Partyflock

Vinkeveen

 

Vinkeveen

LandNederland
ProvincieUtrecht
op de kaart
Overnachten
Boek een overnachting in of in de buurt van Vinkeveen via Booking.com.
Booking.com
pagina laatst gewijzigd op
Party agenda Vinkeveen
116 bezoekersApollo Hotel Vinkeveen-Amsterdam
Statistieken
20·actieve leden
9·locaties
1·opstapplaats
30·feesten
1·in de toekomst
29·in het verleden
430·bezoekers · herkomst
229·unieke bezoekers
1·organisatie

5 opmerkingen

stamkroegieeeeeeeeee haha net nieuw hier haha ff kijken of het allemaal werkt haha.. ik ben der bij hoor Black edition gedoe haha gefeest allemaal :P haha kusjes cin
Vinkeveen......... :/
Vereniging Jongeren Stichtse Vecht is een organisatie die zich bezig houdt voor de jeugd in de fusie gemeente Stichtse Vecht, Jongeren Stichtse Vecht gaat dan ook DDA Entertainment ondersteunen om jonge artiesten te vinden die getalenteerde DJ, zanger(es) of rapper willen worden/zijn.

Heb jij de ambitie om meer te doen met muziek dan een beetje thuis spelen op je laptop of zingen/rappen op de fiets? Meld je dan nu aan bij DDA Entertainment en krijg de begeleiding die je nodig hebt om een artiest te worden. Door de samenwerking met Jongeren Stichtse Vecht is die ervaring met jeugd aanwezig en zijn alle factoren dus ideaal om het een succes te maken.

Heb jij interesse om misschien wel hét nieuwe talent te worden van DDA Entertainment? Ga dan snel naar de website van DDA Entertainment en neem contact met ons op! http://www.ddaentertainment.nl of direct via info@ddaentertainment.nl.

Website Jongeren Stichtse Vecht: http://www.jongstichtsevecht.nl