Partyflock
 
NaamLeon Roos
Functie2 × DJ
Geslachtman
Geboortedatum
Leeftijd50
HerkomstNederland Nederland
Genreselectro, funk, house, minimal, progressive trance, soulful house, tech house, techno
E-maileatthis0@gmail.com
Linksoundcloud
Lid
partyflock Ja Roes (7 jan 2012)

Uitgaansagenda Roes

Laatste optreden was op vrijdag 30 januari 2009: Alle trossen los, Stubnitz

Statistieken

2·optredens
geen·in de toekomst
2·in het verleden
7Partyflockfans
1·opmerking
1·waardering
geenstemresultaat (0.1218 stem)

soundcloud Recente muziek

1 waardering

Ja Roes
Roes geeft gewoon af en toe leuke feessies. das alles

1 opmerking

Artiest Roes
Alle trossen los, tijdens laatste weekend Stubnitz.

Amsterdam, MS-Stubnitz,

Roes en Dejas, twee oudgedienden uit de Techno-scene en liefhebbers van alles dat doet dansen, smeden een verbond met de jonge honden van NU; TUIG!
Even voorstellen…TUIG! Een stel ongeremde enthousiastelingen die het altijd net even anders doen op hun uitverkochte feesten in de catacomben. Vooruitgang is waar het in de elektronische muziek altijd om te doen is. Vooruitgang en originaliteit. Roes vs Dejas & TUIG! Hebben beide ingredienten in huis.

Roes stond eerder al zijn mannetje op dit Oost-Duitse vissersschip. Excentriek, en door alle ruiten heen heeft hij zijn plekje verkregen en opgeëist.
Halloween at Stubnitz is een mooi voorbeeld van een feest met en door Roezepoes. Zijn set samen met Patriek Paap werd goed ontvangen door de dansers in een kolkend vooronder.
Dejas gaat al wat langer mee….Met DJ sets in paradiso, op de stranden van Goa, en in de beste club van Amsterdam Studio80 heeft hij bewezen de dansvloer te kunnen opzwepen met zijn mix van stijlen.
Een splitsing in de uitgaansscene is een feit. Wat heerlijk zou het zijn om jong en oud te verenigen. Een mix van ideeën, over hoe het er uit moet gaan zien in de toekomst, maar vooral in 2009. De toekomst van techno, en hoe dat te ervaren. In betere tijden.

Waar kan dat mooier dan op de mooiste locatie die Amsterdam dan nog net rijk is. MS-Stubnitz. En dan varen ze weg!

Dit weekend is oud en nieuw, ook al hadden we dat al lang gehad. Een verjaardagsfeest dat gevierd wordt met een liveoptreden van de jarige job. Een relaxt binnenkomen dat gevierd wordt met dub step en reggae. Een fijn er heen lopen met het aanzicht van die mooie boot waar we al zoveel mooie herinneringen hebben liggen. Het door die trippy gang . De fijnheid van het vooronder door zijn aanzuigende werking na het plassen.

En goede tunes……..uiteraard! Dat is de Stubnitz zoals we haar willen zien.

Kom met z’n allen vieren dat ze volgend jaar weer in full effect terug komen.

Durf het!!! Fijn ALLE TROSSEN LOS dansen Op 30 januari at MS-Stubnitz


Personal note from Roes vs. Dejas and the captain of the Stubnitz, Blo: Respect the boat, don’t take drugs aboard. You may sink here otherwise.