Partyflock
 
NaamSimon Dunmore
FunctieDJ
Geslachtman
HerkomstVerenigd Koninkrijk
Genresfunk, groove
Aanwezigheiddiscogsfacebookinstagramspotifytwitter
Affiliatie
1
Biografie
Simon Dunmore is Defected; plain and simple. Without him, one of the world's longest-standing and most highly respected house music labels would not exist, and the current landscape of electronic music would appear that little bit flatter. Rapidly approaching its 15th anniversary, few labels have consistently operated at such a high level as Defected Records, due in no small part to the drive, determination and A&R talent of its owner and founder.
Recensies
Defected In The House Ibiza 2014 · 12 juli 2014
De zomer is weer aangebroken! Dat betekent dat het partyseizoen op the White Island weer in volle gang is en menig houseliefhebber het vliegtuig pakt voor zon, zee en beats. Om helemaal in de vibe te komen is Defected er ook dit jaar weer met een nieuwe In The House Ibiza.
Defected In The House Ibiza 2013 · 4 september 2013
Geen zomer zonder de Ibiza compilatie van houselabel Defected en dus ligt er ook deze periode een 3 cd's tellende box, uiteraard met het thema Ibiza, voor het grijpen.
Defected in the House - Ibiza 12 · 15 juli 2012
Daar waar in de Nederlandse zomer zon en hoge temperaturen helaas niet gegarandeerd zijn, kennen we in deze tijd van het jaar wél de garantie van een nieuwe Ibiza compilatie uit de 'Defected in the House' reeks.
pagina laatst gewijzigd op
3 waarderingen
pamp
geweldig
PartyG­angste­r82
Op Lakedance :respect:
Nouveau
Wat een baas op Lakedance genoten!

2 opmerkingen