Partyflock
 
­ Nederland

Kerstkanjer gezocht!

door , gepubliceerd op
Kerstkanjer gezocht!
11 november 2006
Het is al wat guur buiten en het duurt niet lang meer of men gaat massaal met de kerstboom aan de haal. Zo Nederlands als dat we kunnen zijn, halen wij ruimschoots van te voren al onze kerstinboedel in huis. Lekker voordelig die kermisballen voor de helft van de prijs. Bij deze winterse dagen horen allicht het kerstmaal, bergen kerstcadeautjes en vooral de kerstkanjer mag niet ontbreken aan deze christelijke happening.

Precies een jaar geleden startte ik een zoektocht naar deze kerstige kanjer, die mij mocht vergezellen onder de kerstboom. En wel met succes. Jammergenoeg nam hij na de feestdagen de benen en liet deze barbaar mij mooi zitten tussen de Jezuscribbetjes, de aangevroten kerstkransen en het overgebleven everzwijn. Reden genoeg voor mij om de noodoproep’ Kerstkanjer gezocht’ een nieuw leven in te blazen.

Tot overmate van ramp zie ik de dagen alweer korter worden en ik heb de grootste moeite om ’s ochtends mijn slaapmeubel uit te komen. Het ergste wat je nu kan overkomen is dat je single bent. En dat ben ik. Niemand die mijn ijzige voeten op tempratuur houdt, niemand die mij beschermt tegen de beestachtige sneeuwstormen die komen gaan en niemand die een leuke schaapjespyjama voor mij onder de kerstboom gooit. Trouwe vriendinnen K en D zijn inmiddels al in het bezit van een warme date voor de koude dagen. Zij zullen samen met hun kerstman op de bank vertoeven en naar programma’s kijken die het libido alleen maar omhoog halen, terwijl ik in mijn huispak rondbanjer, strak staande van de microgynon (een goede single is voorbereid) alleen maar naar rave muziek luister om zodoende mijn frustraties ergens in kwijt te schelden.
Juist daarom ben ik vastbesloten om de winter dit jaar door te brengen met mijn tengels onder de warme trui van een leuke jongeman.

De tijd dringt, gezien het al november is en ik ben momenteel op mijn scherpst. Vol overgave stort ik me in de datingscene waar ik natuurlijk hoop een hunk aan de haak te slaan., want zo luid mijn gezegde: “ beter één hunk aan de hand, dan tien nerds aan de wand.â€.En zo ga ik aan de slag met mijn eerste date project. De jongen in kwestie ken ik van internet, maar dat boeit mij niet, hij is immers leuk genoeg. Mijn minpunten lijstje stijgt, als hij vertelt gabber geweest te zijn en nog steeds van deze hak muziek houdt. Ik word neurotisch van dit soort schepsels, dus wat mij betreft mag hij opzouten. Het volgende slachtoffer woont 200 kilometer van mij vandaan, maar ook dat lijkt geen hinder. We praten over koetjes en kalfjes, blabla en eenzame singles. Zou dit hem dan echt kunnen zijn?, vraag ik mijzelf met twijfel af. We voelen elkaar duidelijk aan en we zweven op diezelfde wolk. Maar ook deze uitspraken neem ik keihard terug, als ik hoor dat hij balletdanser is.

Het gaat niet lekker! Ik trekt alleen maar randdebielen aan. Volledig ontmoedigd door mijn vorige terror dates staak ik met het zoeken naar mijn kerstkanjer. Misschien moet ik nog vroeger beginnen met zoeken, wil ik een trouwe kerstman aan mijn zijde. Ik overweeg nu serieus om er tussen uit te gaan. Een weekje naar het pottenbos lijkt in deze situatie niet verkeerd. Lekker tussen de harige lesbo’s zitten die zeggen hoe mooi je bent, is natuurlijk geweldig voor je zelfvertrouwen. Samen voodoo poppen maken van mannen, samen tuinieren en in onze tuinbroeken dansen. We hebben het over de laatste dildo’s uit de collectie van de Viva onder het genot van bier en shag. Ik denk dat ik mijn kanjers heb gevonden. Jullie weten waar ik met kerstmis ben en ik zal jullie op de hoogte houden van mijn belevenissen met de pottenbeweging. Alvast zalige kerstdagen toegewenst. Moge de Liefde van de Vader en de Zoon en de Heilige Kanjer bij U blijven, Amen!

415 opmerkingen

ik heb niets te klagen echter, maar ga eens stappen of zonder schaapjes pyama de straat op, dan vind je onbetwijfelt wel iemnad.
 
Uitspraak van verwijderd op maandag 11 december 2006 om 22:59:
Als dat zijn mening is...

Jah dat ken wel zijn mening zijn maar laat iemand oak gewoon in zijn waarde;)



Uitspraak van verwijderd op dinsdag 12 december 2006 om 12:04:
Misschien ben ik dat ook wel

Ik zal me beheersen, bedankt voor het attenderen

Whawhahwha neeh je bent geen 40;)
Denk je niej dat ik eerst naar je pf kijk voah ik iets zeg:P:P
Maarja is goed was oak niej lullig bedoelt ofzow..
laatste aanpassing
 
Hardcore met kerst heeft ook wel wat, als ik zo naar huis ga en de kerstlichtjes aan doe en een kaarsje aan steek ga ik lekker op de bank zitten en doe vervolgens een lekker hardcore cdtje op......ieder zijn/haar ding :)

Merry X-mas
Ik heb een eenzame kerst:S:S
maar goed sleep ik me ook wel weer door. je moet toch wat. liefs mij
 
Leuk verhaal meid!
 
:D
beetje jammer dat je zo bevooroodeeld bent en er al van uit gaat dat balletdansers niets zijn terwijlo de klik wel is en dat je een gabber geent weede ronde gunt omdat hij eerlijk aan je verteld dat ie dat is geweest. Zegt eigenlijk al iets over jouw als persoon, verder heb ik het wel leuk gelezen.

veel succes Desjuh
heb je hem alleen nodig voor de kerstdagen??
Ik vond het een leuk verhaaltje,... of het nu echt is of fictie;)

Ik hoop dat je hier verder gaat met de stukjes, over de zoektocht naar je kanjer.:) Leuk om te lezen:D.. je schrijft erg leuk.
Groetjes, succes met alles,... en hele fijne dagen gewenst ;)

As
Uitspraak van Tommysgirl op zaterdag 16 december 2006 om 11:10:
beetje jammer dat je zo bevooroodeeld bent en er al van uit gaat dat balletdansers niets zijn terwijlo de klik wel is en dat je een gabber geent weede ronde gunt omdat hij eerlijk aan je verteld dat ie dat is geweest. Zegt eigenlijk al iets over jouw als persoon

idd (Y)
Uitspraak van :)As op zaterdag 16 december 2006 om 14:27:
Ik vond het een leuk verhaaltje,... of het nu echt is of fictie

jij hebt 'm door! gewoon een lekker fictief verhaal waarin mijn fantasie rijkelijk vloeide ;)
ik kom deze woeste tijden wel door hoor, gewoon lekker feesten
ciao
:worship: Superverhaaltje... ikzelf, ook eenzaam, alleen, maar feestend rond idd de "feest"dagen! Mijn lover, heeft mij 5 maanden geleden verlaten... voor t vrije bestaan ofzoiets... Nja "Last christmas i gave you my heart but 200 dagen later you gave it away" Balen, mja dus op zoek naar ook zoon kerstvent! Vertel me hoe t is in t pottenbos en noem dan vooral t adres :)!
twas leuk om te lezen idd!

wacht in spanning af op je volgende column over je zoektocht :P
laatste aanpassing
 
ik zoek ook een kerst kanjeer maar wil hem wel houden als hij goed bevalt
ik heb al een kewrst kanjer maar ik wens in ieder geval iedereeen een vijn kerst feest en een gelukkig nieuwe jaar (K)(K)(K)
 
prettige kerstdagen en een gelukkig 2007 groeten uit leeuwarden...
 
Gelukkig heb ik al een kerst KANJER(Y)
Artiest Rolf
Keep on dreaming!!!
altijd leuk om zulke columns te lezen, nog leuker zyn de reacties van lezertjes die nog gefruststreerder zyn dan voor t lezen van deze colum

"Wat is er mis met gabbers" "beetje kort zichtig" "balletdanser blablablabla" :P

een fijne kerst toe gewenst en hopen dan iedereen zijn of haar kerstelfje of kersthunk kan vinden :P
 
http://www.komnaarzwolle.nl
http://www.komnaarhardenberg.nl
http://www.komnaarommen.nl
 
Tsjaa...
Gewoon lekker chillen met kerst...
Is weer zoiets wat me niet echt kan boeien..
Best wel grappig.....
Ben benieuwd naar je fictieve update over hoe t is/gaat worden tussen de lesbos:P
hahahaha.. keigoed verhaal, lekker sarcastisch! Op naar de uitverkoop voor schaapjespyama's.. schijnen in trek te zijn.
 
haha, erg grappig je manier van schrijven..je kan wel schrijfster gaan worden haha..
Maarem wanhopig moet je niet zijn zo vlak voor de kerst..want als je alleen voor die dagen iemand zoekt dan krijg je t ook..zoek dr es een voor de lange duur misschien helpt die instelling je..
overstappen op vrouwen? heeft ook poosje door mijn hoofd gespookt maar ik geloof dat ik niet meer zelfvertrouwen krijg van vrouwen eerder minder..
Doe mij maar een kerel, want ik ben er inmiddels wel achter dat dat is wat ik wil!!!
greetz
Dromen over Luchtkastelen zijn bij mij allang verleden tijd, laat je leven niet afhangen van wat je om je heen ziet maar zorg dat je zelf happy in het leven staat, iemand anders kan niet voor jouw geluk zorgen dat zal je zelf moeten doen, en ben je zelf gelukkig dan zal je het ook uitstralen, maar laat je niet misleiden door alle relatie's om je heen, als de deur achter "hen" gesloten wordt weet je niet wat daarachter gebeurt, de meeste mensen trekken altijd conclusie's uit het feit als mensen hand in hand over straat lopen, moet je niet doen, als ze thuis zijn zie je ook niet dat datzelfde paar! elkaar thuis de koppen bij elkaar in rammen, nee, je ziet de volgende dag ze vrolijk (voor het oog) weer hand in hand lopen, rot te lezen dat zoveel mensen het geluk van iemand anders af laten hangen, probeer gelukkig te zijn met wat je hebt en KIJK juist naar wat je hebt, het is niet vanzelfsprekend dat je beide ouders nog leven, het is niet vanzelfsprekend dat je vriendinnen heb, niks in het leven is vanzelfsprekend, maar omdat mensen daar niet bij stilstaan lopen ze zelfs de "kleine" gelukkige momenten mis omdat ze juist op "zoek" zijn naar het grote geluk.
 
Met kerst indd lekker thuis zitten .. 2e kerstdag lekker uit eten .. en s'avonds rustig een baco'tje weg slokken.

Oud&Nieuw is het weer tijd om losjes te gaan.

Gr Rob
Lekker tussen de harige lesbo’s

Gilette is de verlosser ! :kwijl:
 
TEGEK!