Partyflock
 
Columns · maart 2008
­ Nederland
Ik was een jaar of twaalf toen ik verliefd was op het meisje van de oliebollenkraam. Avond na avond ging ik de kermis op om haar even te zien. Ze was een paar jaar ouder dan ik en toen het mooiste meisje dat ik ooit gezien had. Ik wist zeker dat ze mij ook wel zou zien zitten.

, 26 maart 2008 00:00
Mijn vriendinnen en ik staan erom bekend dat we nogal een stel feestbeesten zijn. We verlaten standaard als laatste een feest of club en ook voor een afterparty (of een afterafterparty) draaien wij onze keurig gemanicuurde handjes niet om. Menig persoon zal daarom zijn of haar wenkbrauwen fronsen bij het idee dat ook wij wel eens een zaterdagavond gezellig thuis op de bank doorbrengen..

Hatsikidee Desiree!!, 19 maart 2008 00:00
Het is zaterdagavond. Jawel, tijd om de beest uit te hangen. Lekker losgaan op goeie beats, op feestjes, of gewoon in de stad. Ik heb samen met mijn vriendinnen maar eens besloten niet voor een feestje te gaan, maar 'ouderwets' even naar de lokale kroeg in de binnenstad te gaan, om zo ook wat bekenden tegen te komen die je al eeuwen niet meer hebt gezien.

Nona, 12 maart 2008 00:00
Het meisje van de oliebollenkraam
WeekendtripHatsikidee Desiree!!
Leeftijd vs uiterlijkNona