Partyflock
 
­ Nederland

Hand in hand naar Mystery Land

door , gepubliceerd op
Hand in hand naar Mystery Land
4 augustus 2010
De festival gekte gaat maar door dit jaar en waar het ene festivalweekend afgelopen is staat de volgende organisatie alweer te trappelen om blije partygangers te verwelkomen met een een decibel niveau waar de meeste mensen bij binnenkomst al een gehoorbeschadiging van oplopen. En iedereen maar zuchten wanneer je weer eens 45 minuten in die welbekende fucking lange rij van de muntverkoop staat te wachten om vrijwel meteen je hele salaris te deponeren voor een zak patat of een exotische kleffe bak nasi (want veel meer is het vaak niet). Leuk is ook altijd het voornemen om niet teveel munten te kopen (want teruggeven kan niet) maar waarvan je er dan uiteindelijk toch altijd weer drie-en-een-halve munt van terugvind als je 's avond je broekzakken of tasje leegmaakt. Jammer joh, weer 8,25 euries teveel uitgegeven en ook al bewaar je ze nog 3 maanden, uiteindelijk belanden ze toch in de prullenbak.....net als vorig jaar overigens....en het jaar daarvoor.

Welkom in party-hardy-Nederland, het meest overspoelde festival land van Europa (en wellicht van de wereld) waar op de vierkante milimiter de meeste danspasjes (hakkend danwel minimal huppelend) worden gemaakt en waar ook het meeste aantal te-dik-betaalde-DJ-superstars lekker tegen elkaar in aan het knallen zijn...met ieder uur dezelfde platen en dit jaar waarschijnlijk van Swedish House Mafia vs Butch vs Afrojack vs Yolanda be cool...you name it, they'll play it. Met een gemiddelde van 7.000 tracks per week op Beatport zou je verwachten dat er toch wat minder populair gedraaid zou worden tegenwoordig. Maar nee, de eenheidsworst smekt gut!

En ja, ook al begint het wat negatief te ruiken in deze column, ook ik sluit me ieder jaar weer graag aan bij deze feestende mensenmassa die vrijwel ieder weekend vanaf de maand mei de grasvlakten van ons kikkerlandje onveilig maken. Want hausen kunnen we errug goed en liefst tot diep in de ochtend lekker vertiefd 'afteren'. Hoewel dat begrip het laatste jaar ook wat flauwer is geworden en de meeste van mijn vriendjes en vriendinnetjes na afloop van een feestje gewoon netjes weer naar huis gaan. Jaja, ik hoor je al zeggen, 'Leipe shizzle hoor OUWE!'.

Maar het einde is helaas/gelukkig (streep weg wat van toepassing is) in zicht en dat betekent maar 1 ding...MYSTERYLAND!!!
Standaard uitverkocht sluit dit monsterlijk leuke festival ieder jaar weer het festival seizoen af en ik verheug me er nu al op om in de bunker van de NACHTLAB area te mogen draaien tijdens dit kleurrijke feessie van Aai-Die-En-Tie. Alsof alles van 1 seizoen in 1 dag bij elkaar komt en nog één keer flink los gaat...op naar het nieuwe seizoen!

Ik was namelijk al onder de indruk van de organisatie en de sfeer toen we met de hele Nachtlab crew in de VIP area van Sensation (natuurlijk ook van Aai-Die-En-Tie ) stonden te knallen en ik verwacht dat Mysteryland zeker niet minder (eerder meer) zal zijn qua gezellige party poepers en techno-house-minimal-electro-trens-zaag fans die uit hun dak willen gaan. Het geluid in de bunker wordt zeker super dik, regen is geen probleem (want bunker dus droog) en de sfeer onder degene met een kaartje is overal op Feesboek al weken super positief.

Dus kom maar door met die party zou ik zeggen.....nog maar een paar festival weekenden te gaan en al moet ik kruipend met mijn DJ tas (tegenwoordig op wieltjes, errug chill) naar de draaitafels van onze bunker...Ik moet en zal aanwezig zijn dit jaar!

En voor degenen die tot hier zijn gekomen met lezen...DIKKE DOEI EN TOT DE 28E!

James

122 opmerkingen

Ik heb Mysteryland nu 2x geprobeerd maar het is mij gewoon veel te druk en veel te veel lopen vd ene naar de andere area. Waar andere festivals toch nog een klein gevoel hebben, daar is ML voor mij 1 stap te groot gewoon. Ik kan me draai dus niet vinden en dus voor mij geen ML meer.

wel grappig die opmerking over "eenheidsworst", want dat is iets waar ik me de laatste jaren aan erger. Alsof alle dj's tegenwoordig dezelfde hitjes maar draaien. Booring!!!!
Ik begrijp werkelijk waar niet wat de mensen hier doen die mysteryland geen zak aan vinden :S Als je zo een mening hebt over dit feest waarom lees je dan uberhaupt deze column? Blijf gewoon weg spring voor de trein als het leven zo negatief is voor je maar ga niet hier iemand z'n column af lopen zeiken. of zeggen hoe slecht het feest wel niet is als je er sinds 2001 al niet meer geweest bent dan weet je niet eens waar je over praat. Wat heb je toch een nare mensen op de aardbol.
 
De zomer is pas afgelopen na Q-Baas!

En ik vind binnen feesten net zo vet!;P

Helaas niet tot op Mysteryland!:(
 
Uitspraak van Camille op vrijdag 6 augustus 2010 om 20:20:
Gaat om de gedachte toch! En die is zeker goed!

En ik wacht nog op de columns van alle mensen met commentaar

:gaap: Lul niet zo slap, dan mag je nergens meer commentaar op geven.
Als ik bij de bakker beschimmeld brood krijg mag ik het best een kutbakker vinden,
zonder dat ik daar zelf bakker voor hoef te zijn (Y)

Verder totaal inhoudsloos verhaal, heeft niks met een column te maken.
Ook zeer irritant taalgebruik, met dit als dieptepunt:

Want hausen kunnen we errug goed en liefst tot diep in de ochtend lekker vertiefd 'afteren'. Hoewel dat begrip het laatste jaar ook wat flauwer is geworden en de meeste van mijn vriendjes en vriendinnetjes na afloop van een feestje gewoon netjes weer naar huis gaan. Jaja, ik hoor je al zeggen, 'Leipe shizzle hoor OUWE!'.

Wat een overgang naar die laatste zin, waar de fuck gaat dit over :lol:
'hause' is voor mietjes! :P

column = reclame voor misteryland?
Collumn : zuigt

M-land : blijft toch een van mn favo feestjes... Van alle stijlen een beetje meepikken, nieuwe dingetjes ontdekken en in de avond (hopelijk) beuken bij Q... Gewoon lekker ronddwalen dus.. (H)
wat een bullshit :S

Maar het einde is helaas/gelukkig (streep weg wat van toepassing is) in zicht en dat betekent maar 1 ding...MYSTERYLAND!!!
Standaard uitverkocht sluit dit monsterlijk leuke festival ieder jaar weer het festival seizoen af en ik verheug me er nu al op om in de bunker van de NACHTLAB area te mogen draaien tijdens dit kleurrijke feessie van Aai-Die-En-Tie. Alsof alles van 1 seizoen in 1 dag bij elkaar komt en nog één keer flink los gaat...op naar het nieuwe seizoen!

pure reclame :X


Worden collums niet gekeurd door pf ofzo?
pfff... :rot:
Uitspraak van barry op maandag 16 augustus 2010 om 19:30:
spring voor de trein als het leven zo negatief is voor je maar ga niet hier iemand z'n column af lopen zeiken

hallo, denk even na zeg.
Wat een opmerking (no)

Mensen spuw jullie gal hier maar hoor, veeeeeeel beter dan voor een trein springen!!



Wat de column betreft: begon leuk, maar werd halverwege een promobericht. Niet goed dus.
Uitspraak van D!3G@$T op vrijdag 13 augustus 2010 om 14:30:
Op zich grappig geschreven, maar lijkt me idd meer op z'n plek onder 'Opmerkingen' of 'Nieuwsbericht' bij Mysteryland... Maarrrr hij's wel uniek vindt ik..! (Y)
Uitspraak van bloesem op zaterdag 21 augustus 2010 om 23:21:
Wat de column betreft: begon leuk, maar werd halverwege een promobericht. Niet goed dus.

Inderdaad!
 
Vind ML geen reet aan. Of je staat bij de Kjoe area of aan de andere kant.
Totaal geen gevoel van eenheid daar :/
tering wat een kut colum als je zo beroerd draait als je colums schrijft kan je denk je maar beter ziek melden...
 
Munten niet kunnen inleveren... wat een onzin eigelijk ook. Op Nature One kan het wel gewoon.
 
Hey!
Goeie column man. (eindelijk)
wij komen zeker even op visite in de bunker!

de groeten maar weeeeeeeeer,.!!!
mysteryland is toch wel ene van toppers kwa buiten feesten
m-land vereedelde braderie, en waarom zou dit reclame zijn?
Was toch allang uitverkocht?
Uitspraak van Floor * op vrijdag 6 augustus 2010 om 23:17:
Het wordt per alinea erger

Vind k niet, leuk stukkie
en wat was het feest weer mooi (L)(L)(L)
Uitspraak van actief op dinsdag 17 augustus 2010 om 15:38:
:gaap: Lul niet zo slap, dan mag je nergens meer commentaar op geven.
Als ik bij de bakker beschimmeld brood krijg mag ik het best een kutbakker vinden,
zonder dat ik daar zelf bakker voor hoef te zijn (Y)

:respect:


Uitspraak van barry op maandag 16 augustus 2010 om 19:30:
Ik begrijp werkelijk waar niet wat de mensen hier doen die mysteryland geen zak aan vinden

Dus je moet het onderwerp van een collumn leuk vinden, anders mag je 'm niet lezen?
Misschien zijn de mensen die het onderwerp geen zak aan vinden, toch geïnterreseert in iemand anders zijn/haar visie erop zijn. Al met al een kromme opmerking dus. Zegt meer over jou denkvermogen dan de mensen die dit waardeloze collumn afkraken (geheel terecht).
Uitspraak van (6) -Oderint Dum Metuant- (6) op woensdag 1 september 2010 om 14:56:
Misschien zijn de mensen die het onderwerp geen zak aan vinden, toch geïnterreseert in iemand anders zijn/haar visie erop zijn. Al met al een kromme opmerking dus.

ja zoals ik Mysteryland is ook niet mijn ding maar toch lees ik het
 
pfffff
Liveset James Nidecker @ Mysteryland in Nachtlab Bunker: http://soundcloud.com/jamesnidecker/dj-set-james-nidecker-mysteryland-2010-nachtlab-area
Uitspraak van BrunetJuh op dinsdag 10 augustus 2010 om 10:53:
Q-base is het laatste hoor en trouwens een van de geweldigste feestjes! :cheer:(L)

De week erop is Hysteria Outdoor nog :) Heb er veel zin in iig. :)