Partyflock

Franky Rizardo In The House [Defected] winactie

Franky Rizardo In The House [Defected] winactie

Franky Rizardo In The House [Defected] winactie (afbeelding)
OmschrijvingFranky Rizardo In The House [Defected]
Typecd
Aantal5
Sluitingsdatum

Franky Rizardo wordt door velen omschreven als een van de meest prominente artiesten binnen de housemuziek. Met een wekelijkse radioshow op SLAM! en een tourschema dat hem door hel Europa, Amerika, Azië en Australië heeft gevoerd, heeft de Nederlander een ijzersterke reputatie opgebouwd. Zijn nieuwe hit ‘Same Man’, recent nog wekenlang bovenaan de Beatport tech-house charts te vinden, is wederom een onmiskenbare dancefloor knaller. Met zijn bijdrage aan de legendarische compilatieserie ‘In the House’ van het label Defected laat Franky Rizardo wederom zien waarom hij één van ’s werelds grootste DJ’s is.

‘Defected presents Franky Rizardo In The House’ bevat, naast eigen tracks ‘Same Man, ‘Keep Cool’ en de Franky Rizardo rework van Roger Sanchez’ ‘Morning Prayer’, een scala aan splinternieuwe tracks en remixen. Met een uitstekend oor voor de tijdloze hits van morgen, zoals Laolu’s remix van Dele Sosimi Afrobeat Orchestra’s ‘Too Much Information’ en Midland’s ‘Final Credits’, laat Franky ook zijn technische skills zien op deze compilatie.

Het resultaat is een dubbelalbum met twee mixen van 70 minuten, een tijdloze verzameling van eigentijdse housemuziek, samengesteld door een van 's werelds leidende figuren binnen het genre.


Tracklist
pagina laatst gewijzigd op

268 mededingers