© Set Vexy
The Dirty Daddies (foto)
Functieband
Geslachtman
Opgerichtseptember 2012
Leeftijd5
HerkomstNederland
Genrespop, rock
SiteSite thedirtydaddies.com
E-mailinfo@thedirtydaddies.com
Aanwezigheidfacebookpageinstagramtwitteryoutube
Biografie
Met veel plezier en passie hebben The Dirty Daddies in de vijf jaar dat ze bestaan een torenhoge nieuwe standaard gezet in het feestcircuit. Het woord coverband is af van het stoffige imago en de wervelende show van de witte brigade blijkt vrijwel onmogelijk te evenaren. Met hun explosieve energie, 'alles to the max' instelling en 120 hits in 120 minuten aanpak zijn de zeven mannen geliefde gasten geworden in feesttenten, op festivals en in de clubs. De mannen in het wit jagen alles in het rood en zorgen voor een muzikaal orgasme waar dagenlang van moet worden bijgekomen.

WE GIVE LOVE A BAND NAME!
pagina laatst gewijzigd op
Party agenda The Dirty Daddies
uitverkocht 45 PartyflockBrouwersdamRenesse
BLØF, Guus Meeuwis, HAEVN, Jacqueline Govaert, Miss Montreal, Muyayo Rif, Ronnie Flex, Sting, The Bluebirds, The Dirty Daddies, Traudes (nog niet compleet)
2 128 PartyflockFestivalterrein de AaBeek en Donk
AddyHaddy, Atmozfears, Audio Addicts, Baby Blue, Bende van Ellende, Benny Cool, Bofkonten, Bon Jaski, Bontgenoot, BotsAutoMatic, D-Jay, Dansado, DanZany, David Ghetto, De Feestneger, de Vos, Derek Shots, Dirrty Berry, Discoodip, Döner Diablo & Martin Gyros ft. Kraantje Kebappie, en nog 53 andere artiesten →
uitverkocht7 PartyflockAFAS LiveAmsterdam
The Dirty Daddies

1 opmerking