Partyflock

Haters

Haters

door , gepubliceerd op
Haters (afbeelding)
Ik wil vandaag mijn spreekbeurt houden over haters. Je herkent ze wel, mensen die je niets gunnen. Mensen die je achter je rug om afzeiken omdat je een bepaald ding goed doet. Mensen die het hebben over concurrentie en niet over samenwerkingen of vriendschappen en die alles zien als een wedstrijd. Mensen die je opzettelijk een slecht gevoel proberen te geven zonder enkele reden en vaak zelfs door liegen of dingen te verzinnen. Mensen die jaloers zijn op wat je doet en wat je bereikt hebt. Mensen die jou het liefst zien verhuizen naar een ver land of nog erger. Mensen die stiekem dingen over je posten op sociale netwerken.

Waarom moet het zo moeilijk zijn om iemand succesvol te zien worden of zijn? Ik begrijp dat je graag iets wil dat een talentvol persoon heeft en jij zelf niet hebt maar sommige mensen laten de arrogantie zo ver gaan dat je het gewoon merkt. Waarom heb ik dat soort personen in mijn omgeving? Stel je toch eens voor dat je iemand helpt of nog erger een compliment geeft over het gene wat hij of zij doet?

Maar nee, blijkbaar is dit echt te ingewikkeld voor die personen. Ze blijven haten en haten. Is haat wel het goeie woord, vraag ik me wel eens af. Tja, ik ben de laatste tijd toch van mening geworden dat haat wel het goeie woord is. Haters houden je klein, ze vergeten je nooit en blijven je altijd in de gaten houden puur om hun haatpeil op stand te houden. Het lijkt wel een sport. Ik denk de laatste tijd vaak na over haters en het frustreert me. Het wordt zelfs zo erg dat ik haters begin te haten. Betekent dat dat ik ook een hater aan het worden ben? Ik mag toch hopen van niet. De frustratie is zo groot dat ik er bijna wat van wil gaan zeggen. Ik heb het een keer geprobeerd maar blijkbaar is tegen haters zeggen dat ze niet moeten haten een van de meest grootste taboes die er is in haatland.

Dan noemen ze je opeens arrogant of uit de hoogte. Als ik zeg dat ik geen tijd heb, dan heb ik ook echt geen tijd. Ga niet zeggen dat ik je negeer en je alleen spreek als ik iets van je wil. Ik doe het zelf wel. Ik werk er hard voor en zonder haters was ik waarschijnlijk een stuk succesvoller dan nu. Fuck gast, bemoei je in godsnaam met je eigen zaken en val me niet lastig.
Praat niet slecht over me tegen andere mensen en ga er zelf voor werken dan bereik je misschien nog eens wat. Begrijp me niet verkeerd, een beetje jaloezie is gezond en kan je inspiratie en discipline geven maar laat het gewoon niet uit de hand lopen.

Dus ja, als je je nu aangesproken voelt, ga je schamen. Ga terug naar je haatgroep en richt je haat op jezelf en laat mij met rust. Hoe meer je bereikt, hoe meer haters. Het maakt de toekomst niet echt rooskleurig maar ondanks dat, blijf ik mijn hart volgen want fuck dat, ik gun de haters niet hun plezier. Vanaf nu af aan alleen nog maar mensen met een good vibe om me heen, mensen die eerlijk zijn en oprecht het beste met mij als persoon en artiest voor hebben. Ze zeggen wel eens je netwerk bepaalt je succes, I couldnt agree more, zolang je het juiste netwerk hebt! Bedankt voor het luisteren, zijn er nog vragen?
pagina laatst gewijzigd op

221 opmerkingen

dese ga ik gebruiken voor mijn spreekbeurtt(K)
Uitspraak van rQse op donderdag 10 december 2009 om 10:22:
Ben het wel met deze
colum eens, voor sommige mensen is
het kennelijk erg moeilijk om anderen
met rust te laten en erg makkelijk
om iemand af te zeiken.­

Laat iedereen gewoon lekker zn eigen
ding doen en doe eens lekker positief in
plaats van jezelf op te krikken door middel
van iemand anders de grond in te trappen

zowel de column als dit stukje slaan exact op mijn ex. jammer dat sommige mensen anderen waar ze dan zoveel van gehouden zouden hebben pas het licht weer in de ogen gunnen en ophouden met maandenlang treiteren als ze zelf pas weer gelukkig zijn. puur egoisme en lekker volwassen (y)
Je hebt haters, maar meestal zijn dat zelf waardeloze blaters en praters,
zonder fans en zonder gigs, want ze presteren niks.­


;)
Uitspraak van -Moos- op zondag 6 december 2009 om 17:27:
Gozer, jij lijdt aan grootheidswaan, met een tikkeltje narcisme en een flinke scheut paranoia.­
Misschien tijd om hulp te zoeken?

Het stuk zit ook de nodige haat in trouwens, jegens de haters
laatste aanpassing
Denk dat er misschien nog wel wat achter zit dan arrogantie en haat. Vaker is het een uitting naar zichzelf, die verborgen word door af te reageren op een ander. Bestaat daar een makkelijker woord voor dan Onzekerheid?
Als je daar doorheen kan kijken, denk ik dat er een grote kans bestaat dat desbetreffende 'haters' eigenlijk ontzettend leuke mensen zijn die toch wel het beste met je voor kunnen hebben, en misschien zelfs wel kunnen helpen. Maar dan moet je wel bereid zijn om tijd de maken om te zien hoe je zulke mensen benadert:) Uiteindelijk kan iedereen namelijk wel een positieve toevoeging in je leven betekenen:)
Uitspraak van P.1 op zondag 13 december 2009 om 22:41:
Denk dat er misschien nog wel wat achter zit dan arrogantie en haat.­ Vaker is het een uitting naar zichzelf, die verborgen word door af te reageren op een ander.­ Bestaat daar een makkelijker woord voor dan Onzekerheid?
Als je daar doorheen kan kijken, denk ik dat er een grote kans bestaat dat desbetreffende 'haters' eigenlijk ontzettend leuke mensen zijn die toch wel het beste met je voor kunnen hebben, en misschien zelfs wel kunnen helpen.­ Maar dan moet je wel bereid zijn om tijd de maken om te zien hoe je zulke mensen benadert Uiteindelijk kan iedereen namelijk wel een positieve toevoeging in je leven betekenen

.
Uitspraak van :hyper:Moritz:hyper: op maandag 7 december 2009 om 17:25:
Helaas zie je dit soort meisjes ook laatste tijd erg veel op Partyflock!!!, met een leeftijd van 13/14 en dan stuk of 10 Submappen per album, met daarin weer weet ik hoeveel gedichtjes over hoe lief ze hun beste 'dinnetje' wel niet vinden
of dat er ingebroken is door een 'dinnetje'

staat ook altijd onder hun foto: haten=verlaten..

je hebt t goed bestudeerd :P

haha helemaal mee eens XD echt TE irritant om naar te kijken af en toe
Wat ik triest vind zijn mensen met shirts aan "­I hate trance".­ Wat is het doel hiervan?
Als ik trance nou geweldig vind, haat je mij dan ook?
Wie is hier nou de hater
Uitspraak van doop:o op maandag 14 december 2009 om 17:30:

Thanx
beste schrijver van het stukje tekst waar al meer dan 200 mensen op hebben gereageerd.
waarom moet jij je frustratie op deze wijze kwijt ? het is echt een slecht samenhangend stukje ( nee ik zal het niet beter doen maar ik post hier ook geen colums :) )
Ik wil wedden dat jij dit verhaal niet tegen je persoonlijke haat/fan-groep hebt gezegd. als je daar nu eerst mee begint misschien maak je je eigen wereld dan wel een stukje beter.
want zeg nu eerlijk. je haat haters dus ben je zelf ook een hater dus heb jij een probleem met jezelf en waarschijnlijk haat je dat :)

zorg eerst eens even dat je je eigen zaakjes op orde gaat maken en probeer daarna nog eens even een leuk stukje te schrijven.

gegroet
haten is gewoon gevoel en de reden erbij is eindeloos...­
kan van alles zijn tis maar net wat iemand geflikt heeft bij de ander.­

dus als je niet een verhaal van 2 kanten kent weet je nooit waarom ze haten .....­
de meest vriendelijke mensen kunnen de grootste haters zijn.­

als dus iedereen kan haten , haat je dus iedereen...­

het kan ook gebeuren dat je grootste vijand later je beste maatje word
tis gewoon je instelling hoe je het oplost, en dat komt ook van 2 kanten,

zolang je positief bent en vooral lak hebt aan wat andere denken en over je zeggen boeit het allemaal niet.­


en tja beter een slechte reputatie dan geen reputatie
net als
Praat over me...­ maak me bekend , doe maar alsof ik een held ben, en laat zien hoe vaak je aan me denkt.­
Fuck hatersz ik klap haters
Maak is plaats voor de baas met status;)
laatste aanpassing
Uitspraak van FUCKYOU!! op zaterdag 19 december 2009 om 15:57:
Fuck hatersz ik klap haters
Maak is plaats voor de baas met status

haha omfg.

Kijk mensen die achte je rug om lullen zijn gwn homo, als je daar op in gaat hebben die mensen nog meer reden om je lastig te vallen. Of ja idd je klapt ze haha. of je negeert ze, probleem opgelost. laat gwn zien dat jij de verstandigste bent en ga er niet op in. of ja je moet de coole populaire boy uithangen en ze klappen, maar als woorden jou al zo pijn doen he. kan jezelf beter ergens in een kelder verstoppen, want de wereld heeft grotere problemen dan haters.

mijn tip: niet zeike, gwn doorleven en naar goa party's gaan XD
Laat je niet gek maken..­ Lach ze uit..­ Van binnen dan..­
De haters voor mij zijn de Site(verlaters die komen die me niet mogen!!!)
Ach sommige mensen hebben het beter dan andere, ik kan me daar niet druk over maken.­
Haters zijn alleen maar kansloos als ze geen punt hebben.­

Er zijn echter ongelooflijk veel haters die dat wél hebben.­ Stel je haat Patrick Jumpen, om maar eens even met een compleet SWAT team een open deur in te trappen...­
Zo'n persoon ken ik wel....­niet zozeer een hater, maar meer een kwade spreekster, die over alles en iedereen (altijd ongevraagd) wel wat kwetsend te zeggen heeft...­ Ze wist laatst op een feest zo ver door te gaan;­ dat ze gewoon een uitbrander kreeg van een (bij mij bekende) gast, die waar je normaal je uiterste best moet doen, om die pist-off te krijgen...­

Je kunt het er beste mee gaan lachen.­
RESPECT
afz noa
fack haterz (K)
laatste aanpassing
Uitspraak van Spacekoekie op maandag 14 december 2009 om 20:32:
Wat ik triest vind zijn mensen met shirts aan "­I hate trance".­ Wat is het doel hiervan?
Als ik trance nou geweldig vind, haat je mij dan ook?

trance ?!?! :S:S
Uitspraak van [NL]there is no other op maandag 28 december 2009 om 19:56:
Uitspraak van Spacekoekie op maandag 14 december 2009 om 20:32:
Wat ik triest vind zijn mensen met shirts aan "­I hate trance".­ Wat is het doel hiervan?
Als ik trance nou geweldig vind, haat je mij dan ook?

Alleen als je daar over door blijft gaan dan wel!
zodra je kan haten kan je ook liefhebben


haat kan je maken en breken .. beheers haat en het zal jou niet beheersen :)
VageJetje citeer 30 december 2009 12:56haat kan je maken en breken ..­ beheers haat en het zal jou niet beheersen


(y)zeker waar !!
laatste aanpassing
Sinds wanneer is het woord 'haters' een écht Nederlands woord? En wat ik me nog meer afvraag, wanneer is iemand een hater? Als je jaloers bent op wat een ander heeft, (is het geld, liefde of talent) , ben je toch gewoon jaloers? Dan ben je toch niet per defenitie 'een hater'?
Ik kan begrijpen dat sommige mensen voor frustraties zorgen, maar dat je nou echt die mensen moet labelen als 'haters', vind ik echt een beetje vreemd.­ Haat is namelijk een woord wat veel te snel gebruikt wordt.­
Ik haat regen, ik haat gothics, ik haat haters.­ Allemaal fout.­ Je baalt als het regent, je hebt íets tegen gothics, maar haat kan het niet zijn.­ En haat voor haters, is helemaal fout.­ Haat is wat hitler had, Haat is iets dat zo ver gaat dat er oorlogen en dergelijken door komen.­ Ik zie jou al echt op het slagveld staan met alle 'haters'.­ POEH POEH!