Partyflock
 

Snakepit 2019 winactie

OmschrijvingSnakepit 2019
Typecd
Aantal2
Sluitingsdatum

Snakepit 2019 - The Need For Speed Opgericht in 2016, het extreme Snakepit concept is niets meer dan succesvol! Georganiseerd door de grote organisatoren Art of Dance en B2S, vindt deze high-speed bijeenkomst jaarlijks plaats in het iconische Klokgebouw in Eindhoven en zijn vorige edities altijd uitverkocht. Snakepit heeft zijn reputatie verdiend als een feest van hoge kwaliteit dat wordt gehouden door twee toonaangevende organisatoren, maar behoudt nog steeds het ondergrondse gevoel van een echte rave. Dit jaar op 7 december, is weer een brute en rebelse editie van Snakepit voor liefhebbers van de meest extreme hardcore-geluiden.

De line-up van dit jaar voldoet aan alle snelheden voor elke bezoeker. De grootste Uptempo-, Frenchcore- en Terror-namen, zoals Dr. Peacock, Deadly Guns, Sefa, Drokz, F. Noize, Partyraiser en nog veel meer zullen aanwezig zijn om hun brute beats te laten horen!

De Snakepit 2019 compilatie-cd toont de woeste geluiden van het evenement en is gemixt door de twee anthem-makers van dit jaar. De eerste CD wordt vertegenwoordigd door de iconische Uptempo-act F. Noize die zijn favorieten nummers mixt en de tweede CD door het aanstormende talent Spitnoise om met zijn selectie te pronken.

bekijk bij Bol.com

Tracklist

151 mededingers

1 opmerking

Mijn vriend en ik hebben per ongeluk allebei een cd gekocht, als iemand er 1 wil overkopen graag.­ Zit nog nieuw in plastic en voor een nette prijs, pb me