Partyflock
 

Pirates of the Caribbean: Salazar's Revenge promo pakket winactie

Pirates of the Caribbean: Salazar's Revenge promo pakket winactie
5 mei 2017
OmschrijvingPirates of the Caribbean: Salazar's Revenge promo pakket
Typeoverig
Aantal2
Sluitingsdatum
Looptijd16 dagen & 12 uur

Johnny Depp keert terug als de iconische, roekeloze antiheld Jack Sparrow in Pirates of the Caribbean: Salazar’s Revenge.

In dit nieuwe avontuur krijgt Jack Sparrow te maken met zijn aartsvijand kapitein Salazar (Javier Bardem).
Als alle spookzeelieden onder leiding van Salazar ontsnappen aan de Devil’s Triangle hebben ze maar één missie: alle piraten doden, Jack in het bijzonder. De enige hoop op overleving ligt voor Jack in het legendarische Trident van Poseidon. Om die te vinden moet hij een alliantie vormen met Carina Smyth (Kaya Scodelario), de briljante en beeldschone astronoom en Henry (Brenton Thwaites), een eigenwijze jonge zeeman verbonden aan de Koninklijke Marine. Aan het roer van zijn bedroevend kleine en haveloze schip probeert Jack zijn leven te redden door uit handen te blijven van zijn meest geduchte en kwaadaardige aartsvijand.

Een groot gedeelte van de oude cast is weer terug voor dit vijfde avontuur: Geoffrey Rush kruipt opnieuw in de huid van de wraakzuchtige kapitein Barbossa en Kevin R. McNally is Joshamee Gibbs, de trouwe kameraad van Jack Sparrow. Een nieuw gezicht is Javier Bardem als de angstaanjagende kapitein Salazar. Espen Sandberg & Joachim Rønning regisseren de film met Jerry Bruckheimer als producent.

Pirates of the Caribbean: Salazar’s Revenge draait vanaf 25 mei in de Nederlandse bioscopen.

Promopakket omvat:

USB Drive

Travel pouch


Winnaars zijn groen gemarkeerd.

457 mededingers

uitgebreid · beknopt
DB
Jb
foto'sJuno
Kemp
foto'sLis
MB.
moon
MOX
foto'stb_
foto'sZAJA

4 opmerkingen

duimen maar!!!!