Functieband
Geslachtman
HerkomstNederland
Genresska
SiteSite bazzookas.com
E-mailinfo@bazzookas.nl
Aanwezigheidfacebookpage
Biografie
Het ontstaan van de Bazzookas is het best te vergelijken met de ontdekking van het buskruit. De verrassing van de knal die dat met zich mee bracht, komt overeen met de ska van de Bazzookas die samen het oefenhok ingingen: Magisch, explosief en episch!
Al snel blijkt dat deze beer niet te temmen is en de Bazzookas breken uit, ze draven door. 8 man sterk knallen ze sinds 2 jaar het publiek èn zichzelf ondersteboven. Het is een universele energie die vanuit het kloppende hart van de band komt. Zonder uitzondering nemen ze iedereen te grazen, Of dat nou man/vrouw, jong/oud, mooi/lelijk, hond/kat, groot/klein. Frans, Belgisch, Duits of Oerhollands maakt niet uit. Iedereen stuitert in no-time mee op de skadans van de Bazzookas.
Met blazers, toeters en bellen worden zalen en festivals opgerold. Ze komen aan met de grote gele Amerikaanse schoolbuzz. Pakken uit, bouwen op en gaan los. Op een podium of op de buzz. Het houdt niet op.
Er zijn in die twee jaar al veel sporen verdiend. Zwarte Cross en Parkpop bijvoorbeeld. Leden van de Bazzookas speelden eerder met VanKatoen en The Palookas al op Pinkpop, Lowlands en ontelbare festivals in binnen- en buitenland. Het plezier en de chemie zoals die nu gebundeld is in de Bazzookas gaat deze sporen doen vervagen en vervangen.
Kan het nog erger zou je denken…? Jazeker, want nu is er de BazzookasXL! Aangevuld met een extra gitaar en 6 blazers is er geen houden meer aan. 15 man on stage! Een goeie energie die het best te vergelijken valt met die van een orkaan, en het plezier dat het meest overeenkomt met die van een kudde jonge olifanten: Ze walsen alles plat! Lekker! Iedereen blij!
Alles doen ze met één doel voor ogen: Spelen of hun leven ervan afhangt! Want dat doet het. De muziek van de Bazzookas slaat in als een bom: KABOEM!
pagina laatst gewijzigd op
Party agenda Bazzookas
Laatste optreden was op zaterdag 5 mei 2018: Bevrijdingsfestival Zeeland, Bellamypark, Vlissingen
Statistieken
10·optredens
geen·in de toekomst
10·in het verleden
30Partyflockfans · herkomst
10.7 KFacebooklikes