Partyflock
 
NaamSven Elias
FunctieDJ
Geslachtman
Geboortedatumoktober 1985
Leeftijd33
HerkomstNederland
Genresclub, dirty house, eclectic, electro, house
SiteSite svenelias.nl
Aanwezigheidfacebookpagesnapchatsoundcloudtwitteryoutube
Lid
partyflock Sven Elias (6 apr 2016)
Biografie
Sven Elias vertaalt zijn liefde voor het leven door muziek.
Van kinds af heen blijkt deze geboren entertainer een bijzonder talent te bezitten voor alles wat met muziek te maken heeft. Hij begint al vroeg met dansen maar ontdekt gaandeweg zijn passie voor de kunst van het Dj-en het produceren van tracks.
Vandaag de dag is hij uitgegroeid tot een ervaren DJ met een bijzondere gave om precies aan te voelen wat de dansvloer nodig heeft.

Het maakt niet uit of het gaat om een kleine club of een groot festival, hij ziet het als zijn missie om elke feest naar een hogere level te brengen. Hij
wilt het publiek laten genieten en ervoor zorgen dat iedereen zich vrij voelt. Inmiddels heeft zijn liefde voor muziek hem in vele clubs door heel Nederland gebracht, maar tegenwoordig gaan zijn muzikale vibes tot ver buiten de nationale grenzen. Bij The Young Beethoven is hij the Master of loops, sounds & special FX!

Te herkennen aan zijn brede glimlach en zijn energieke uitstraling staat hij achter de draaitafel en mixt met gevoel de meest uiteenlopende stijlen aan elkaar.
pagina laatst gewijzigd op
Party agenda Sven Elias
Laatste optreden was op vrijdag 11 januari 2019: Menotti Gala, Hagen, Haaksbergen
Statistieken
37·optredens
geen·in de toekomst
37·in het verleden
33Partyflockfans
3 KFacebooklikes
3·foto's tijdens optreden
1·stem