Partyflock
 
­ Nederland

Godskitchen Global Gathering 2005 - 2 Day’s Extravaganza

gepubliceerd door , op
Het belooft weer een hete zomer te worden, en we kunnen bijna niet wachten tot het festival seizoen weer begint. Er staan een heel hoop mooie festivals op de planning, maar Godskitchen Global Gathering steekt toch duidelijk met kop en schouders boven de anderen uit. Wie herinnert zich vorig jaar? Daar op dat verlaten airfield? Alle tenten, met de meest geweldige dj’s en de beste live acts. Alle muziekstijlen komen hier aan bod. De titel zelf zegt in principe al genoeg. Global Gathering is meer dan een festival. Naast muziek is er ook een grote kermis, je kunt er lekker eten, of uitrusten bij de cabaret stage. Voor de vijfde keer achter elkaar organiseert de Engelse organisatie Godskitchen hun ’s nachtse buitenfestival Global Gathering. Voor dit jubileum is gekozen voor twee dagen! Ook is er een grote camping voor de mensen die deze dagen beide willen meemaken. De mensen van Godskitchen hebben zich zelf overtroffen, en beide dagen tot een unieke happening gemaakt. De keuken van God ziet er als volgt uit: KLIK

Maar goed, dit is leuk, toch? Hoe gaan we daar komen? Het is wel Engeland!! In2Beats bied voor het tweede jaar dé uitkomst. In samenwerking met de organisatie van het festival verzorgt In2Beats Productions ook dit jaar weer de busreis naar het festival. Er zijn twee mogelijkheden.

De vrijdag én zaterdag:
Per touringcar zullen we vanaf verschillende plekken in Nederland vertrekken, allereerst word de route Amsterdam, Utrecht en Breda. Mochten er heel veel aanmeldingen komen, zijn meerdere opstapplaatsen een optie. Vergeet niet je tent mee te nemen voor op de camping, alwaar je kan overnachten. In dit arrangement zit het gebruik van de touringcar en de boot heen en terug, broodjes in de bus, je overnachting op de camping en natuurlijk je toegang voor beide dagen voor het festival! Het prijskaartje voor dit arrangement bedraagt 220,- euro.

Alleen de zaterdag:
Per touringcar zullen we vanaf Amsterdam, Utrecht en Breda vertrekken richting Engeland. In de loop van de middag komen we aan op Long Marston Airfield. Zondag ochtend om zes uur vertrekken we weer richting huiswaarts. Inbegrepen in dit arrangement is het gebruik van de touringcar en de boot heen en terug, broodjes in de bus en je toegang voor het festival. Het prijskaartje voor dit arrangement bedraagt 140,- euro.

Deze jubileum editie van dit toch al bijzondere festival mag niet stilletjes voorbijgaan. In2Beats verzorgt op de bussen voor de drankjes (welke je tegen een goedkope prijs bij de hostesses kunt krijgen) en gratis broodjes, zoals vorig jaar door vele als een perfecte uitkomst werd ontvangen. De busreis duurt ongeveer 10 uur, waarvan een derde in beslag zal worden genomen door de bootreis. De bus gaat hierbij gewoon op de boot. Zondag middag zal iedereen weer goed en wel thuis zijn, de tijd is afhankelijk van de opstapplaats waar je het dichtst bij woont.

Schrijf je in voor de reis naar dit spectaculaire evenement, en vraag het aanmeldingsformulier aan door te mailen naar iwan_gerbes@yahoo.com

Ook voor overige vragen kun je bij dit mail adres terecht.

Get in now!

31 opmerkingen

 
De lineup is super, ik ga kijken of ik erbij kan zijn pff het wordt een hete zomer!
 
Is kijken of het me dit keer lukt mee te gaan :jaja:
ooohhh... wel gaaf toch weer, hmm...
Air:
Plump Dj’s
Adam Freeland
Freestylers (Live)
Hybrid
Stanton Warriors
--->>>> Ali B
Rennie Pilgrem & Chickaboo
Hyper
Krafty Kuts + more

wat is dat ???

ALI B op een dancefeest !!!
Tiesto
Paul van Dyk
Armin van Buuren

Op 1 feest (Y)
Toch is ff kijken of ik de vakantie er omheen kan plannen (Y)
Line up is om van te smullen:kwijl:
 
Artiest {SHOWLIST artist 48220, 6267}
Wow wat een hele dikke line-up
echte alle vette namen staan er tussen!!
 
ali b??
Super!
:D:D:D:D
Ja die Ali B viel mij ook meteen op :9
Ben benieuwd wat voor dj dat is :D
Ziet er wel plesant uit dat feestje....alleen de prijs....:(
Ziet er vet uit , ga er denk bijna zeker heen :D:)
Ik zou graag 2 dagen willen maar ben niet van plan een tent aan te schaffen(Of moet kunnen slapen in de bus of zo) hier voor. Dus ik denk dat ik maar aleen de 1e dag ga voor op zeker Underworld te zien. Dag 2 heeft echt een dijk van een line up en is de hele nacht door want zag 1e dag stopt om 02:00 das wel erg vroeg en de tweede dag gaat ook snachts door.

Anyway zie wel hoe het loopt :D
laatste aanpassing
Edit: never mind... :)
laatste aanpassing
Bedrock, Godskitchen en de Radio 1 stages zijn echt om te smullen :P
Het is veel geld maar fuck it; Carl Cox en Tiesto op één feest!

Tel daarbij nog de volgende helden op:
Dave Clark, Paul Oakenfold, Mauro Picotto, Armin van Buren, Ferry Corsten, Chris Liebing, Paul van Dijk en vele anderen.

Niet zozeer mijn favo dj's maar wel alle grote namen.

Oh en natuurlijk Ali B, niet te vergeten
 
De busreis duurt ongeveer 10 uur, waarvan een derde in beslag zal worden genomen door de bootreis
In de loop van de middag komen we aan op Long Marston Airfield


Vorig jaar duurde de busreis ongeveer 15 uur, waarvan 1/3 ongeveer bestond uit het verdwalen op het platte land in the middle of nowhere. En kwamen we ongeveer 9 uur in de loop van de avond aan ;)

Maar dit jaar zal het vast beter gaan. :yes:
wat een vette line up ja,alle toppers staan er,zou ook wel heen willen.
Zo geile line-up! :kwijl:

Maar denk dat ik dan met mn reet ergens op een strand lig B)
Zoveel dj's en dan niet eens LTJ Bukem :/

Tis eigenlijk zoiets als N-joy, maar dan met een veel betere line-up!
Ik denk wel dat ik er bij ben, maar vind het wel erg prijzig
 
Tjezus gasten, Ali B, is een gerespecteerde breaksdeejay/producer in the UK, die al een stuk langer als onze 'mocro-flavour' bezig is. Hij is oa. resident in the fabric london geweest. check:
http://www.outlar.com/artist.php?artist=350&name=AliB
 
moet ff een paar mensen onlullen, maar grote kans dat ik hier 2 dagen loop rond te dribbelen :D
 
lets go for a long ride!!
laatste aanpassing
 
Uitspraak van ed:win op dinsdag 5 april 2005 om 16:41:
Tis eigenlijk zoiets als N-joy


:o, volgens mijn begrijp jij het niet helemaal ;)