Partyflock
 
NaamJordi van Achthoven & Micha Heyboer
FunctieDJ, producer, groep
Geslachtman
Opgericht2013
Leeftijd5 - 6
HerkomstNederland
Genresminimal, progressive trance, techhouse, techno
SiteSite tinlicker.com
Aanwezigheiddiscogsfacebookpageinstagramsoundcloudspotifytwitteryoutube
AffiliatieMN2S
Lid
partyflock black sun empire (15 okt 2013)
Interview
Tinlicker · 3 juni 2016
Tinlicker bracht recentelijk een nieuwe EP uit - 'Remember The Future Remixed'. Stevige melodieuze techno/house in de hoek van Stephan Bodzin en Paul Oakenfold. En dat gewoon uit Utrecht, want daar is waar Jordi van Achthoven en Micha Heyboer hun studio (in Kytopia) hebben. Naar aanleiding van de release spraken we met de heren af in hun studio. Maar niet voordat we een uitgebreide rondleiding krijgen door het gebouw dat tot een paar jaar geleden nog Poppodium Tivoli Oudegracht heette. We eindigen op de 4e verdieping in een akoestisch geperfectioneerde studio.
Recensie
Tinlicker - This Is Not Our Universe · 22 oktober 2019
Het progressive album van het jaar, is in handen van het Nederlandse duo Tinlicker. U leest hier wat wij van Partyflock van dit pareltje vinden. Ik kan u vast verklappen, dit is er eentje voor de boeken!
pagina laatst gewijzigd op
3 waarderingen
Droppie &­ Moppie
Jezus wat zijn deze gasten goed....­beste trance ever...­
skitmeister
3x gezien in een half jaar tijd.­­ Twee keer als opener,­ een keer als afsluiter.­­ Dak er af.­­ Producties zijn steengoed,­ of ze nou op Anjuna uitkomen of op Mau5trap of Zero3.....­­man man man,­ wat een toppers!­
!! LAzERQicQ !!
:respect: Because You Move Me & Nothing Without You :respect: PRACHTIG PRACHTIG PRACHTIG!!!

2 opmerkingen

✨Magisch✨ Wat werd er enorm goed gedraaid van het begin tot het einde met een heerlijke sound.­ Alles klopte gewoon deze avond! Onvergetelijk 😇 Er mogen absoluut meer van dit soort feestjes volgen.­ Dus: wanneer weer? 🙏
Tinlicker aan het volgen sinds Anjunabeats Worldwide 579.­ 3x gezien in een half jaar tijd.­ Twee keer als opener, een keer als afsluiter.­ Dak er af.­ Producties zijn steengoed, of ze nou op Anjuna uitkomen of op Mau5trap of Zero3.....­man man man, wat een toppers!