Partyflock
 
J-Mat
7 oktober 2019
NaamJohan Mathijssen
Functie26 × DJ
Geslachtman
Lid van groepvroeger: J-Razors
Geboortedatum
Leeftijd51
HerkomstNederland Nederland
Genresclassics, early hardcore, early rave, freestyle, frenchcore, happy hardcore, hardcore, hardstyle, jump, millennium hardcore, oldschool, raw hardstyle, tekstyle, uptempo hardcore
E-mailjohanmathijssen@ziggo.nl
Linksfacebookpageinstagramsoundcloudyoutube
Lid

Biografie

Heeft de liefde voor de hardere stijlen al sinds de opkomst in de jaren 90. Hij ging wekelijks langs de platen/cd shop en kocht de nieuwste cd's. Hij was ook regelmatig te vinden op feesten zoals Thunderdome. Hij was heel vaak te vinden in Club X in Wuustwezel en in de plaatselijke discotheek waar regelmatig feestjes werden gegeven.

In 2014 ging hij bij een maat van hem op visite. Na enige tijd een beetje geklets en wat gedronken te hebben zei zijn maat ga je mee naar boven dan gaan we een beetje draaien waarop hij antwoorden, dat is goed. Nadat hij enige tijd had gekeken hoe het allemaal in z'n werk ging werd hem gevraagd of hij ook wilde proberen. Sinds het moment dat hij voor de eerste keer op de play knop is de liefde voor het draaien begonnen. Hij is toen de eerst volgende zaterdag naar Bax-shop gereden en heeft daar z'n eerste dj-set gekocht de cdj 350 en djm 350 en is daar op gaan oefenen.
Stemresultaat (tijdgecorrigeerd): geweldig
alle stemmen
geweldig0.564%
zeer goed0
goed0
ok0
voldoende0
onvoldoende0
slecht0
zeer slecht0
waardeloos0.336%