Partyflock
 
deadmau5
19 april 2021
NaamJoel Zimmerman
Functie90 × DJ, 4 × live act
Geslachtman
AliassenMau5trap, Testpilot
Lid van groepKx5
Geboortedatum
Leeftijd43
HerkomstCanada Canada
Genreselectro, house, progressive trance, techno
SiteSite deadmau5.com
Linksfacebookpageflickrinstagramitunessoundcloudspotifyxyoutube

Biografie

The most impactful revolutions aren't planned, plotted or premeditated.

They simply happen. There's also typically an enigmatic figure at the forefront of those aforementioned creative shifts. Canadian native Joel Zimmerman, more commonly known asdeadmau5 (pronounced "dead mouse"), didn't set out to become a groundbreaking electronic artist. He just made some music and it happened to change the game and pop culture as we know it. Isn't that the best way for it to work though?

Uitgaansagenda deadmau5

Laatste optreden was op vrijdag 10 november 2023: EDC Orlando, Tinker Field, Orlando

Nieuws

In oktober maakte Idir van Blasterjaxx bekend dat hij zich terugtrekt uit de live optredens van het duo vanwege stress en paniekaanvallen, in november meldden we dat Nicky Romero heeft geleden onder stress en paniekaanvallen kreeg. Nu is er een volgende dj die bekendmaakt geestelijke issues te hebben. deadmau5 beledigde vorig weekend zijn fans op social media door ze te 'gewoon een nummer om mee te pochen' te noemen en hij verwijderde zelfs zijn accounts. Ook Rustie heeft aangegeven een stap terug te doen. 2
Disney en deadmau5 zijn het eens geworden over het muizenmasker van de dj. Disney vond het masker van de dj met grote zwarte oren, witte ogen en een zwart gezicht, te veel lijken op de beroemde muis. Dat meldt het Amerikaanse entertainmenttijdschrift The Hollywood Reporter. Wat de twee partijen precies zijn overeengekomen, is niet bekend.