Partyflock
 
NaamSied van Riel
FunctieDJ, producer
Geslachtman
Geboortedatum
Leeftijd41
HerkomstNederland
Genresprogressive trance, trance
SiteSite rielism.com
BoekingenSite twenty4sevenmanagement.com
Aanwezigheidbeatportfacebookpageinstagramitunesmixcloudsoundcloudtwitteryoutube
Affiliaties
7
Lid
partyflock Sied (15 jan 2013)
Biografie
The Riel Deal: From the prolific electronic dance breeding ground that is The Netherlands, with close to overnight speed, in 2008 he landed. In that year alone he was tipped by Tiësto as "the hottest producer around", by DJ Magazine as "the next big thing to hit trance" and took home Trackitdown.net's Trance Award for the scene's 'Best New Face'. 12 lightning-fast months later he'd qualified all those early markers through a fleet of equatorially hot track releases, club-hypnotizing DJ performances and a 'next-level' remix ethic. In 2009 he played over 60 show-stopping sets (which included spinning at an incredible 7 world-class events in just 9 days)...
Interviews
Sied van Riel refound his mojo · 12 juni 2015
Sied van Riel is terug met 'Rielism 3'. Sinds 2009 was hij niet zo enthousiast en gemotiveerd om muziek te maken. Lees in dit interview hoe hij het album heeft samengesteld en wat je van de plaat mag verwachten!
Sied van Riel: 'Casa del Riel on fire' · 6 februari 2008
Was Sied in een vorig leven een koe? Kiest hij voor shoarma of Malibu? En natuurlijk kom je te weten wat hij op de Future Stage van de komende Trance Energy wil gaan presteren.
Recensies
Sied van Riel - Rielism 3 · 27 oktober 2015
'Stay Riel!' Dat is wat Sied van Riel gedacht moet hebben, tijdens de samenstelling van het derde deel van zijn eigen mixcompilatie 'Rielism'. We zijn 'Rielly late' met de recensie, maar we wilde jullie dit pareltje niet onthouden.
Sied van Riel – Rielism 2 · 8 februari 2014
Gezien het vele nieuwe eigen werk zou je dit een mini-artiestenalbum kunnen noemen. Maar we moeten Rielistisch zijn: het is en blijft een mixcompilatie. En lekkere, dat beslist. En gezien de lengte van liefst 160 minuten allerminst mini.
Sied van Riel - Rielism · 28 mei 2011
Op 10 mei bracht Sied van Riel zijn nieuwste mixcompilatie 'Rielism' uit; een dubbel-cd met in totaal 29 tracks in twee superstrakke mixen. Op de tracklist staan grote artiesten als Richard Durand, Ronski Speed, tyDI en natuurlijk Sied van Riel zelf, afgewisseld met het crème de la crème uit de nieuwe lichting talenten waaronder Setrise, Arty en Daniel Kandi.
pagina laatst gewijzigd op
Recensies
Sied van Riel - Rielism 3door Eldoradodinsdag 27 oktober 2015
Sied van Riel – Rielism 2door schwinggzaterdag 8 februari 2014
Sied van Riel - Rielismdoor MvDJzaterdag 28 mei 2011
Sied van Riel - In Riel Timedoor schwinggwoensdag 9 september 2009