welbekende Beach Festival van Bloemendaal aan Zee is terug! Op zondag 31 mei en maandag 1 juni presenteert B-Bass Dance Events in samenwerking met Dutch Dance Guide de eerste editie van het Pinkster Beach Festival uiteraard zal dit plaatsvinden tijdens Pinksteren! Dit jaar valt Pinksteren op zondag 31 mei en maandag 1 juni en op deze dagen staat Bloemendaal aan Zee in het teken van één groot dancefestijn! 9
Touch Events, dè verrassing van 2007/2008 met hun uitermate succesvolle 'Touch at the sea' en 'In Touch With' concepten. Een organisatie die de bezoeker weet te raken met hun stijlvolle high-class & good-feelingfeesten, waardoor er een opvallend leuk publiek op afkomt. Respect, gelijkwaardigheid en het gevoel beleven dat je deze dag echt uit bent in een omgeving waar je echt welkom voelt. 24
Op zondag 17 Mei staat het grootste Latino Grooves evenement ooit gepland, 6000 partypeople dansen samen op de lekkerste latinhouse en eclectic met de zon op hun bol tijden Latino Grooves at the Beach op Beachclub Vroeger aan het strand van het mooie Bloemendaal aan Zee. 2
Cupido on The Beach
25 april 2009
Na het weergaloze succes van de Valentine Singles Party in de uitverkochte Rijswijkse Sir Winston Club, slaat Cupido haar vleugels nu uit naar de Bloemendaalse kust. Op 18 juli barst in de trendy ‘Beachclub Vroeger’ een nieuwe editie van Cupido Party los. Vanaf 16.00 gaat in deze geliefde locatie het dak eraf met DJ’s Marcel Toet, Miss Smile, Chris Rox en Alberto V. En Cupido zou Cupido niet zijn als ze behalve voor de beste beats, nog voor veel meer prikkelend entertainment en verrassend vermaak zorgt. 3
Wat is het toch een mooie combinatie: zon, strand, zee, topdj’s en houseklassiekers. Vanaf het strand van Bloemendaal bij de grootste beach club van europa kan je het allemaal beleven. Met een scala aan artiesten die allen een hart van en voor de house hebben zal op deze dag de meer dan twintigjarige house geschiedenis van Nederland muziekaal onder de loep worden genomen 15
De voorverkoop gaat erg goed! Dat heeft natuurlijk vooral te maken met de meest spectaculaire Earlybird actie ooit! Salinas on Tour staat garant voor kwaliteit en creativiteit, dit is al te zien in de meest lucratieve Earlybird actie in de geschiedenis van de Nederlandse Dance industrie. Als er een earlybird award zou bestaan, zou deze nu al uitgereikt kunnen worden. 57
Zaterdag 6 juni dan staat er dan wel weer eens echt te gebeuren op het strand van Bloemendaal 20 years House classics festival on the beach. Van 12.00 tot 24.00 kan je genieten van een dagje strand met een kudde aan artiesten. Grote namen en dj’s met liefde voor de muziek uit de Hollandse house geschiedenis zullen speciaal voor deze dag hun set van toen draaien. 15
Het welbekende Beach Festival van Bloemendaal Aan Zee is terug! Op Zondag 31 Mei en Maandag 1 Juni presenteert B-Bass Dance Events i.s.m. Dutch Dance Guide de eerste editie van het Pinkster Beach Festival uiteraard zal dit plaatsvinden tijdens Pinksteren. Dit jaar valt Pinksteren op Zondag 31 Mei en Maandag 1 Juni en op deze dagen staat Bloemendaal Aan Zee in het teken van één groot Dance festijn. 11
Salinas Sundance, dat feest kennen de meesten van jullie wel, was altijd al één van de hotste feesten in de zomer aan het Scheveningse strand. Iedereen praatte er altijd vol lof over en keek er al vroeg naar uit. Dit jaar nemen Miss Melody Productions, MEM events, Cosmic Events en BlissProjects het feest mee als Salinas On Tour naar het strand van Bloemendaal en wel bij de legendarische strandclub Beachclub Vroeger. Summervibes are back once again! 33
Sexy Mother Fucker
16 maart 2009
Nog heel even geduld maar dan is het moment waar we allemaal reikhalzend naar uit kijken. Het nieuwe strandseizoen van Vroeger in Bloemendaal wordt zondag 12 april wel heel spectaculair geopend. Niemand minder dan de house addicts van Sexy Mother Fucker hijsen zich in badpak en zwembroek om eens flink los te gaan. Eindelijk, we kunnen weer naar het strand. Met Sexy Mother Fucker wordt de Grand Opening van Vroeger een heftige happening. Sex on the beach dat wordt het credo deze zomer! 6
Van proberen, via debuteren tot het meest sexy feest on earth creëren. ‘Sexy Motherfucker’ is zo jarig als wat! Het afgelopen jaar hebben ze heel wat plekken weten te verwarmen met sleazy sounds, burning beats en andere hete heerlijkheden. En met succes. Ver van tevoren uitverkochte edities waren het resultaat. En dat was pas het begin! Dit jaar zijn ze terug met een nieuw logo, nieuwe edities en nieuwe legendarische grootheden achter de decks. 16
Het is halverwege augustus. De zomervakantie nadert zijn einde. Een zomervakantie die voor Rockstarz World ondanks het slechte weer toch als geslaagd beschouwd mag worden. Na de dope edities van juni en juli is het alweer tijd geworden voor de laatste editie van Nopeisdope op het Bloemendaalse strand.
Zaterdag 30 augustus staat Bloemendaal aan Zee de hele dag compleet in het teken van Wellness on the Beach 2008. Van 10:00 uur s’ochtends tot 00:00 uur s’nachts vindt in twee delen een complete ‘Voel je goed’ beleving plaats. WellnessClubs lanceert in samenwerking met Menzis en de Richard Krajicek Foundation een nieuw totaalevenement waarbij het ‘goede’ leven centraal. Zowel ontspanning, bewust leven als genieten lopen naadloos in elkaar over gedurende deze dag.
Beachfreaks
8 augustus 2008
Al eerder dit jaar werd Beachfreaks georganiseerd bij Beachclub Vroeger en deze voorgaande editie was een doorslaand succes. Op zondag 10 augustus kun je vanaf 16:00 wederom terecht bij Beachclub Vroeger in Bloemendaal. In de grootste Beachclub van Europa, met een sfeervolle zomerse ambiance, staat Beachfreaks garant voor een party sfeer met gezelligheid en lekkere muziek. Kortom, een lekker strandfeestje! Er is gezorgd voor de beste dj’s op 10 augustus. 2
The Scumfrog US en The Jalebee Cartel IN staan op vrijdag 8 augustus op Vivre, het nieuwe feest van SoulBoy en Mark Junior. De eerste editie zal plaatsvinden op het trendy strand van Bloemendaal bij Vroeger. Naast deze twee grootheden komen een aantal toptalenten van Nederlandse bodem ook aan bod met Silva & Callister, Prunk Le Funk, Winston Wolf, Mr. Pink, Woolhouse, MC Goodgrip en natuurlijk de feestbeesten Mark Junior en SoulBoy zelf. De kaarten kunnen in de voorverkoop gekocht worden bij Easyticket, wees er dus snel bij.
Beachfreaks
10 juli 2008
De zomer is eindelijk officieel begonnen en dat betekent zon, zee, strand en Beachfreaks. De eerste editie met Sander Kleinenberg en ROOG was een groot succes, nu dus op naar de volgende!! Op zondag 13 juli kun je vanaf 14:00 terecht bij Beachclub Vroeger in Bloemendaal. Uiteraard is er weer gezorgd voor een sfeervolle zomerse ambiance op de grootste Beachclub van Europa. Kortom, een lekker strandfeestje!
vlin•ders (dem; vlinders) #1. ongekende hoog klasse evenement waarbij jij (ja, jij, ja!) centraal staat in de wondere wereld van heerlijke housemuziek en gezamenlijk met de beste beatbrengers kan genieten van een overcompleet en perfect dagje op het strand. 12
[albumphoto id=43523384 medium left]Wie herinnert zich niet het unieke Touch @ the sea 2007 feest in Scheveningen? De organisatie heeft veel mensen toen moeten teleurstellen, maar zondag 6 juli 2008 bij Beachclub Vroeger in Overveen is er een herkansing. Beachclub Vroeger wordt een wereld vol met verrassingen, bijzondere en creatieve ontmoetingen. 22
Zondag 15 juni is het zover! Het Beachlife gevoel komt ultiem tot leven in het meest inspirerende en meest unieke strandfeest ever in Beachclub Vroeger op het Bloemendaalse strand: Unique on the Beach. De weersverwachting is 18 tot 19 graden en aan de kust blijft het droog. Maar voor de zekerheid staat er een hele grote partytent om de buitenarea af te schermen. 96
Het lekkere weer is begonnen en we hebben al volop van de zon kunnen genieten. Heerlijk met vrienden op het strand en op de terrassen genieten van deze mooie dagen. Wat past dan ook niet beter dan Unique op het strand! Het beste strandfeest van het jaar. Heerlijk genieten van de zon met de voetjes in het zand, de lekkerste en beste muziek en daarbij jacuzzi’s en een zwembad om het helemaal af te maken. En Unique past helemaal perfect op Beachclub Vroeger. 45
Het allerdikste feest aan het begin van de zomer en het enige strandfeest dat je niet mag missen is er weer! Herinner je nog het leuke strandfeest vorig jaar op Salinas op Scheveningen? 41
Armada@thebeach
13 mei 2008
Vorig jaar was Armada@thebeach al een groot succes. Deze zomer kan Armada@thebeach dan natuurlijk ook niet op de Nederlandse stranden ontbreken. Op zondag 1 juni kun je vanaf 16:00 uur bij Beachclub Vroeger terecht voor een spectaculaire nieuwe editie. 25
Beatloverz
9 mei 2008
Bloemendaal aan Zee mag zich het hipste strand van Nederland noemen en dat is niet voor niets! Op een van de mooiste locaties van Bloemendaal aan Zee, vindt u een stukje buitenland aan de Nederlandse kust: Vroeger. 4
Wie herinnert zich niet het 1e Touch @ the Seafeest op de Pier? De vraag was 3x zo groot dan wat mogelijk was. De organisatie heeft veel mensen toen moeten teleurstellen, maar zondag 6 juli 2008 op de grootste en mooiste strandlocatie van Europa is er genoeg ruime om er een waar feest van te maken. 10
Beachfreaks
6 mei 2008
Het zomerseizoen is weer begonnen en dat betekend zon, zee en strand. Ook dit jaar is Beachclub Vroeger weer DE locatie aan het strand van Bloemendaal. Waren ze vorig jaar al de grootste Beachclub van Nederland en Europa, dit jaar is er gewoon weer uitgebreid!! Dit schreeuwt natuurlijk om een grootse opening, en die komt er ook… Op zondag 18 mei opent Vroeger officieel haar deuren met de kickoff van een nieuw ALDA concept op de Nederlandse stranden; Beachfreaks!! 3
Het vetste feest in deze super locatie op zaterdag 10 mei The Real Erotic Pinkster Vibe. De locatie waar dit feest is geboren: Erotic New Year Vibe. Dit feest tourt door het hele land. Van de Lexion tot de HappydayZZ, maar is nu terug in de grootste en dikste locatie: North Sea Venue. Met heel veel spectaculair entertainment en decor. 64
Iedereen heeft het er overal al over: het vetste feest de nacht voor Koninginnedag. Met het 3 jarige jubileum, dit gaat ‘m helemaal worden na de jaren hiervoor met de vette lasers, vuurvlammen, danskastelen, iedereen ging uit zijn plaat! Met de vele feesten op en rond Koninginnedag wordt dit het feest dat je al de andere feesten laat vergeten. Met leuke mensen in de frisse Lexion waar de airco net gemaakt is, dus niet in een warme benauwde locatie of in een bierdrinkende massa op straat op 30 april. Maar lekker in de mooiste en oudste club van Noord Holland, echt een super tent. 122
Nog een dikke maand te gaan en het zal iedereen duidelijk zijn dat het een ouderwets knalfeest op grote schaal gaat worden tijdens Pinksteren in de North Sea Venue. De voorverkoop van Erotic Queensday Vibe gaat spectaculair goed. 68
Eén keer per jaar is het echt groot feest. Koninginnedag is de eerste dag in de lente waarop heel Nederland erop uit trekt om feest te vieren. En de nacht ervoor is bij veel mensen nog het meest favoriet. Wil je echt goed los en maximaal feest op 29 april? Dan is er maar één die je zeker weten het vetste feest rondom Amsterdam gaat leveren: Nachtboetiek met Erotic Queensday Vibe - Xtra Orange! Drie vette zalen gaan helemaal omgetoverd worden in Nachtboetiek stijl zodat je de Lexion niet terug herkent! 53
Zondagsfeesten hebben een aparte, uitgelaten stemming. De sfeer van alles kan, niets moet leeft zowel bij de bezoekers als bij de artiesten. In die sfeer krijg je al snel een gevoel van saamhorigheid, verassend en afwisselend. Rockit Rocks The Beach wordt de laatste gathering van gelijkgestemden in de openlucht. 12
Er zijn twee heren die het nodig vinden om op zondag 26 augustus Beachclub Vroeger te laten Rocken als nooit tevoren. Samen met HappydayZZ Events hebben deze twee heren besloten dat het tijd is voor een muzikale aanpassing op het Bloemendaalse strand! 11
Zondag 26 augustus is de dag dat je even vaarwel mag zeggen tegen de zachtere soulful house en je armen om echte beats heen mag slaan. 11
Deze zomer zal Armada Music speciaal voor diegenen die nog niet in een ver land met hun bol in zon zitten op 5 augustus een spetterende beachparty op het strand van Bloemendaal organiseren. Dat betekent dus met je voetjes in het zand op de grootste beachclub van Europa: Vroeger. De gehele dag zal in het teken staan van zon, zee, strand en natuurlijk de lekkerste ibiza tunes. 15