Partyflock
 
­ Nederland

De onschuldigheid van de flirt

door , gepubliceerd op
De onschuldigheid van de flirt
19 september 2006
Een wel besproken onderwerp van de liefde is en blijft de monogamie. Vaak genoeg hoor je de opmerking dat een flirt gedoogd is mits het niet te ver gaat. Maar ik vraag me af wat tegenwoordig te ver gaan is. Is dit niet gewoon altijd hetzelfde geweest?

Een zeer belangrijk aspect wat grote invloed heeft op dit onderwerp is en blijft eerlijkheid. Maar vergeet niet dat ook jezelf zijn binnen een relatie invloed heeft op de dingen die je doet. Hoe vaak zie jij niet mensen in je omgeving die zich heel anders voordoen als hun partner erbij is? Ze beweren eerlijk te zijn tegen hun partner. Maar naar mijn mening is dit ook een vorm van liegen. Vaak wordt hier om gelachen en schuift men het weg door te zeggen dat hij/zij onder de plak zit. Rekening houden met elkaar is naar mijn mening minder complex dan velen beweren.

Bij mensen met een gezonde relatie komt het vaak genoeg voor dat ze een avond apart gaan stappen. Een mannenwereld is nu eenmaal anders dan een vrouwenwereld. Het is heel gezond binnen een relatie om je eigen privéleven te hebben. Je zorgt er onder andere voor dat je niet volledig afhankelijk bent van elkaar. Je weet plezier te maken met elkaar maar ook zonder. Maar er is een grens waar plezier maken omslaat naar elkaar pijn doen.

Als vrouw, zeker als je er goed uitziet, is het niet gek dat je meerdere malen op een avond aangesproken zal worden. Vaak is dit door vreemde mannen met de meest uiteenlopende verleidingstechnieken. Stel dat het inderdaad een leuk iemand is, hoe ver laat jij het gaan? Wat is voor jou nu niks meer dan een flirt? Hoe ver laat jij het als man gaan als je weet dat de meid die je staat te verleiden mooier, geiler, heter is dan je eigen vriendin?

Naar mijn mening is een flirt erg gevaarlijk en kan het grote invloed hebben op je relatie. Want je gaat tegen je vriend/vriendin niet uitgebreid uitleggen dat er iemand wel een beetje heel erg dichtbij gekomen was. Mischien kwam het door de drank? Misschien wel, maar je weet altijd dat jij toch fout was. Je weet ook dat het echt niks betekende en als je het zou vertellen dat je een goede ruzie op te lossen hebt. Nee, je hebt niks gedaan dat weet je maar je wilde wel. Dat is mischien nog wel een ergere gedachten. Je wilde zo graag iets bij die ander doen omdat het zo spannend was. Je voelde je geweldig omdat jij in het middelpunt van de belangstelling stond die avond. Je was egoïstisch en dacht aan jezelf en minder aan je relatie. Naar jouw mening stond zij/hij misschien wel hetzelfde te doen in een andere bar.

Mensen gaan vaak genoeg toch te ver met het flirten en zullen hierdoor misschien wel dingen moeten verbergen voor hun partner. Weet wel dat het zijn tol altijd zal eisen. Iemand met een goede relatie heeft geen tijd om te flirten omdat hij al zijn spanning en voldoening uit zijn eigen relatie kan halen. De mensen die dit niet kunnen, houden zichzelf voor de gek!

393 opmerkingen

 
t een leid vaak tot t ander...
persoonlijk houd ik er niet van er achter te komen dat mijn geliefde het veel zou doen....
 
:D
 
Maar ik vraag me af wat tegenwoordig te ver gaan is. Is dit niet gewoon altijd hetzelfde geweest?

Nee, dat zeker niet. Dat is echt iets van de afgelope jaren/decenia. In vergelijking met de 17de + 18de eeuw is dit echt heel erg veranderd
 
Uitspraak van verwijderd op dinsdag 24 oktober 2006 om 11:33:
Nee, dat zeker niet. Dat is echt iets van de afgelope jaren/decenia. In vergelijking met de 17de + 18de eeuw is dit echt heel erg veranderd


Dat weet je zeker???
Ik betwijfel het namelijk nogal, mensen veranderen namelijk niet. Zo is het altijd al geweest en daar ben ik van overtuigd. Misschien dat mensen de doodstraf kregen als ze deden flirten of whatever dan ook, maar toch gebeurde het cker weten
 
Uitspraak van verwijderd op dinsdag 24 oktober 2006 om 11:39:
Dat weet je zeker???
Ik betwijfel het namelijk nogal, mensen veranderen namelijk niet. Zo is het altijd al geweest en daar ben ik van overtuigd. Misschien dat mensen de doodstraf kregen als ze deden flirten of whatever dan ook, maar toch gebeurde het cker weten


Ik weet iig dat het in de wat gesteldere kringen zo was, dat een man een vrouw niet zomaar aanraakte. Alleen bij het dansen gebeurde dit.

Betekent niet dat ze helemaal niet flirte, tuurlijk, dat gebeurt wel. Maar het niveau waarop is zeker wel veranderd.
 
Tja flirten lijkt onschuldig...

Kijken kijken niet aankomen!!

Uitspraak van ||*HardStyleMamma (L) MikeY*|| op woensdag 18 oktober 2006 om 20:59:
Buitenshuis honger krijgen en thuis komen eten..


Mee eens!!
laatste aanpassing
flirten moet gewoon kunnen, en het geeft vaak meer voldoening te weten dat een man of vrouw je leuk vind dan dat je er daadwerkelijk iets mee zou doen.
Vroeger was mijn motto (verandering van kut doet neuken) maar ben er nu toch wel achter dat je er niet bepaald gelukkiger van wordt als je iemand in de zeik neemt. Denk ook dat je hormonen gewoon bepalen of je wel of niet iets met je flirt zou doen en het is dus ook het beste om voordat je ergens heen ga (party ofzo) je eerst ff flink moet rampestampen met je vriendin of ff handkarren zodat je minder geil ergens rondloopt en je met een gerust hart een praatje met een mooie vrouw (of man kan maken)zonder dat je gelijk met een frustratie in je broek rondloopt. Het flirten is dan ineens een stuk verantwoorder. Verziek je relatie niet (en zeker niet voor die 5 seconden dat je met je pisbuis knipper) dit geldt alleen voor de mannen maar voor vrouwen idem dito alleen die doen iets anders (geloof ik) genoeg over deze crab over tot de orde van de dag (flirtse) ;)
laatste aanpassing
Uitspraak van de soulmates op woensdag 25 oktober 2006 om 12:28:
Denk ook dat je hormonen gewoon bepalen of je wel of niet iets met je flirt zou doen en het is dus ook het beste om voordat je ergens heen ga (party ofzo) je eerst ff flink moet rampestampen met je vriendin of ff handkarren zodat je minder geil ergens rondloopt en je met een gerust hart een praatje met een mooie vrouw (of man kan maken)zonder dat je gelijk met een frustratie in je broek rondloopt. Het flirten is dan ineens een stuk verantwoorder.


Ik weet niet waar ik me druk om maak, maar word jij nou nooit moe van jezelf?? Als je echt om je vriendin geeft kun je je pik toch wel een avondje in je broek houden?? Ik had jou meteen gedumpt.. Je bent toch geen 16 meer??! Prutser..
er stond vroeger slimpie ben monogaam maargoed je leest niet goed he bijdehandje......
laatste aanpassing
 
zeg doe is lief hier :[
anders gaan jullie in de hoek
Nevermind de bollocks!!
Uitspraak van verwijderd op donderdag 19 oktober 2006 om 16:25:
Iemand met een goede relatie heeft geen tijd om te flirten omdat hij al zijn spanning en voldoening uit zijn eigen relatie kan halen. De mensen die dit niet kunnen, houden zichzelf voor de gek!


Ik zie niet in wat het een met het ander te maken heeft..
Geen tijd hebben om te flirten -- spanning en voldoening uit je relatie halen.
Je bent toch niet altijd maar bezig met spanning en voldoening uit je eigen relatie te halen?

En daarbij: Misschien kun je wel spanning uit je relatie halen door juist eens te flirten!
Uitspraak van de soulmates op woensdag 25 oktober 2006 om 12:28:
het beste om voordat je ergens heen ga (party ofzo) je eerst ff flink moet rampestampen met je vriendin of ff handkarren zodat je minder geil ergens rondloopt en je met een gerust hart een praatje met een mooie vrouw (of man kan maken)zonder dat je gelijk met een frustratie in je broek rondloopt.


Dit bedoel ik...dit gaat toch over nu??

Ha ha toch nog maar ff aangepast?? je zit er wel mee he jongen..
tis wel sneu als je eerst moet 'rampestampuh' of 'handkarruh' voordat je een praatje kunt maken met een mooie vrouw ZONDER fustratie in je broek. Dat je er iets bij kunt voelen..allah ha ha, maar een frustratie klinkt als iets zieligs..
Ik bedoel maar te zeggen dat als je echt een goede relatie hebt, je toch ook wel een praatje kunt maken zonder dat je er meteen 'op wil' ??? That's all! Als ik volgens jou beter moet lezen, moet jij volgens mij beter leren formuleren...
maar goed, maak ik me toch weer druk, eigenlijk heb je dat niet verdiend, maar ja tis ook wel leuk
jaah ik ga stappen voor me lol :) en als iemand me dan versiert.. sja is goed voor me zelfvertrouwen, maar je denkt er niet aan of die andere niet leuker is.. want je ben smoor op je vriend/vriendin.. en anders is de relatie toch niet zo gezond.. lijkt mij:O, of zie ik dit verkeerd??
laatste aanpassing
Mensen gaan vaak genoeg toch te ver met het flirten en zullen hierdoor misschien wel dingen moeten verbergen voor hun partner. Weet wel dat het zijn tol altijd zal eisen.


:YES:

Iemand met een goede relatie heeft geen tijd om te flirten omdat hij al zijn spanning en voldoening uit zijn eigen relatie kan halen.


Iemand met een goede relatie heeft geen behoefte om te flirten met een ander!
dat stukje was maar om aan te geven dat mensen (vooral mannen)die moeite hebben om zich in te houden beter ff kunnen handkarruh of rampuhstamuh met hun vriendin voordat ze overstag gaan...pfff valt niet mee iets uitleggen aan een blondje. En een frustratie klinkt in jou oren als iets zieligs maar zo te zien ben je zelf ook behoorlijk gefrustreerd aan je opmerking te zien. Eeeh wat was het ook al weer Frustratie=zielig dus jij bent zielig. Zou bijna medelijden krijgen. Maar toch leuk dat je nog ff reageerde(heb ik het uiteindelijk toch verdiend)
laatste aanpassing
Oeh baby yeah baby, ik ben zo gefrustreerd.. Help me out!!Je maakt me geil.. Ik hou van mannen die me tegen spreken, meer meer meer
laatste aanpassing
Je laatste reactie vond ik dan wel weer leuk....maak het gelijk goed met je sorry dat ik je een dom blondje noemde haha ;p (spreek je niet meer tegen ok dalijk druip je nog van je stoel):D
laatste aanpassing
Was dat een flirt????
Tis dat ik op een andere foto je omvang duidelijk zag (heb geen zin in ruzie , ben zelf namelijk 1.65 :D), maar anders... had ik je in de pan gehakt (of erger) ha ha.
Nee hoor, heb gewoon geen zin om mezelf te serieus te nemen.
Flirtze! Laterrrrrr
hehe....idd kijk maar uit ja ben heeeeeeeeeeeeel Groot;p
 
zeg zit eens niet zo te flirten hier O:)
 
ik zeg meer respekt minder flirten!!
Mijn vriendin ( nee geen ex ) is laatst ook vreemd gegaan. met Mixstream ( een feest in heerhugowaard) ik was daar helemaal kapot van, de volgende avond vertelde zij me nog leukere nieuws. dat zij die week daarvoor met iemand anders naar bed was gegaan, tis allenmaal moeilijk te begrijpen als je net een drukke week achter de rug heb.... maar we zijn nogsteeds bij elkaar en zijn (ongeveer) gelukkig ( Tsja, ik weet nogsteeds niet wat ik moet doen allenmaal) Ik vertrouw haar ( nog ) niet en dat zal ook best wel lang gaan duren.
Mja

Ajuus
Volgens mij kun je beter een andere vriendin gaan zoeken. Dit zal waarschijnlijk nooit meer goed komen! Ik spreek uit eigen ervaring, was toen even oud als jou. Het klinkt hard, maar werkt wel het beste! Helemaal afkappen die handel!
Er zijn genoeg vrouwen op deze wereldbol die wel te vertrouwen zijn.
 
hmmmm er wordt gezegd dat de mens niet monogaam is, andere dieren (neem een voorbeeld aan zwanen) zijn dit wel.
de man heeft een zogezegd oerinstinct, de drang om zich voort te planten, en wil dus graag veel 'vrouwtjes' bevruchten.
de vrouw op haar beurt wil dit ook, heeft ook deze voortplantings drang van oudsher
dus is de mens niet monogaam, en vooral gericht op voortplanting.

maargoed, of je dit allemaal moet geloven?
we zijn ondertussen zover ontwikkeld dat we tegen deze instincten in kunnen gaan. dus het instinct zal er misschien zijn, en misschien bij de 1 meer als de ander, maar nooit in zoverre dat de mens 'er nix aan kan doen'
laatste aanpassing
Uitspraak van verwijderd op dinsdag 24 oktober 2006 om 11:39:
Misschien dat mensen de doodstraf kregen als ze deden flirten

jah :S pffffff

En wat dacht je in de jaren 60/70!! wha. daar stond vreemdgaan neuken, gelijk aan wat vreemdgaan zoenen nu is. hoewel het wel meer die kant op gaan vlgns mij.

Het draait gewoon om vertrouwen, eerlijkheid, gelijkheid, en de juiste hoeveelheid aandacht (ook op seksueel gebied, of JUIST op dat gebied) die je in je eigen relatie hebt/krijgt.
Als dat alles oke is, en je hebt nix te klagen thuis...ben je ook nie kwetsbaar om vreemd te gaan, of bang hoeft te zijn dat je partner dat doet.

En een beetje flirten kan geen kwaad, kom op! Dat is zelfs gezond.

maar er zijn natuurlijk altijd mensen die het echt voor de spanning doen. ...maar kom op dat moeten de partners thuis ook door hebben toch?!
laatste aanpassing
 
Te ver gaan met een ander als je een relatie hebt vind ik echt slecht! Want je heb toch juist een relatie omdat diegene zo goed bij je past? En daar vind je niet zomaar een tweede van. Dus waarom zou je je relatie op het spel zetten...
 
fuck flirte
da's ver janette
ga toch uit om te feeste !!!