Partyflock

Hengelo

 

Hengelo

LandNederland
ProvincieGelderland
op de kaart
Overnachten
Boek een overnachting in of in de buurt van Hengelo via Booking.com.Booking.com
pagina laatst gewijzigd op
Party agenda Hengelo
1 PartyflockSportpark Het Elderink
1 PartyflockSportpark Het Elderink
Statistieken
12·actieve leden
2·locaties
6·feesten
2·in de toekomst
4·in het verleden
12·bezoekers · herkomst
6·unieke bezoekers
2·organisaties

11 opmerkingen

gat
daar kan je wel lekke knalen he in hengelo
BRAIN
dj Megagirl
Werkzaam bij StEC WF
Artiest Megagirl
­[img width=511 height=720]https://partyflock.nl/images/party/209081_original_274550.jpg[/img] Op vrijdag 14 oktober is de lancering van de eerste release party van de spiksplinternieuwe Dutch Music Maffia platen label en wel in Club Merlijn in Hengelo.

Deze jonge, innovatieve label uit Enschede is op 1 april 2011 door Robrecht da Pinto en Giovanni Salva, oftewel The Latin Connection opgericht.

Sinds de sucessvolle start van de Dutch Music Maffia zijn er al vele talentvolle producers die hun sporen aan het verdienen zijn. Reden voor deze label om er een spetterend te organiseren en dit met de wereld te delen.

Zo behoort Dennis Quin tot een van de toppers. Met La Musica heeft hij bijvoorbeeld al op diverse charts op nummer 1 gestaan en met vele grote namen en op vele grote feesten opgetreden. Tevens heeft hij samen met Mavgoose Eres Para mi geproduceerd, wat zeer goed ontvangen is in de charts. Deze kanjer krijgt wereldwijd support van bekende producers als Dwight brown , Dave Moreaux, Brian Chundro & Santos
De Latin Connection produceren sinds 2009 samen hun eigen tracks, maar ook voor vele andere artiesten. Samen zijn zij een sterk en succesvol team en je kunt hen wel de nieuwe Latin artiesten noemen van Europa. Bekend van verschillende latin krakers en grote open air feesten in Duitsland. Hun stijl wordt ook wel de New Dutch Latin Sound genoemd. Je kunt ze verder op vele evenementen, clubs en radioshows vinden met hun lekkere dansbare sounds.

Jeff Rezidenza en Mauritzo kun je vinden op de drughouse vol. 13 cd van Artistic Raw met Africana en op diverse charts. First Wave is hun eerste release en er staan alweer een paar top tracks van hun klaar om gereleased te worden. Alle genoemde dj’s hebben overigens al minimaal in de top 100 van dance tunes gestaan en kun je steeds vaker in andere grote charts vinden.

Voor wat vrouwelijke touch zal dj Megagirl, event manager van de Dutch Music Maffia, een van de meest talentvolle vrouwelijke dj's van Nederland en bekend van o.a. Sexy Mother Fuckers, Crazyland, Supperclubcruise boot en vele andere feesten door het land heen, deze nacht een spetterende set voor je neerzetten. Ook kun je haar elke dag, via vele radioshows, wel ergens beluisteren.

Om deze line up goed af te maken en het een internationaal tintje te geven zijn Steve Gel en the Czap uit Duitsland uitgenodigd om een vette set voor je neer te zetten. Twee kanjers van dj’s die in Duitsland aardig furore aan het maken zijn.

Club Merlijn in Hengelo is verder één van de meest toonaangevende uitgaanscentra van het oosten des lands. Deze club beschikt over vijf moderne bars, is aangekleed met chique kroonluchters en bevat uiteraard perfecte licht- en geluidsapparatuur wat een goede dans omgeving oplevert.

Voor een kleine €5 heb je een nacht met de tofste muziek. De stijlen die je kunt verwachten zijn club, clublatin, eclectic en house. Diverse releases maar ook bekende topnummers zullen aan je voorbijgaan.

Kortom allemaal toppers bij elkaar en ingrediënten voor een onvergetelijke eerste release party en reden genoeg om dit mee te maken.


Voor VRIJKAARTJES en toevoeging in je agenda zie: https://partyflock.nl/party/209081:Dutch_Music_Maffia