Partyflock
 

Thunderdome 2019 - Het Album winactie

OmschrijvingThunderdome 2019 - Het Album
Typecd
Aantal2
Sluitingsdatum

Nederlander die er nog nooit van gehoord heeft: Thunderdome. Al jaren een begrip in de muziek, de enige subcultuur die we ooit gekend hebben en nog steeds de nummer 1 bij alle hardcore liefhebbers. Op zaterdag 26 oktober keert Thunderdome terug naar de Jaarbeurs in Utrecht om daar met duizenden bezoekers de vloer aan te stampen.

Om iedereen een voorproefje te geven of een herinnering aan een legendarische avond, is er weer een ram vol album samengesteld. In totaal kan je genieten van 3 discs, waarvan er 2 gevuld zijn met de hardcore hits van nu en vers van de pers gerolde klappers. Daarnaast konden we het niet laten om 1 disc samen te stellen met de ultieme Millennium tracks en classics, nostalgische gevoelens incoming!

Met muzikale bommen van onder anderen: anthem maker Dither, Nosferatu, Tha Playah, Promo, Deadly Guns, Mad Dog, The Prophet, Neophyte en natuurlijk nog veel meer. Alleen het beste van het beste en de nieuwste rammers hebben de ultieme hardcore selectie gehaald, om je vingers bij af te likken Bereid je voor op kapotte speakers en boze buren als je deze op vol volume draait!Tracklist

241 mededingers

1 opmerking

Geweldig feest was het weer, benieuwd naar de CD. Had ‘m op Thunderdome kunnen kopen maar zat in de iedereen is lief modus. Dus met mijn laatste munten iedereen bier gegeven ipv de CD gehaald :-).