Partyflock
 
NaamJulliard Frans
Functierapper, MC, 3 × live act
Geslachtman
Lid van groepTeam Vieze
Geboortedatum
Leeftijd32
HerkomstNederland
Genreship hop
SiteSite hefbundy.nl
Aanwezigheidfacebookpageinstagramsoundcloudtwitter
Biografie
Hef (Julliard Frans, 21 jaar oud) is geboren in Rotterdam, doorliep de basisschool in de Amsterdamse Bijlmer maar maakte pas écht kennis met het leven in een grimmige buurt in Hoogvliet. Hij kwam hier in aanraking met de criminaliteit, maar heeft zijn roeping gelukkig gevonden voordat het mis ging: muziek. Succestracks als Puur en Big Boss worden gekenmerkt door keiharde producties en de rustige, bijna ongeïnteresseerde delivery van Hef. DJ MP's Luie Mannen was het bewijs dat ook laidback beats prima in Hef's repertoire passen. Maar voordat zijn herkenbare stijl geperfectioneerd werd, moest er een hoop bijgeschaafd worden met kritische hulp van Ado'nis, tot irritaties aan toe. Zijn zus introduceerde bracht de hiphop in zijn leven, broer Ado'nis deed hem de studio instappen door diens succes met zijn toenmalige crew THC en Hef deed de rest: klassiekers bouwen.

Maak kennis met Hef, de puurste rapper van Nederland.

-------------- ABOVE IS COMBINED ARTIST, BELOW IS DELETED ARTIST ----------------

Hef (Julliard Frans, 24 jaar oud) is geboren in Rotterdam, doorliep de basisschool in de Amsterdamse Bijlmer maar maakte pas écht kennis met het leven in een grimmige buurt in Hoogvliet. Hij kwam hier in aanraking met de criminaliteit, maar heeft zijn roeping gelukkig gevonden voordat het mis ging: muziek. Succestracks als Puur en Big Boss worden gekenmerkt door keiharde producties en de rustige, bijna ongeïnteresseerde delivery van Hef. DJ MP's Luie Mannen was het bewijs dat ook laidback beats prima in Hef's repertoire passen. Maar voordat zijn herkenbare stijl geperfectioneerd werd, moest er een hoop bijgeschaafd worden met kritische hulp van Ado'nis, tot irritaties aan toe. Zijn zus introduceerde bracht de hiphop in zijn leven, broer Ado'nis deed hem de studio instappen door diens succes met zijn toenmalige crew THC en Hef deed de rest: klassiekers bouwen.
pagina laatst gewijzigd op
Party agenda Hef
Laatste optreden was op zaterdag 20 juli 2019: Switch Outdoor, Fuego, Maaseik
Statistieken
160·optredens
geen·in de toekomst
160·in het verleden
70Partyflockfans
22.3 KFacebooklikes
20·video's
9·opmerkingen
1·waardering
2·stemmen
1 waardering
actief
meer bitches meer money

9 opmerkingen

verwijderd
is dit dezelfde hef van hoogvliet?
actief
Werkzaam bij SEKOIA
ja
permanent verbannen
ik ben bundy ik weet niet van jou
verwijderd
HEFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFF(L)
verwijderd
ik ben vies jij bent netjes, enige papier in je zak zijn servetjess.­
ik ben niemand, want als ze je vragen wie er beter is, dan zeg je niemand, dus dan ben ik niemand, ik zeg die mannen dit is braille, dit moet je voelen

BUNDYYYYYY
Ik heb een dreamteam maar niemand die slaapt, streetknowledge en blackice, de goons staan op standby