Dr. Lektroluv
5 days off · 18 juli 2009
NaamStefaan Vandenberghe
FunctieDJ, producer
Geslachtman
AliasT-Quest
HerkomstBelgië
SiteSite lektroluv.be
E-maildr@lektroluv.be
Aanwezigheiddiscogsfacebookpageinstagramsoundcloudspotifytwitteryoutube
Affiliatie
1
Interview
Dr Lektroluv: Kermits humor, Shreks gevoeligheid en de Hulks rechtvaardigheidsgevoel · 12 oktober 2011
Het groene fenomeen, bekend van zijn onafscheidelijke handtelefoon, heeft na het uitbrengen van een hele serie mixcd's en ontelbare sublieme shows nog steeds geen greintje van zijn kracht ingeboet. Met al tien jaar een vaste residentie in de hoogste regionen van de electro-scene, is inmiddels wel het witte dokterstenue ingewisseld voor een zilveren smoking. Maar zijn concessies in zijn nietsontziende draaistijl nog steeds nergens te bespeuren!
Recensies
Dr. Lektroluv - Live in Brazil · 21 maart 2012
Na Extrema Outdoor, Rock Werchter, Pukkelpop en Lowlands, doet Dr. Lektroluv deze keer Brazilië aan. Op 10 december van het afgelopen jaar stond hij namelijk geprogrammeerd op het Xxxperience Festival aldaar.
Dr. Lektroluv - Live at Lowlands 2010 · 4 oktober 2010
Vanaf 2006 tot en met 2008 bracht Dr. Lektroluv ons jaarlijks een mix-compilatie, met daarop een opname van een set welke hij dat desbetreffende jaar op een van de grote festivals gedraaid had. Afgelopen jaar bleef het echter stuur, maar de dokter is terug van weggeweest!
Dr. Lektroluv - Live Recorded at Pukkelpop '08 · 2 oktober 2008
Het is haast een traditie geworden dat Dr. Lektroluv jaarlijks een cd uitbrengt met daarop een registratie van een set die hij gedraaid heeft op één van de festivals van dat desbetreffende jaar. Dit jaar is het de beurt aan het Belgische Pukkelpop.
pagina laatst gewijzigd op