Partyflock

Masters of Hardcore - Tournament of Tyrants winactie

 

Masters of Hardcore - Tournament of Tyrants winactie

OmschrijvingMasters of Hardcore - Tournament of Tyrants
Typecd
Aantal4
Sluitingsdatum

Stap de ring in en bereid je voor om te vechten! Het indoor festival van wereldklasse 'Masters of Hardcore' is weer terug en dit jaar zal 'Tournament of Tyrants' een toonaangevend voorbeeld zijn voor de diversiteit en groei van Hardcore.

Het is geen wonder dat Masters of Hardcore de ultieme bijeenkomst word genoemd; de jaarlijkse soirée trekt meer dan 25.000 gepassioneerde Hardcore-heads per editie van over de hele wereld aan. Met de editie van dit jaar afgelopen 24 maart in de iconische Brabanthallen in Den Bosch, hebben tienduizenden bezoekers de ring betreden en een onvergetelijke nacht beleefd vol met back-to-back hardcore gevechten tussen de meest legendarische namen uit de industrie. De line-up van dit jaar bevatte underground helden zoals anthem-maker Angerfist, Destructive Tendencies, Partyraiser, Dr. Peacock, Miss K8 en nog veel meer waren geprogrammeerd voor deze spectaculaire bijeenkomst.

Om na te genieten na dit geweldige evenement is er ook dit jaar weer een Masters of Hardcore compilatie CD!
Masters of Hardcore Chapter XL geldt als de ultieme blauwdruk voor het brede en gevarieerde genre, bestaande uit het beste materiaal van de gevestigde namen in de Hardcore scene, maar ook van de veelbelovende talenten van het genre. Deze exclusieve compilatie-cd wordt gepresenteerd in een prachtige luxe digipack met een opvallend reliëfwerk op de cover.

bekijk bij Bol.com bekijk bij iTunesTracklist
pagina laatst gewijzigd op

360 mededingers

1 opmerking

Yeah super gaaf dat ik hem heb gewonnen!! Thankyouu