Partyflock
 
foto Ressurectz
NaamMartin Driessen & Gino Grapendaal
FunctieDJ, groep
Geslachtman
HerkomstNederland
Genresraw hardstyle
SiteSite ressurectz.com
E-maildjressurectz@gmail.com
BoekingenSite orangetreebookings.com
Aanwezigheiddiscogsfacebookpageinstagramsnapchatsoundcloudspotifytwitteryoutube
Affiliatie
1
Lid

Biografie

Ressurectz is een raw hardstyle dj's/producers duo uit Nederland, opgericht door Martin Driessen en Gino Grapendaal.

Voordat Ressurectz was geboren in 2015, beide dj's/producers waren actief bezig met hun solo carrière. Ze hebben elkaar ontdekt in een lokale club in het plaatsje Krommenie, waar zij achterkwamen dat zij dezelfde passie en interesse hadden in de muziek; raw hardstyle. Al snel na hun eerste ontmoeting besloten zij om samen een track te maken.

Na hun eerste samenwerking keken ze uit om er nog veel meer te maken. Ze kwamen hierdoor achter dat hun creatieve geesten en qua muzikaliteit op 1 lijn lagen met elkaar en besloten daarom verder te gaan als een dj en producers duo. Vanaf dat moment bleven ze van elkaar leren en hun passie voor de muziek bleef dagelijks groeien.

Na een aantal maanden hadden ze genoeg lef om een paar van hun tracks online te zetten en hebben ze ook een demo gestuurd naar het muziek label 'Blackout Records'. In 2016 zijn ze getekend daar als artiest en hebben daar verschillende tracks uitgebracht zoals: Piece of Shit!, Till i Collapse, Fight Music en In the Ghetto, die ook nog eens veel support kreeg in de raw hardstyle scene. Met deze uitgebrachte tracks hebben zij bewezen dat zij zowel melodische tracks als duistere tracks kunnen maken.

Met hun optredens stonden ze naast artiesten als: Ran-D, B-Front, Rebelion, Korsakoff en The Darkraver en zijn hun eigen tracks ook nog gesupport in grote clubs/festivals zoals: Ahoy in Rotterdam, Q-Base, Ground Zero, Dominator, Xxlerator Festival, Intents Festival, Fatality, Hard Island, Airforce Festival, Loudfest, Shockerz en Hardcore At Sea. Hun tracks worden gesupport door de grotere namens zoals: Jack of Sound, Warface, Crypsis, Darkraver, Unresolved, Caine, Jason Payne en nog veel meer. Ook hebben zij nog de producers contest gewonnen van Jack of Sound en die track is gereleased op Scantraxx en heeft over de 100k views. Daarnaast is hun G.O.D. remix van Jack of Sound ook nog te vinden op de 2018 Qapital CD van Q-Dance.

Hun succes kon niet onopgemerkt blijven en sinds kort zijn ze getekend bij Theracords LABS. Naast het support van de grotere artiesten zoals: Warface, Crypsis en Regain die de track afspeelde op evenementen zoals: Q-Base, Dominator, Ground Zero, Fatality, Airforce Festival en Hardcore at Sea, behalen hun tracks met regelmaat de harstyle top 100 en waarvan zelfs een paar tracks in de top 20 zijn terechtgekomen.

Hun passie en liefde voor de hardere stijlen is te zien tijdens hun performance, springen en verbinden met het publiek is waar zij van houden. Deze jongens leven voor de droom om later een succesvol DJ/producers duo te zijn binnenin de raw hardstyle scene en werken er elke dag aan in de studio om dit doel te bereiken.
13 oktober 2018
Foto's, Magic Invites, 13 oktober 2018, Vasim Fabriek, Nijmegen

1 waardering

MC Plottwist
Fantastic and dedicated producers/DJ , great motivation and a pleasure to work with