Partyflock
 

Het David Guetta-mysterie ontrafeld

door , gepubliceerd op
afbeelding Het David Guetta-mysterie ontrafeld
Sinds een paar weken circuleert er een filmpje van de legendarische (oké, misschien niet de beste artiest, maar wel een bekende naam) David Guetta op het internet. In dit filmpje zien we hoe David gezellig wegspaced op zijn eigen muziek tijdens Tommorowland. Hij is ietwat verwildert en kwa looks een schril contrast met de Fransman zoals wij die jaren geleden kenden: glanzende lange lokken, een gezonde blos en een typische Franse Haakneus die wel elegant stond.

Het is wel duidelijk dat de prachtige Cathy, inmiddels ex-vrouw van David, een bijzonder positieve invloed had op de nonchalante Clochard-look die David blijkbaar zelf nastreeft en nu weer volledig handhaaft als vrijgezel in Partyland.

Maar terug naar waar het om draait. Want wat was er werkelijk aan de hand met David?

Terwijl zijn management een rookgordijn van geruchten verspreid over vermeend drugsgebruik of het als muzikant volledig opgaan in het spelen van je eigen set, weet ik inmiddels van een collega-journalist de ware toedracht over het gebeuren bij onze Belgische Buren. Het betreft hier het Disfunctioneren van een nieuw fenomeen in EDM-land. Het schijnt namelijk zo te zijn dat Amerikaanse Mediagigant SFX zoveel eist van zijn artiesten en feesten dat DJ's niet meer overal tegelijk kunnen zijn. In samenwerking met een Japanse-Real-Doll-company, (van de beruchte sexpoppen) is SFX begonnen met het produceren van zogeheten DJ-androids.

Deze voorgeprogrammeerde robots zijn specifiek gericht op de bewegingen die hun menselijk voorbeeld op festivals en feesten maakt. Beruchte armzwaaien, het vormen van hartjes met de duim en wijsvinger en het indrukken van de "press, play, sync en Fuck-with-the-effects-while-smiling buttons" zijn met precisietechniek succesvol geïmplanteerd in de niet van echt te onderscheiden replica's van SuperDJ's. Inmiddels hebben diverse specialisten na langdurige bestudering van live-sets al weten te ontdekken dat ook Steve Aoki, Tiësto, Angela Merkel en de huidige president van Frankrijk waarschijnlijk gebruik maken van deze nieuwe techniek.

Maar wat ging er nu fout op Tommorowland?

Terwijl achter de schermen de technici er alles aan deden om de David Android Guetta op afstand te repareren, liep het bewegingsprogramma totaal in de soep. Hierdoor staarde de replica langdurig in het publiek terwijl het met één arm zachtjes een knop op het mengpaneel streelde. De hallucinerende achtergrond op het enorme LED-scherm zorgde in het begin nog voor twijfel, maar men besloot uiteindelijk dat het weleens voor een Pupliekshypnotiserende werking zou kunnen zorgen. Later zou men dan kunnen verklaren dat het allemaal onderdeel was van het optreden.

Dus lieve fans van David, er is niks om je zorgen over te maken. David is niet aan de drugs en hij wil nog steeds muziek maken. Dit doet hij momenteel met een piña colada in de hand tussen de hennepvelden van Jamaica terwijl hij zich 's avonds lekker laat masseren door 3 wulpse Rihanna Replica's in de warmte van de ondergaande zon terwijl een Miley-Android een jointje rolt. Hij schijnt heerlijk tot rust te komen en zijn sabbatical zal slechts een paar maanden in beslag nemen.

Tot die tijd neemt zijn Android de honeurs waar. Het incident op Tommorowland heeft wel geleid tot een diepgaande revisie van de nu actieve DJ-Android. Technici verwachten wel dat de Android een succesvolle set zal neerzetten op Davids volgende gig in de Pacha op Ibiza. Het droge klimaat en de grondige stofzuigbeurt zullen zorgen voor een optreden als vanouds.

bron: wundergroundmusic
Creatieve versleuteling en vertaling: @Eve@
pagina laatst gewijzigd op

31 opmerkingen

Dit valt in de catagorie komkommernieuws!!
Ik werd helemaal nieuwsgierig na het lezen van de intro, en dan komt dit verhaal eruit whahaha! Wel leuk geschreven!
actief
Het verhaal begint ok, maar zwakt erg af op het eind.­
Haha prachtverhaal!
Uitspraak van deejeedee op vrijdag 8 augustus 2014 om 16:41:
Dit valt in de catagorie komkommernieuws!!

are you kidding me?

Ik hoop het zo voor je :lol:
laatste aanpassing
Schrijf dan niks.­ Wat een lulverhaal.­
meerdere guetta's?! de wereld gaat ten onder zeg ik je!
zag weinig verschil...­
hahah wauw, nou weer paar minuten van mn leven verkloot
En wat is hier de boodschap van dan? Of is dit gewoon een Speld artikel dat amper grappig is en niets meer wil bereiken dan bashen op een bekende dj?
Zo te zien zijn er weinig mensen bekend met Wunderground :lol:
Wow :lol: .. geen touw aan vast te knopen, moest een regel 7x lezen om te begrijpen wat er stond,
wat heb ik hier van genoten ! +1 voor jou (Y)
Hahaha na het schrijven van de intro zeker een feestje gepakt en daarna verder geschreven?
Volgens mij was hij hier aan het shapeshiften een onderdeel van de Illuminati we gaan er aan !
verwijderd
Uitspraak van Mario // Hard-Tex op vrijdag 8 augustus 2014 om 23:31:
Jezus.­

Check het woord disfuntioneren in de tekst mattie, ekte bekendheid verwerf ik hier
laatste aanpassing
Uitspraak van verwijderd op donderdag 21 augustus 2014 om 07:32:
Check het woord disfuntioneren in de tekst mattie, ekte bekendheid verwerf ik hier

:LOL:
verwijderd
Artiest M40
wie is disfunction?